pagratios Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εκεί που πήγα να κάνω εγκατάσταση στο δεύτερο βήμα ήταν για πολύ ώρα στο 0% και πετάει ένα μήνυμα ότι κάτι λείπει ή ότι είναι κατεστραμένο με λάθος 0χ80070017. Τι να κάνω?
Nik.K Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπορεις να μας γραψεις ακριβως τι λεει ? Μηπως ειναι κοπια και δεν την εχεις γραψει καλα..... ? Μηπως το DVD ειναι γρατζουνισμενο ?
pagratios Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το έχω κατεβάσει από το msdnaa και το έχω γράψει σε dvd ---------- Προσθήκη στις 02:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:49 ---------- Τώρα είμαι σε ubuntu και προσπαθώ να το κατεβάσω αλλά μου λέει ότι δεν με το wine δεν πολύ λειτουργεί
ocSe7en Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Θυμάμαι κι εμένα μου το είχε πετάξει. Λέει ότι λείπουν ή είναι κατεστραμμένα κάποια αρχεία και δεν μπορεί να συνεχίσει. Το είχα βγάλει, το σκούπισα (Αν και δεν ήταν ούτε λερωμένο ούτε με γρατζουνιές) και όταν ξαναδοκίμασα έγινε η εγκατάσταση κανονικά. Όποτε στην δική σου περιπτωση η το δισκάκι θα φταίει ή δεν κατέβηκε σωστά. Edit: Αν το ξαναγράψεις, κάντο σε χαμηλή ταχύτητα.
pagratios Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Το έχω ξανακάνει εγκατάσταση και μου το πέταξε πρώτη φορά, το καθάρισα αλλά τα ίδια Πάω να το ξανακατεβάσω με το wine και μου πετάει αυτό
ocSe7en Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δες εδώ. Λένε να ξαναγράψεις το δισκάκι σε χαμηλότερη ταχύτητα. Μπορεί να είναι κι από αυτό. Edit: Δες κι εδώ για το μήνυμα που σου πετάει στα Linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.