akpe Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλησπέρα παίδες Ήθελα να ρωτήσω, αν τυχόν γνωρίζει κανείς, το αν είναι εφικτό να χρησιμοποιήσω δυο usb headsets ταυτόχρονα στο ίδιο πισί. Συγκεκριμένα το όλο κόνσεπτ προορίζεται για ταυτόχρονη χρήση ακουστικών και μικροφώνου και από τα δυο άτομα. Κάτι τέτοιο με συμβατικά ακουστικά και μικρόφωνα θα προκαλούσε πανζουρλισμό από καλώδια, έτσι σκέφτηκα την χρήση USB. Έχω ήδη ένα Fujitsu HS7100U το οποίο δεν έχω ακόμα χρησιμοποιήσει για αυτή τη δουλειά, και σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο USB headset (albeit, way more cheaper) για ταυτόχρονη χρήση από δεύτερο άτομο. Το μόνο που με προβληματίζει είναι πως της Fujitsu έχει δικό του πρόγραμμα, και προκειμένου να δουλέψει μαζί με δεύτερο ίσως χρειαστεί ίδια μάρκα/μοντέλο... Θένξ ιν αντβάνς! Edit: Εναλλακτικά ξέρει κανείς αν είναι δυνατή η χρήση δυο αναλογικών μικροφώνων (με "χοντρό" καρφί mono) ταυτόχρονα μέσω Y-adaptor;
kfyros Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 χλωμό το κόβω να παίζει έτσι. Και τα δύο θα πρέπει να γίνουν map σε αντίστοιχο output της κάρτας ήχου και mic (input) devices. Πχ. αν καταφέρεις να ματσάρεις το ένα headset με κάποιο output device της κάρτας και το άλλο με ένα άλλο device πχ. το ένα στο line out , και το άλλο στο speaker out. Αλλά δεν ξέρω αν έχει δύο Input devices η κάρτα (2 mic).. Μάλλον με εξωτερικό μείκτη λέω εγώ. Μην το δέσεις κιόλας, δεν το έχω δοκιμάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.