Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Sony Ericsson (W995)

Αρούκος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, είναι ένα πολύ καλό κινητό και μ' αρέσει πολύ. ΟΜΩΣ, από τη μέρα που το πήρα αντιμετωπίζω αυτό το πρόβλημα:

Από τότε που πέρασα κάποια τραγούδια σε αυτό μέσω του pc, δεν έχω τη δυνατότητα να τα διαγράψω, να τα μετακινήσω, να τα μετονομάσω κλπ. Δε ξέρω τι γίνεται, αλλά αναγνωρίζονται ως "προστατευμένα" ενώ εγώ δεν έκανα καμιά τέτοια κίνηση. Προσπάθησα να τα διαγράψω από τον υπολογιστή αλλά πάλι τίποτα.

Επίσης, χρησιμοποιώντας το USB είδα ότι δεν αναγνωρίζεται σαν κάποιο drive (σαν F: για παράδειγμα), ώστε να το deletάρω από το cmd. Κάτι άλλο που παρατήρησα όταν περνούσα τη μουσική είναι ότι το εικονίδιο των φακέλων του κινητού, είχαν κάτω δεξιά μια ηλίθια κλειδαριά (που μάλλον έδειχνε ότι είναι κλειδωμένοι φάκελοι.)

Εγώ δε πείραξα τίποτα! Σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι πρόβλημα της κάρτας μνήμης, αλλά είναι 8 GB και δύσκολα την αποχωρίζομαι - με τέτοια κρίση δε άντε να πάρω άλλη...

Τέλος πάντων. Αυτά

Καμιά βοήθεια;

Άρης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νομίζω πρεπει να κανεις φορματ την καρτα μνημης μέσω υπολογιστή. προφανώς ο λογαριασμός σου στα windows ίσως έχει θεσει στα αρχεία σου κάποια "προστασία" λογαριασμού χρήστη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...