onasdiss Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Κατεβασα το jdownloader και πηγα να ανοιξω το jdownloader.jar με το sun java 6 και μου εμφανισε το παρακατω μηνυμα λαθους. μπορει να βοηθησει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Αυτό που λέει το μύνημα.Δές εδώ για περισσότερα. >chmod u+x jdownloader.jar ή το πιό POSIX correct >chmod 750 jdownloader.jar Πάντως τα jar archives που περιέχουν java classes εκτελούνται με >java -jar jdownloader.jar και δεν θυμάμαι αν χρειάζεται το executable flag στο αρχείο για αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eldrad Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομίζω οτι πρέπει να εκτελέσεις από terminal αυτό: java -jar JDownloader.jar Για δοκιμασέ το. Edit: με πρόλαβαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Λοιπόν εκτέλεσα την εντολή >chmod u+x jdownloader.jar και μετά πήγα στο αρχείο jdownloader.jar έκανα δεξί κλικ run με sun java 6 και όλα καλά.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 onasdiss γιατί δεν έχεις window manager? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onasdiss Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Τι ακριβώς είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Window manager = Το περιγραμμα τον παραθυρων που εχει πανω τα κουμπια για μεγιστοποιηση, κλεισιμο κλπ και οτι αλλες δυνατοτητες εχει, πχ 3d στο compiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αδμιν Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Το jd έχει installer νομίζω μέσα στο jar. Φτιάχνει και launcher στο gnome menu (υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τον έφτιαξα μόνος μου, πάει καιρός και δεν θυμάμαι) java -Xmx512m -jar /home/USER/.jd/JDownloader.jar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.