Προς το περιεχόμενο

Mobile broadband και απομακρυισμένη πρόσβαση

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα και να ειστε καλα. Λοιπόν έχω unlimited σε ένα απομακρυσμένο φορητό ώστε να μπαίνω όλο το 24ωρο και να μεταφέρω αρχεία λογω δουλειάς οπότε μπορω να κάνω σχεδόν τα πάντα μεχρι επανεκκίνηση του φορητού που δουλεύει διαρκώς. Ειναι μια χαρά και στο μενού διαχείρισης της σύνδεσης εχω επιλέξει Αυτόματη σύνδεση για να έχει πάντα πρόσβαση.

Ομως καποιες φορές η σύνδεση δεν είναι εφικτή επειδή κάποιες φορές το δίκτυο της Κοτέ χάνεται για λίγες ώρες σε περίπτωση καιρού. Να τονίσω ότι ο φορητός είναι πολυ κοντά στο κτίτριο με κεραία της Κοτέ και έχει φουλ σήμα και HSDPA. Οπότε δεν εχω πρόσβαση. Επειδή ο φορητός έχει XP SP3 είναι καλύτερο να κάνω μια φορά το 24ωρο-με ενεργή σύνδεση- επανεκκίνηση μεσω χρονοδιαγράμματος σε συγκεκριμένη ώρα ώστε το σύστημα ακόμα και αν χαθεί το σήμα να επανέλθει μετά απο ώρα. Πως θα το προγραμματίσω και πείτε μου αν υπάρχει άλλη λύση για να συνδεθεί αυτόματα εκτός απο την επιλογή στο προφίλ του on the Go.

ΠΩΣ μπορω να επανεκκινει καθημερινα σε συγκεκριμενη ωρα ο υπολογιστης με βαση τις Προγραμματισμένες εργασίες?

Δημοσ.

http://support.microsoft.com/kb/308569

http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/shutdown.mspx?mfr=true

Διάβασε και φιάξε ένα αρχείο με .bat επέκταση :

@echo off

shutdown -r .

Ακολούθησε τις οδηγίες από τα παραπάνω γιά να ορίσεις πότε θα εκτελείται.

Αν θυμάμαι καλά, γιά να δουλέψει ο προγραμματισμός εργασιών

πρέπει να υπάρχει κωδικός γιά τον χρήστη, οπότε γιά να συνδέεται

χωρίς να χρειάζεται εισαγωγή του κωδικού δες :

Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Εκτέλεση (Run).

Στο πλαίσιο Άνοιγμα (Open), πληκτρολογήστε control userpasswords2 και κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

Καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν όνομα χρήστη και κωδικό για να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον υπολογιστή" (Users must enter a user name and password to use this computer) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή (Apply).

Στο παράθυρο Αυτόματη σύνδεση (Automatically Log On), πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στο πλαίσιο Κωδικός πρόσβασης (Password) και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον εκ νέου στο πλαίσιο Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης (Confirm Password).

Κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο Αυτόματη σύνδεση (Automatically Log On) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK για να κλείσετε το παράθυρο Λογαριασμοί χρήστη (User Accounts).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...