lakis.makis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 έχω 2 αρχαιούτσικα μηχανήματα, τα οποία έχω φτιάξει με τα χεράκια μου και πάνω κάτω έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και του έχω σε μικρό δίκτυο: 1. CPU 3,00 ghz HT 2.ram 1,750gb 3.HDD maxtor 80 g Σε αυτό, έχω βάλει εδώ και κάνα 2 μήνες winodws 7 ultimate N τα οποία μου δουλέυουν από αρκετά στρωτά και καλά έως πολύ καλά σε εργασίες γραφείου/intenret . τον δεύτερο τον έφτιαξα πρόσφατα και έχει ατ εξής χαρακτηριστικά 1. CPU 3,00 ghz HT 2. ram έχω βάλει 1,750gb σε τρία σλοτς, μου την βλέπουν προγράμματα στυλ everest / cpuz αλλα΄το σύστημα μου λεέι ότι έχω 1,5G δηλαδή ότι το τρίτο σλοτ δεν λειτουργεί (αν βάλω την 500ra στο 3ο μου λέει ότι 'εχω 1,200 κοκ) 3.3.HDD seagate 40 g. σε αυτόν τον υπολογιστή, κυρίως λόγω της χωρητικότητας του δίσκου, προτίμησα να βάλω μια πειραγμένη έκδοση των 7 me onomασία xtreme "http://www.win7extreme.project-os.org/". αντί όμως όπως υποτίθεται αν ανειγοκλείνουν πιο γρήγορα, κλπ βλέπω κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με τον πρώτο υπολογιστή, όταν είμaι στο ιντερνετ η σελίδεσ αργούν να ανοίξουν ειδκά αν έχει flash η σελίδα κλπ, και με μόνο to chrome & το cryptload ανοιχτό, βλέπω νa κανει χρήση του cpu 98-99 % να σημειώσω ότρι δεν τον ζορίζω ιδιαίτερα. κάποια στιγμή μάλιστα, το eset μου βρήκε ένα trojan και το πέταξε.... συμπερασματικά, σκέφτομαι να τον φορμάρω (αν και μου αρέσει το στυλ των xtreme) και αν βάλω κάποια κανονική έκδοση των 7. πιστεύετε ότι θα δω διαφορά ? και αν ναι ποια έκδοση να βάλω η οποάι αφενός να μην τον "βαρένει" κι αφετέρου να συνεργάζεται καλά με τον άλλο υπολογιστή που είναι σε δίκτυο ?
lakis.makis Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 βαλε τα ultimate[/quoteβασικά, έχω όλες τις εκδόσεις των 7 (starter, pro, ultimate) να μην προτιμήσω κάποια άλλη ??? και το PC αυτό για ιντερνετ/γραφείο κατέβασμα το έχω
blackstar Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Home pro δεν υπαρχή λόγος να πας σε ultimate και να φορτώνεις το pc με πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις πότε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Home pro δεν υπαρχή λόγος να πας σε ultimate και να φορτώνεις το pc με πράγματα που δεν θα χρησιμοποιήσεις πότε. Ετσι ακριβως. Και αν τα θελεις νομιμα ειναι και φτηνα.
tritonas00 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 +1 και απο μενα για τα 7 professional. Γενικα τα 7 τα σηκωνουν μια χαρα τα μηχανακια σου.
pantermaros Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Profesional εγω θα εβαλα αν ημουν στη θεση σ ..
Nik.K Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μην ξεχναμε πως τα Ultimate ειναι πιο ολοκληρωμενα απο τα Home Pro με αρκετα περισσοτερες δυνατοτητες, δεν ειναι μονο με εξτρα "αχρηστα" προγραμματα. Εγω τα εχω στο PC του γραφειου με 1GB Ram, 1.8GHz CPU και πανε μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.