Προς το περιεχόμενο

το κουτι μου.τι να αλλαξω?

Aggeluska

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

αυτο ειναι το κουτι μου:

case: Lian Li pc-v2010b

PSUL&C 585W

CPUCore 2 Quad Q9300 2.6Ghz

GPUEvga N9600GT 512mb 256bit +Scythe Musashi SCVMS-1000 VGA Cooler

RAM 2x2GB Muskin 667 DDR2

MB Asus P5KPL-CM FSB 800

HDD wd 500gb

ο λοΓος που τα γραφω αυτα ειναι να μου πειτε εσεις στην θεση μου 8α αλλαζατε κατι?να σημειωσω πως ειμαι gamer και θελω να παιζω το παιχνιδι βγαινει. προς το παρον οτι εχω βαλει εχει παιξει χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Ε, αφού δεν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα γιατί sony και καλά να αλλάξεις κάτι;

:rolleyes:

(από τα παραπάνω, το τροφοδοτικό μόνο δεν είναι ιδιαίτερα άξιο, αλλά από την στιγμή που το έχεις ήδη, και αυτού η αλλαγή περιττό έξοδο είναι).

Δημοσ.

Όντως, όταν αρχίσουν τα προβλήματα, θα έχει έρθει η ώρα να το σκέφτεσαι.

Όσο είσαι καλυμμένος δε χρειάζεται ν' αλλάξεις κάτι.

Ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει την κάρτα γραφικών του. Ο υπόλοιπος υπολογιστής είναι αρκετά ικανός.

Δημοσ.
Γι' αυτό πρέπει να αλλάξει την κάρτα γραφικών του. Ο υπόλοιπος υπολογιστής είναι αρκετά ικανός.

γιατι να την αλλαξω αφου οτι και να βαλω το παιζει μια χαρα :( και να παρω τι δηλαδη?

---------- Προσθήκη στις 12:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:41 ----------

Όντως, όταν αρχίσουν τα προβλήματα, θα έχει έρθει η ώρα να το σκέφτεσαι.

Όσο είσαι καλυμμένος δε χρειάζεται ν' αλλάξεις κάτι.

Ποια οθόνη έχεις;

Acer AL1716 17"

Δημοσ.
γιατι να την αλλαξω αφου οτι και να βαλω το παιζει μια χαρα :( και να παρω τι δηλαδη?

Ε τότε ρε φίλε τι το άνοιξες το θέμα;

Να πάρεις ATI 5970 ή NVIDIA GTX 295

Δημοσ.
Ε τότε ρε φίλε τι το άνοιξες το θέμα;

Να πάρεις ATI 5970 ή NVIDIA GTX 295

απο τα 50 αυρο που πηρα την 9600gt να παω στα 700? Λιγο αποτομο το κοβω.εγω ελεγα για μια 9800gt+ αν τυχον επερνα νεα καρτα

Δημοσ.

Αν θέλεις σώνει και καλά να βάλεις το χέρι στην τσέπη άλλαξε πρώτα την οθόνη σου (πήγαινε σε 22άρα ή 24άρα) και μετά την κάρτα γραφικών όπως σου πρότειναν τα παιιά παραπάνω προκειμένου να παίζεις όλους τους τελευταίους τίτλους...

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι για 17άρα και 1280*1024 και όπως λέει κι ο JIMBOAthens κάνε κάποια στιγμή τη μετάβαση σε περισσότερες ίντσες και τότε το συζητάμε και για κάρτα γραφικών αφού η 9600GT δε θα τραβάει σε Full HD ανάλυση.

Δημοσ.
Μια χαρά είσαι για 17άρα και 1280*1024 και όπως λέει κι ο JIMBOAthens κάνε κάποια στιγμή τη μετάβαση σε περισσότερες ίντσες και τότε το συζητάμε και για κάρτα γραφικών αφού η 9600GT δε θα τραβάει σε Full HD ανάλυση.

ok καταλαβα αυτο θα κανω μαλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...