Προς το περιεχόμενο

Αναρτηση εικόνων σε blog

Dozzer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε site αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει.

Δημοσ.

Μόνιμες εικόνες.. κάνεις edit το template ... αν είσαι άσχετος λίγο δύσκολο.. θέλει να ξέρεις τα βασικά συστατικά του blog script που χρησιμοποιείς

Δημοσ.

Ενταξει τα βρηκα ολα. Μια ερωτηση μονο ακομα, δεν βρισκω το ιστολογιo μου κονοντας αναζητηση στο google. Τι συμβαινει;

Δημοσ.

Μήπως είναι πολύ καινούργιο το ιστολόγιο σου; Αν το έφτιαξες πριν μια ή δύο μέρες είναι λογικό να μην το έχει indexάρει ακόμα το google.

Θα πρέπει κάποιος να έχει στη σελίδα του κάποιο link σε δική σου σελίδα για να μπορέσει να το δει το google. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις add το site σου στο google εδώ.

Δημοσ.
Μήπως είναι πολύ καινούργιο το ιστολόγιο σου; Αν το έφτιαξες πριν μια ή δύο μέρες είναι λογικό να μην το έχει indexάρει ακόμα το google.

Θα πρέπει κάποιος να έχει στη σελίδα του κάποιο link σε δική σου σελίδα για να μπορέσει να το δει το google. Από την άλλη, μπορείς να κάνεις add το site σου στο google εδώ.

Ναι, το ιστολογιο δεν εχει ουτε μια μερα που το εφτιαξα... Το εκανα add στο google, ποσες μερες θα χρειαστει για να το βρει;

Δημοσ.

Καμιά εβδομάδα ίσως, αλλά δεν είναι κ σίγουρο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε κάποιο άλλο site link προς το blog σου, ή να βάλεις το link στην υπογραφή σου.

Δημοσ.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις σε κάποιο άλλο site link προς το blog σου, ή να βάλεις το link στην υπογραφή σου.

Αυτο θα βοηθησει ναι μεν στην διαδωση του μπλογκ μου αλλα απο την αλλη παιζει ρολο στην ευρεση του μεσο google;

Δημοσ.
Αυτο θα βοηθησει ναι μεν στην διαδωση του μπλογκ μου αλλα απο την αλλη παιζει ρολο στην ευρεση του μεσο google;

Ναι αν σκανάρει το insomnia και βρει το blog σου, λογικά θα το καταχωρήσει.

Εμένα τα blogs μου τα βρήκε εντός δύο ημερών από την δημιουργία τους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε sites αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει. Πάει 2 βδομάδες από τότε που το έφτιαξα...:mad:

Δημοσ.
Παιδιά ακόμα να το βρει το google, το δημοσίευσα σε sites αλλα τσιφος, ακόμα περιμένω να με βρει. Πάει 2 βδομάδες από τότε που το έφτιαξα...:mad:

Το αναζητάς με το πλήρες όνομα του και δεν το βρίσκεις στις 10-20 αρχικές σελίδες? Ελπίζω να μην περιμένεις να το δεις στην πρώτη με 1-2 λέξεις κλειδιά..

Γιατί δεν το γράφεις κι εδώ?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις search το site:http://www.domain.com και σου δίνει όλες τις σελίδες που ξέρει από το http://www.domain.com.

Αν βγάλει αποτελέσματα τότε είσαι οκ, απλά δεν βγαίνεις ψηλά στα αποτελέσματα, το οποίο είναι οκ για νέο site, blog, κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...