Προς το περιεχόμενο

Ati HD5850 CrossfireX

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Φίλε ΒΟΟΤαρα(!!!), αλλά μόλις δίνω την εντολή atiflash -p 0 oldbios.rom μου λέει "File oldbios.rom not found"

Λοιπον θα σου τα πω αλλη μια και διαβασε τα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτη τη φορα για να μην κανεις καμια μλκια και μετα μου λες τιποτα ιστοριες.Οταν μπουταρεις απο το φλασακι δινεις την εντολη atiflash -s 0 oldbios.rom (οχι -p που πατησες αλλα -s).Μετα δινεις την εντολη atiflash -f -p 0 MSI.rom ( το bios εννοειτε οτι το εχεις μετονομασει σε MSI.rom).Αυτα,προσεξε καλα τι σου γραφω.

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Λοιπον θα σου τα πω αλλη μια και διαβασε τα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ αυτη τη φορα για να μην κανεις καμια μλκια και μετα μου λες τιποτα ιστοριες.Οταν μπουταρεις απο το φλασακι δινεις την εντολη atiflash -s 0 oldbios.rom (οχι -p που πατησες αλλα -s).Μετα δινεις την εντολη atiflash -f -p 0 MSI.rom ( το bios εννοειτε οτι το εχεις μετονομασει σε MSI.rom).Αυτα,προσεξε καλα τι σου γραφω.

Για ρίξε μια ματιά στο ποστ 34 αυτού του θέματος. Οκ φίλε θα το κάνω και θα σου πω.

Δημοσ.
Για ρίξε μια ματιά στο ποστ 34 αυτού του θέματος. Οκ φίλε θα το κάνω και θα σου πω.

Ναι τι εχει το νουμερο #34? Δεν καταλαβαινω.

Δοκιμασε ετσι οπως σου λεω και πες μου.Α και να μην ξεχασω αφου την φλασαρεις και μπεις στα windows ο driver δεν θα αναγνωριζει την καρτα.Θα πρεπει να τον εγκαταστησεις ξανα.Απεγκατασταση,f8 και safe mode,driver sweeper και εγκατασταση παλι.

Δημοσ.

Θα σου πω σε λίγο τι έχει το ποστ 34, γιατί τώρα είμαι χαρούμενος φίλε μου και θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την βοήθειά σου. Το έκαναααααααααααααααααααααα! Γιουχουουουου!!!!!!

Δημοσ.
Θα σου πω σε λίγο τι έχει το ποστ 34, γιατί τώρα είμαι χαρούμενος φίλε μου και θέλω να σε ευχαριστήσω θερμά για την βοήθειά σου. Το έκαναααααααααααααααααααααα! Γιουχουουουου!!!!!!

Ολα ενταξει δηλαδη.Ωραια,επειδη τωρα πρεπει να φυγω θα μου πεις αυριο για το #34.Δοκιμασε να δεις αν ολα δουλευουν οκ(aero και τετοια αν εχεις win7).

Δημοσ.
Ναι τι εχει το νουμερο #34? Δεν καταλαβαινω.

Δοκιμασε ετσι οπως σου λεω και πες μου.Α και να μην ξεχασω αφου την φλασαρεις και μπεις στα windows ο driver δεν θα αναγνωριζει την καρτα.Θα πρεπει να τον εγκαταστησεις ξανα.Απεγκατασταση,f8 και safe mode,driver sweeper και εγκατασταση παλι.

To ποστ 34 είχε αυτό που διόρθωσες χθες στις 22:02.:P Ξέρεις εσύ τι.:lol::lol:

Δημοσ.
To ποστ 34 είχε αυτό που διόρθωσες χθες στις 22:02.:P Ξέρεις εσύ τι.:lol::lol:

Καλα,οτι πεις.Κατι παραπανω θα ξερεις.Τεσπα η καρτα σου δουλευει ενταξει τωρα?

Ολα κανoνικα.Ξαναεγκατεστησες τον driver?

Δημοσ.
Καλα,οτι πεις.Κατι παραπανω θα ξερεις.Τεσπα η καρτα σου δουλευει ενταξει τωρα?

Ολα κανoνικα.Ξαναεγκατεστησες τον driver?

Ναι μια χαρά δουλεύει. Οι drivers εγκαταστάθηκαν μόνοι τους μετά από μια επαννεκίνηση. Όλα είναι οκ. Από το ccc έβαλα να δουλεύει στα 845/1200 αλλά το τεστ μου έλεγε failed και έτσι ανέβασα τα volts και τα πήγα 1149 και τώρα μου λέει passed. :-D

Δημοσ.

Από περιέργεια για ΄ποιο λόγο θέλεις δεύτερη 5850;

Δοκίμασα μόλις demo του Dirt 2.

Με ανάλυση 2560χ1600, όλες οι ρυθμίσεις στο μέγιστο εκτός από το antialising που ήταν στο 4χ.

min_fps="34.576111"

av_fps="45.720470"

min_fps_ms="28.921703"

av_fps_ms="21.872042"

Σε χαμηλότερες αναλύσεις δεν τίθεται καν θέμα, όλα τα παιχνίδια τρέχουν στα 60fps.

Δημοσ.
Από περιέργεια για ΄ποιο λόγο θέλεις δεύτερη 5850;

Δοκίμασα μόλις demo του Dirt 2.

Με ανάλυση 2560χ1600, όλες οι ρυθμίσεις στο μέγιστο εκτός από το antialising που ήταν στο 4χ.

min_fps="34.576111"

av_fps="45.720470"

min_fps_ms="28.921703"

av_fps_ms="21.872042"

Σε χαμηλότερες αναλύσεις δεν τίθεται καν θέμα, όλα τα παιχνίδια τρέχουν στα 60fps.

Εδω ο αλλος εχει κανει cf 5970 και εσυ ρωτας τι να τις κανει 2 5850? ;) ;)

Σοβαρα τωρα μεχρι στιγμης 1 5850 αν εχεις και την κλοκαρεις και λιγο τα ισοπεδωνει ολα.Τωρα αμα καποιος παιζει με 60 fps και νομιζει οτι αμα πιασει 80 η 100 αλλαζει κατι ειναι δικο του θεμα.

Δημοσ.

Το ακούω πολλές φορές ότι μία 5850 είναι αρκετή κτλ, αυτό το εννοείτε με ή χωρίς φίλτρα και vsync;

Γιατί εγώ στο BC2 όλα full με 5870 και vsync off/8AA πάλι έχω fps drop σε εκρήξεις κτλ, που για FPS δεν είναι και ότι καλύτερο...

Δημοσ.
Το ακούω πολλές φορές ότι μία 5850 είναι αρκετή κτλ, αυτό το εννοείτε με ή χωρίς φίλτρα και vsync;

Γιατί εγώ στο BC2 όλα full με 5870 και vsync off/8AA πάλι έχω fps drop σε εκρήξεις κτλ, που για FPS δεν είναι και ότι καλύτερο...

Εγω φιλε μου το bc2 το τερματισα με την 5850 στοκ ρολογια ακριβως οπως το εχεις εσυ,vsync off/8aa και ποτε δεν μου εκανε το παραμικρο.Τωρα με ποσα fps επαιζα ουτε που κοιταξα ποτε.Και το cod4MW2 με ολα full το τερματισα.Παλι δεν παρατηρησα τιποτα.Τι να σου πω,μηπως παιζει κατι με το παιχνιδι γιατι μου ακουγεται δυσκολο να κολωνει η 5870.Για τα στοκ ρολογια δεν παιρνω και ορκο γιατι δεν θυμαμαι.Μπορει να την ειχα και 775/1125 που παλι δεν νομιζω οτι θεωρειτε και σπουδαιο overclock.

Δημοσ.

γεια σας και από μένα.

για να κάνεις backup το παλιό bios απλώς χρησιμοποιείς το gpu-z.. και εκει που σου αναφερει το bios δίπλα έχει μια εντολή για να το σώσεις... βάλτο και αυτό στο flashaki που θα μπουτάρεις.

τώρα στην περίπτωση που φλασάρεις και κάνεις oc τις κάρτες εκτός ότι θα πρέπει να έχεις ένα πολύ ποιοτικό psu θα πρέπει να δεις τι θα κάνεις με τις θερμοκρασίες. ακόμα όσο ανεβάζεις σε χρονισμούς σε εμένα τουλάχιστον έπεφτα σε benchs...

stock cool σε crossfire και οι κάρτες στα 900/[email protected] οι κάρτες πήγαιναν και 90 βαθμούς...!!! μέχρι που έκλεινε ο υπολογιστής...

με εγκατάσταση watercool και στις 2 το τροφοδοτικό chieftec 750W... δεν τραβάει.. εκτός ότι δουλεύει σαν λυσσασμένο.. φαίνετε στα γραφικά ότι δεν δουλεύει σωστά!!!

επίσης να πω ότι στο vantage η δεύτερη κάρτα στα 760/1125 μου έδωσε +10.000

στα 900/1160 +12.000

Δημοσ.
Εγω φιλε μου το bc2 το τερματισα με την 5850 στοκ ρολογια ακριβως οπως το εχεις εσυ,vsync off/8aa και ποτε δεν μου εκανε το παραμικρο.Τωρα με ποσα fps επαιζα ουτε που κοιταξα ποτε.Και το cod4MW2 με ολα full το τερματισα.Παλι δεν παρατηρησα τιποτα.Τι να σου πω,μηπως παιζει κατι με το παιχνιδι γιατι μου ακουγεται δυσκολο να κολωνει η 5870.Για τα στοκ ρολογια δεν παιρνω και ορκο γιατι δεν θυμαμαι.Μπορει να την ειχα και 775/1125 που παλι δεν νομιζω οτι θεωρειτε και σπουδαιο overclock.

Σε εκρήξεις όπως είπα κτλ, τα frames πέφτουν αρκετά. Έχω δει και 38-40 fps minimum.

Δημοσ.
Σε εκρήξεις όπως είπα κτλ, τα frames πέφτουν αρκετά. Έχω δει και 38-40 fps minimum.

Εμ εδώ είσαι. Δεν γουστάρω κολλήματα μόλις το παιχνίδι γίνεται πιο ενεργητικό, γι'αυτό την θέλω την δεύτερη και μάλλον θα την πάρω στην επόμενη βδομάδα μέσα.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο? Μπορεί να υπήρξε πρόβλημα με την αλλαγή του bios? Το λέω επειδή στο cod mw2 όταν την έχω 850/1200 κρασάρει (αν και έχει περισσότερα fps) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα και κάνω επαννεκίνηση. Μετά τον χαμηλώνω στα 775/1125 καιτα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα αλλά τα πρόβλημα κάνει την εμφανισή του καμιά φορά και μάλιστα πριν λίγα minutes εκεί που είχα το taktical nuke βαράει μόνο μια επαννεκίνηση στα καλά του καθουμένου....:shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...