Luciddream Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 λοιπόν.. επειδή έχω χάσει την μπάλα με τους λογαριασμούς της vodafone... θέλω να μου πείτε και εσείς τι πιστεύετε.. έχω το ευέλικτο 30 και χρεώνομαι κατευθείαν στην πιστωτική μου τους λογαριασμούς απτην οποία μου έρχεται μήνυμα στο κινητό. τον προηγούμενο μήνα μου ήρθαν δύο χρεώσεις των 40 ευρώ σε μήνυμα, λογαριασμοί στο σπίτι, ποτέ. αυτον τον μήνα μου ήρθε ένα μήνυμα για μία χρέωση 127 ευρώ, και σήμερα μου ήρθε ο λογαριασμός στο σπίτι που είναι απο απρίλιο μέχρι μαίο και λέει 85 ευρώ.. όταν πήγα στην vodafone (πριν κανα μήνα) να ρωτήσω τι τρέχει μου είπε θα πρέπει να φέρω τους λογαριασμούς να τους δούμε εκεί. φυσικά σκέφτομαι να κάνω ακύρωση των χρεώσεων απο την πιστωτική (αν προλαβαίνω) και να κόψω κάθε σχέση με vodafone αν δεν βγάλω άκρη τι τρέχει.. επίσης μιλάω πολύ λίγο στο κινητό άντε 5-10 λεπτά την μέρα και 5-10 μηνήματα και δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να έχω φτάσει τόσο πολύ.. δηλαδή άλλοι που μιλάνε όλη μέρα τι δίνουν 500 ευρώ ?????? :mad:
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ελέγχεις ποτέ το υπόλοιπο ελεύθερου χρόνου/sms που έχεις (στο 1284 αν δεν κάνω λάθος)? Μήπως έχεις ξεπεράσει τα όρια και για αυτό χρεώνεσαι χωρίς να το καταλαβαίνεις. Επίσης, το κλασσικό, μήπως καταλάθος έχεις χρησιμοποιήσει 3G και ανέβηκε στα ύψη ο λογαριασμός? Κανα Vodafone Live? Στο ευέλικτο 35 όταν είχα, δεν μου είχε έρθει ποτέ λογαριασμός πάνω από 50-55€. Επίσης, έχεις ενεργοποιήσει το Web ώστε να βλέπεις τους αναλυτικούς λογαριασμούς σου ανα πάσα στιγμή?
Luciddream Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 όχι δεν έχω ενεργοποιήσει τίποτα... πώς το κάνουμε αυτό..? το μόνο που σκέφτομαι είναι να παίζει θέμα με την πιστωτική και ενώ μου γράφει οτι χρεώνεται να μην το κάνει.. πράγμα κουλό αλλα θα πρέπει να περιμένω τον λογαριασμό της πιστωτικής. Sent from my iPhone using Insomnia.app ---------- Προσθήκη στις 01:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:24 ---------- τεσπά λογικά ξεφεύγω απτην λογική χρήση και μιλάω πιο πολύ.. χωρίς να το καταλαβαίνω.. αλλα αυτό με τους λογαριασμούς και τα άκυρα μηνύματα στο κινητό μου.. πολύ κουλό.αλλα δεν πρόκειται να σκάω άλλο για την vodafone.. την διακόπτω πληρώνω όσο είναι για την διακοπή και πάω σε whats up..
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μπες στο site της Vodafone και κάνε εγγραφή στο My Account. Έτσι θα μπορείς να βλέπεις ανα πάσα στιγμή τους λογαριασμούς σου αναλυτικά (μέχρι 6 μήνες πριν). Αυτό σε περίπτωση που λυθεί το πρόβλημά σου, γιατί αν γραφτείς τώρα δεν θα έχει τους προηγούμενους. Μπορείς επίσης να πάρεις τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών (κάπου στα μέσα του μήνα για παράδειγμα) και να τους ζητήσεις να σου πουν πόσο είναι ο λογαριασμός σου. Σε συνδυασμό με την ενημέρωση υπολοίπου θα έχεις μια ιδέα περίπου του λογαριασμού σου ώστε να μην βρεθείς προ εκπλήξεως πάλι. Ξανά σε περίπτωση που δεν διακόψεις. Τώρα για τους λογαριασμούς που αναφέρεις, μόνο άμα σου δείξουν κάποιον αναλυτικό και σου εξηγήσουν τι έκανες θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Αλλιώς όλα θα είναι εικασίες. Καλού κακού απενεργοποίησε το 3G από το κινητό σου. Επίσης δες αν σου έχει κάποιο profile για να μπαίνεις στο internet και σβήστο και αυτό. Μπορεί εν αγνοία σου να κατεβάζει "σαβούρες".
kyriakh Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πάρε από το κινητό σου στο 13830 κοστίζει 0,10 η κλήση ανεξαρτήτου ώρας και ρώτα, είναι τσακάλια
gs20309 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 .. όταν θα τρως αποσυνδέσεις από wifi κ θα σου τρώει όλη την κάρτα καταλάθος θα καταλάβεις την έννοια του παγίου ιντερνετ σε κινητό με δυνατότητες ιντερνετ. Επίσης τι σχέση έχει η vodafone με την πιστωτική δεν καταλαβαίνω? τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται, κάνε ένα αίτημα να σου έρθουν αναλυτικοί λογαριασμοί σπίτι να δεις τις κλήσεις που έκανες κ τι σου χρέωσαν. Δεν έχω καταλάβει αν το 85άρι σου είναι για 1 ή 2 λογαριασμούς, και το 127 μήπως είναι για 3εις? Αν για προσωπικούς λόγους (πχ έχουν όλοι οι γνωστοί σου whats up) και θέλεις να το γυρίσεις κ εσύ σε whats up για να μιλάτε οικονομικά ποιος ο λόγος να το διατυμπανίζεις στο forum??.. οεο?
Luciddream Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 .. όταν θα τρως αποσυνδέσεις από wifi κ θα σου τρώει όλη την κάρτα καταλάθος θα καταλάβεις την έννοια του παγίου ιντερνετ σε κινητό με δυνατότητες ιντερνετ. Επίσης τι σχέση έχει η vodafone με την πιστωτική δεν καταλαβαίνω? τα έχεις μπερδέψει λίγο μου φαίνεται, κάνε ένα αίτημα να σου έρθουν αναλυτικοί λογαριασμοί σπίτι να δεις τις κλήσεις που έκανες κ τι σου χρέωσαν. Δεν έχω καταλάβει αν το 85άρι σου είναι για 1 ή 2 λογαριασμούς, και το 127 μήπως είναι για 3εις? Αν για προσωπικούς λόγους (πχ έχουν όλοι οι γνωστοί σου whats up) και θέλεις να το γυρίσεις κ εσύ σε whats up για να μιλάτε οικονομικά ποιος ο λόγος να το διατυμπανίζεις στο forum??.. οεο? κάτσε ρε φίλε όταν η μισή ελλάδα έχει whats up και την βγάζει με 10-20 ευρώ τον μήνα και εμένα μου σκάνε υπέρογκοι λογαριασμοί για ελάχιστη χρήση... τι περιμένεις να κάνω ? νομίζεις εγώ έχω καταλάβει τι ειναι οι λογαριασμοί? απτους 3 που περίμενα μου ήρθε ο ένας και αυτός σε ποσό που ΔΕΝ ενημερώθηκα απο την τράπεζα μου (και άρα δεν χρεώθηκα) ... και στην vodafone που πήγα για να βγάλω ακρη ΔΕΝ μπόρεσαν να μου το λύσουν γιατι έπρεπε να τους πάω τους λογαριασμούς που ΔΕΝ μου στέλναν... αν εσένα σου φαίνονται λογικά αυτά τι να σου πω...
gs20309 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 κάτσε ρε φίλε όταν η μισή ελλάδα έχει whats up και την βγάζει με 10-20 ευρώ τον μήνα και εμένα μου σκάνε υπέρογκοι λογαριασμοί για ελάχιστη χρήση... τι περιμένεις να κάνω ? νομίζεις εγώ έχω καταλάβει τι ειναι οι λογαριασμοί? απτους 3 που περίμενα μου ήρθε ο ένας και αυτός σε ποσό που ΔΕΝ ενημερώθηκα απο την τράπεζα μου (και άρα δεν χρεώθηκα) ... και στην vodafone που πήγα για να βγάλω ακρη ΔΕΝ μπόρεσαν να μου το λύσουν γιατι έπρεπε να τους πάω τους λογαριασμούς που ΔΕΝ μου στέλναν... αν εσένα σου φαίνονται λογικά αυτά τι να σου πω... συγκεκριμένα το 60% καρτοκινητής έχει whats up. και όντως την βγάζουν οικονομικά όσον αφορά ομιλία κ σμσ.. αλλά με τη χρήση ίντερνετ μπλέκεται το θέμα.. αν δε σε νοιάζει το ίντερνετ στο κινητό σου τότε κατά την ταπεινή μου άποψη δεν έχεις κανένα λόγο να έχεις συμβόλαιο με πάγιο.. ίντερνετ κ whats up όμως δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις άκρη.. στη vodafone που πήγες έκανες αίτημα να σου αποσταλεί αναλυτικός σπίτι? .. κάνε εγγραφή στο my account στο site της voda για να βλέπεις κατευθείαν τους λογαριασμούς αν τυχόν παραμείνεις voda, βολεύει γιατί μπορείς να δεις αναλυτικούς λογαριασμούς σου μέχρι κ 6μήνες πριν αν θυμάμαι καλά..αν κάνεις εγγραφή τώρα θα μπορείς ίσως να δεις τον τελευταίο..
Luciddream Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 φίλε ευχαριστώ ... αλλά το πρωί θα πάω να κόψω την voda. και ας πληρώσω οτι πρέπει για την διακοπή. θα πάω σε whats up και μάλλον θα πάρω και δεύτερη συσκευή για τα vodafone κινητά.. ήμουν στο απεριόριστο 25 πριν πάω voda αλλα και εκεί έγινε κάτι περίεργο με τους λογαριασμούς και το έκοψα και αυτό. internet δεν με ενδιαφέρει τόσο ακόμα
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Κι εμένα που με ενδιέφερε το internet (γιατί iPhone χωρίς net δε λέει) το γύρισα σε What's Up. Από σύνδεση στο Cosmote ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 15. Περισσότερα πλήρωνα, λιγότερα μου παρείχαν. Στα κομμάτια το internet, δε μου είναι και απαραίτητο στο κινητό. Δε τους τα χρωστάω τα + 20-30€ το μήνα σε σχέση με το καρτοκινητό. Για την περίπτωση που όντως χρειαστεί (λέμε τώρα...) να μπω στο internet από το κινητό έχω και μια SIM της Q στο πορτοφόλι.
Luciddream Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 με πήραν απτην vodafone σήμερα απο μόνοι τους να με ενημερώσουν να αλλάξω πρόγραμμα για να μην μου έρχονται μεγάλοι λογαριασμοί... :-D καλή η κίνηση ... αλλά.. χλωμά τα βλέπω...
Luciddream Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε οι άνθρωποι δεν την παλεύουν μία... έχω κάνει διακοπή απο τότε που έκανα το λάστ ποστ και μόλις μου ήρθε και άλλη χρέωση ... αν είναι δυνατόν... τι διάολο πρέπει να γίνει με αυτήν την vodafone... :mad: edit: η διακοπή έχει γίνει απο 22/6 στο κατάστημα της βουλιαγμένης.. ο υπάλληλος με είχε ενημερώσει οτι θα υπάρξει ακόμα ένας λογαριασμός (ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ αλλα λεω δεν γα****ται απτο να φύγω απο αυτήν την κωλοεταιρία) ... με λίγα λόγια απο τότε έχουν γίνει άλλες δύο χρεώσεις χωρίς λόγο τις οποίες είδα τώρα στον λογαριασμό μου της πιστωτικής... θα τους σκίσω αύριο....
pp6210 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε οι άνθρωποι δεν την παλεύουν μία... έχω κάνει διακοπή απο τότε που έκανα το λάστ ποστ και μόλις μου ήρθε και άλλη χρέωση ... αν είναι δυνατόν... τι διάολο πρέπει να γίνει με αυτήν την vodafone... :mad: edit: η διακοπή έχει γίνει απο 22/6 στο κατάστημα της βουλιαγμένης.. ο υπάλληλος με είχε ενημερώσει οτι θα υπάρξει ακόμα ένας λογαριασμός (ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ αλλα λεω δεν γα****ται απτο να φύγω απο αυτήν την κωλοεταιρία) ... με λίγα λόγια απο τότε έχουν γίνει άλλες δύο χρεώσεις χωρίς λόγο τις οποίες είδα τώρα στον λογαριασμό μου της πιστωτικής... θα τους σκίσω αύριο.... Εννοείς οτι πήρες τον τελευταίο λογαριασμό (μέχρι 22/7) και τον πλήρωσες και μετά σου έχουν κάνει και άλλες χρεώσεις στην πιστωτική χωρίς να έχεις κανένα γραπτό από την βοντα??? Τρελό τελείως, εννοείται οτι πρέπει να τους σκίσεις!
gs20309 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ρε οι άνθρωποι δεν την παλεύουν μία... έχω κάνει διακοπή απο τότε που έκανα το λάστ ποστ και μόλις μου ήρθε και άλλη χρέωση ... αν είναι δυνατόν... τι διάολο πρέπει να γίνει με αυτήν την vodafone... :mad: edit: η διακοπή έχει γίνει απο 22/6 στο κατάστημα της βουλιαγμένης.. ο υπάλληλος με είχε ενημερώσει οτι θα υπάρξει ακόμα ένας λογαριασμός (ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ αλλα λεω δεν γα****ται απτο να φύγω απο αυτήν την κωλοεταιρία) ... με λίγα λόγια απο τότε έχουν γίνει άλλες δύο χρεώσεις χωρίς λόγο τις οποίες είδα τώρα στον λογαριασμό μου της πιστωτικής... θα τους σκίσω αύριο.... να απαιτήσεις να αφαιρεθεί από τον πρώτο πρώτο (αδικαιολόγητο) λογαριασμό που σου είχε έρθει ο οποίος ήταν προπληρωμένος ο 1ος μήνας +έξτρα ένα πάγιο.. πολλοί το ξεχνούν αυτό.. ---------- Προσθήκη στις 15:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:35 ---------- ρε οι άνθρωποι δεν την παλεύουν μία... έχω κάνει διακοπή απο τότε που έκανα το λάστ ποστ και μόλις μου ήρθε και άλλη χρέωση ... αν είναι δυνατόν... τι διάολο πρέπει να γίνει με αυτήν την vodafone... :mad: edit: η διακοπή έχει γίνει απο 22/6 στο κατάστημα της βουλιαγμένης.. ο υπάλληλος με είχε ενημερώσει οτι θα υπάρξει ακόμα ένας λογαριασμός (ΦΥΣΙΚΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ αλλα λεω δεν γα****ται απτο να φύγω απο αυτήν την κωλοεταιρία) ... με λίγα λόγια απο τότε έχουν γίνει άλλες δύο χρεώσεις χωρίς λόγο τις οποίες είδα τώρα στον λογαριασμό μου της πιστωτικής... θα τους σκίσω αύριο.... όντως το πως γίνεται η αίτηση για σύνδεση να παίρνει 2-3 μέρες και η αποσύνδεση 1 μήνα είναι ένα θέμα που προφανώς κανείς δεν μπορεί να αγγίξει.. γιαυτό το λόγο βρίσκουν πάτημα και σου λένε εφόσον η αποσ΄θνδεση θα κρατήσει 1 μήνα θα σου έρθει κ άλλος ένας εξοφλητικός-(@@ρια) , εσ'υ σε αυτό το σημείο λες ότι όταν είχα κάνει το συμβόλαιο μου έιχατε φουσκώσει στην αρχή ενα εχτρα πάγιο το οποίο μου είπατε ότι θα μου επιστραφεί οταν διακόψω.. αν σου αρχίσουν μα μου σου του, ζητάς να μιλήσεις με τμήμα παραπόνων γιατί θα κάνεις καταγγελία καθώς κανείς δε σε ενημέρωσε ότι αν διακόψεις νωρίτερα θα χάσεις το πρώτο προπληρωμένο πάγιο... κάνε αυτά κ βλέπουμε.. ανέφερε ότι έχεις ξεκινήσει διαδικασίες με την εκποιζώ , αλλά θα ήθελες να λυθεί το πρόβλημα χωρίς να πάρει διαστάσεις..
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Μια που λεμε για χρεωσεις της vodadone, μπορει καποιος να με ενημερωσει για το internet ποσα ΜΒ δινει το μεσαιο πακετο και αν αλλαξε αυτο στο διαστημα των περασμενων δυο μηνων? Διαβαζω πως δινει 300 τωρα, αλλα οταν εκανε ο ανιψιος μου (με δικη μου παροτρυνση) την συνδεση του ειχαν πει πως ειναι 400 (οπως και σε μενα οταν το εψαχνα). Αποτελεσμα, του χρεωσαν 70 ΜΒ εξτρα (εφτασε τα 370 νομιζοντας πως ειχε περιθωριο) 50 ευρω. Το συμβολαιο που υπεγραψε δεν αναφερει αναλυτικα ποσα ΜΒ ειναι στο προγραμμα και το οριζει ως (νομιζω) medium. Επιπλεον ειχα την εντυπωση πως πια σου κοβουν τα data αν ξεπερασεις το οριο. Το ψαχνω διοτι εμενα ειχαν ξεχασει δυο μηνες να μου κανουν την εκπτωση 50% που ειχαν συμφωνησει και υποψιαζομαι πως δυσκολα θα μου την αφαιρουσαν αν δεν τους εκανα παραπονα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.