Προς το περιεχόμενο

Ati HD5850 CrossfireX

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε ΠΕΤΥΧΕ!!! Τώρα να βάλω το atiflash και το bios στο USB? Απλά τα "σέρνω" μέσα?

Ναι απλα τα κανεις drag'n'drop.Λοιπον θα βαλεις και τα δυο αρχεια που εχει το ATIflash,θα βαλεις το bios(το κατεβασες απο εκει που σου ειπα πριν λιγο?) το οποιο μετονομασε το σε κατι ευκολο πχ MSI.rom(οπως ακριβως το βλεπεις) και εισαι ετοιμος.Μην ξεχασεις να σωσεις το bios που εχει τωρα η καρτα με την εντολη που σου ειπα και δεν θα κανεις reboot αν δεν σου πει οτι το φλασαρισμα πετυχε.Αν σου πει failed η κατι τετοιο θα ξαναφλασαρεις το bios που θα εχεις σωσει και μετα θα κανεις reboot.Αυτα

Δημοσ.
Ναι απλα τα κανεις drag'n'drop.Λοιπον θα βαλεις και τα δυο αρχεια που εχει το ATIflash,θα βαλεις το bios(το κατεβασες απο εκει που σου ειπα πριν λιγο?) το οποιο μετονομασε το σε κατι ευκολο πχ MSI.rom(οπως ακριβως το βλεπεις) και εισαι ετοιμος.Μην ξεχασεις να σωσεις το bios που εχει τωρα η καρτα με την εντολη που σου ειπα και δεν θα κανεις reboot αν δεν σου πει οτι το φλασαρισμα πετυχε.Αν σου πει failed η κατι τετοιο θα ξαναφλασαρεις το bios που θα εχεις σωσει και μετα θα κανεις reboot.Αυτα

Η επέκταση του BIOS είναι .bin να την αλλάξω σε .rom? Επίσης δεν κατάλαβα πως σώζω το bios.

Δημοσ.
Η επέκταση του BIOS είναι .bin να την αλλάξω σε .rom? Επίσης δεν κατάλαβα πως σώζω το bios.

Πηρες το bios που σου ειπα http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=&manufacturer=&model=HD+5850&interface=&memSize=0 (αυτο της MSI που λεει 765/1125)?

Το ιδιο πραγμα ειναι,ειτε bin ειτε rom.Αλλα για να ειμαστε σιγουροι αλλαξε το σε rom.

Οταν θα κανεις boot απο το φλασακι πρωτα θα δωσεις την εντολη-atiflash -s 0 oldbios.rom.Θα σου πει οτι το παλιο bios εχει σωθει.Μετα θα δωσεις την εντολη-atiflash -f -p 0 MSI.rom.Οπως τα βλεπεις

Δημοσ.
Ναι αυτό το bios πήρα. Πως να το κάνω να bootαρει από το USB? Στο bios της μητρικής δεν έχει την επιλογή.

Δεν εχει να βαλεις το φλασακι ως πρωτη συσκευη στο boot?Κοιτα λιγο δεν μπορει να μην εχει.Μηπως το εχει μαζι με το cd/dvd?Ποια μητρικη εχεις?

Δημοσ.
Δεν εχει να βαλεις το φλασακι ως πρωτη συσκευη στο boot?Κοιτα λιγο δεν μπορει να μην εχει.Μηπως το εχει μαζι με το cd/dvd?Ποια μητρικη εχεις?

Έβαλα όποια επιλογή είχε να είναι πρώτη αλλά σε καμία δεν έγινε τίποτα... Σε αυτό το PC η μητρική που έχω είναι μια P5QL/EPU

Δημοσ.
Έβαλα όποια επιλογή είχε να είναι πρώτη αλλά σε καμία δεν έγινε τίποτα... Σε αυτό το PC η μητρική που έχω είναι μια P5QL/EPU

Δοκιμασες στις πισω θυρες(αυτες που ειναι κατευθειαν πανω στη μητρικη).Οχι οτι εχει σημασια αλλα λεω.Μηπως μπορεις να βγαλεις μια φωτο απο το bios.Δεν την ξερω καθολου τη μητρικη σου γμτ.

Δημοσ.
Δοκιμασες στις πισω θυρες(αυτες που ειναι κατευθειαν πανω στη μητρικη).Οχι οτι εχει σημασια αλλα λεω.Μηπως μπορεις να βγαλεις μια φωτο απο το bios.Δεν την ξερω καθολου τη μητρικη σου γμτ.

Oρίστε η εικόνα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω φίλε... Δοκίμασα όλους ους τρόπους, δεν bootαρει.

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:03 ----------

Φίλε την έβαλα και στο άλλο μου PC με την ASUS Rampage II Extreme αλλά και εκεί δεν το βρίσκω.

Δημοσ.
Δεν ξέρω φίλε... Δοκίμασα όλους ους τρόπους, δεν bootαρει.

---------- Προσθήκη στις 14:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:03 ----------

Φίλε την έβαλα και στο άλλο μου PC με την ASUS Rampage II Extreme αλλά και εκεί δεν το βρίσκω.

Τι σκληρο εχεις,IDE η Sata?

Δημοσ.
SATA είναι ο σκληρός.

Καπου εκει σε εκεινο το thread που σου ειπα να κοιταξεις ελεγε οτι την επιλογη τη βρισκεις αν βαλεις πρωτη συσκευη τον sata σκληρο.Δοκιμασες και το αλλο που ελεγαν να κλεισεις τον υπολογιστη και να βαλεις το φλασακι.Αφου περασεις την post screne πατα f8 για να σου βγαλει τις boot options.Το δοκιμασες ετσι?Αλλιως πρεπει να κανεις bios update στη μητρικη σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...