Dozzer Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε site αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει.
Seldimi Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μόνιμες εικόνες.. κάνεις edit το template ... αν είσαι άσχετος λίγο δύσκολο.. θέλει να ξέρεις τα βασικά συστατικά του blog script που χρησιμοποιείς
Dozzer Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ενταξει τα βρηκα ολα. Μια ερωτηση μονο ακομα, δεν βρισκω το ιστολογιo μου κονοντας αναζητηση στο google. Τι συμβαινει;
_tasos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μήπως είναι πολύ καινούργιο το ιστολόγιο σου; Αν το έφτιαξες πριν μια ή δύο μέρες είναι λογικό να μην το έχει indexάρει ακόμα το google. Θα πρέπει κάποιος να έχει στη σελίδα του κάποιο link σε δική σου σελίδα για να μπορέσει να το δει το google. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις add το site σου στο google εδώ.
Dozzer Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μήπως είναι πολύ καινούργιο το ιστολόγιο σου; Αν το έφτιαξες πριν μια ή δύο μέρες είναι λογικό να μην το έχει indexάρει ακόμα το google. Θα πρέπει κάποιος να έχει στη σελίδα του κάποιο link σε δική σου σελίδα για να μπορέσει να το δει το google. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις add το site σου στο google εδώ. Ναι, το ιστολογιο δεν εχει ουτε μια μερα που το εφτιαξα... Το εκανα add στο google, ποσες μερες θα χρειαστει για να το βρει;
_tasos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καμιά εβδομάδα ίσως, αλλά δεν είναι κ σίγουρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε κάποιο άλλο site link προς το blog σου, ή να βάλεις το link στην υπογραφή σου.
Dozzer Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε κάποιο άλλο site link προς το blog σου, ή να βάλεις το link στην υπογραφή σου. Αυτο θα βοηθησει ναι μεν στην διαδωση του μπλογκ μου αλλα απο την αλλη παιζει ρολο στην ευρεση του μεσο google;
Praetorianos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Αυτο θα βοηθησει ναι μεν στην διαδωση του μπλογκ μου αλλα απο την αλλη παιζει ρολο στην ευρεση του μεσο google; Ναι αν σκανάρει το insomnia και βρει το blog σου, λογικά θα το καταχωρήσει. Εμένα τα blogs μου τα βρήκε εντός δύο ημερών από την δημιουργία τους.
Dozzer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2010 Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε sites αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει. Πάει 2 βδομάδες από τότε που το έφτιαξα...
Praetorianos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε sites αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει. Πάει 2 βδομάδες από τότε που το έφτιαξα... Το αναζητάς με το πλήρες όνομα του και δεν το βρίσκεις στις 10-20 αρχικές σελίδες? Ελπίζω να μην περιμένεις να το δεις στην πρώτη με 1-2 λέξεις κλειδιά.. Γιατί δεν το γράφεις κι εδώ?
_tasos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να κάνεις search το site:http://www.domain.com και σου δίνει όλες τις σελίδες που ξέρει από το http://www.domain.com. Αν βγάλει αποτελέσματα τότε είσαι οκ, απλά δεν βγαίνεις ψηλά στα αποτελέσματα, το οποίο είναι οκ για νέο site, blog, κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.