ALdaperan Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 υπάρχει το matlab για linux? που μπορώ να το βρώ? ειναι εξίσου καλο όπως στα windows η κολάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ναι υπάρχει. Είναι σχεδόν ίδιο. Δεν υπάρχουν εντολές που πατάνε σε API των Windows. Υπάρχει σε αρκετά torrent sites. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ok απλα κατεβαζω δλδ το .iso το γραφω σε ενα dvd και το κανω εγκατασταση δλδ? Ρ2009α ειναι η τελευταια εκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν υπάρχει λόγος να "κλέβουμε" λογισμικό: octave scilab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALdaperan Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν εχω περιθωρια να μαθαινω αλλα matlab θέλω γιατι αυτο χρησιμοποιουμε στη σχολη αν χρησιμοποιουσαμε καποιο αλλο θα το εβαζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 H τελευταία έκδοση είναι η Matlab R2010a UNIX ISO-TBE, αλλά δε χρειάζεται να έχεις την τελευταία. Μια χαρά κάνει και η 2009a. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sudo Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δεν εχω περιθωρια να μαθαινω αλλα matlab θέλω γιατι αυτο χρησιμοποιουμε στη σχολη αν χρησιμοποιουσαμε καποιο αλλο θα το εβαζα Δώσε μια ευκαιρία στο octave , απλά συνέχισε να γράφεις ίδιες εντολές όπως στο matlab και .m αρχεία μπορείς να τρέξεις. Εάν γνωρίζεις matlab δεν θα έχει πρόβλημα να κάνεις τα αντίστοιχα σε octave. Εκτός εάν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα matlab toolboxes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το έχω εγκαταστήσει το Matlab 2009a σε Ubuntu και παίζει κομπλέ, αλλά να μπεις στο Wiki του για να δεις κάποιες λεπτομέριες για μετά την εγκατάσταση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.