Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Εσυ καλα τα λες,δν ειμαστε ολοι ομως τοσο σχετικοι...ειναι ευκολο με λιγα λογια να μ πεις πως θα κανω memtest...?Πραγματικα ομως εχω αμφιβολιες αν υπαρχει hardware προβλημα γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο... Εμενα το μυαλο μου πηγαινει περισσοτερο σε καποια εκδοχη ασυμβατοτηας...τωρα ειναι ασυμβατοτητα μεταξυ win7-ATI 5850 ή win7-i7 (στην περιπτωση μ) ή...πραγματικα δεν ξερω αλλα ουτε εχω την πειρα να το ερευνησω μονος μου τοσο καλα.... Ριξε μια ματια εδω αν θες...http://www.w7forums.com/windows-7-freezes-t114.html Δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις,γι αυτο και μπηκες σε forum,για να σε βοηθησουμε Το memtest θα πρεπει να το κατεβασεις απο το www.memtest.org στην μορφη που σε βολευει(πχ το .iso http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.zip)το οποιο στην συνεχεια θα καψεις σε ενα cd.Τελος θα κανεις boot τον υπολογιστη σου απο το cd και το test θα ξεκινησει αυτοματα.3-4 ωρες test,χωρις errors ειναι καλο αποτελεσμα. Το οτι εχουν πολλοι παρομοιο προβλημα δεν λεει κατι δυστυχως,καθως οι λογοι απο τους οποιους μπορει να προκαλειται αυτο ειναι παρα πολλοι,ξεκινωντας απο το hardware(πχ το floppy) και φτανουν μεχρι τον x driver που εγκαταστηθηκε απο το y παιχνιδι. Για ασυμβατοτητες που αναφερεις δεν γνωριζω αν οντως ισχυουν,αλλα οπως καταλαβαινεις ειτε θα περιμενεις να απαντησει καποιος με τον ιδιο συνδυασμο hardware/software ειτε θα πρεπει να το ψαξεις μονος σου(Πχ στο topic που εδωσες,υπαρχει καποιος που λεει πως εχει το ιδιο προβλημα και εχει καρτα γραφικων nvidia.Οι παραγοντες ειναι παρα πολλοι για να βγαλεις ενα συμπερασμα οπως καταλαβαινεις) Αν θελεις να το ψαξεις manually λοιπον,ξεκινας με hardware test και σιγα σιγα προχωρας στο software.
Amanece Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δεν εισαι υποχρεωμενος να ξερεις,γι αυτο και μπηκες σε forum,για να σε βοηθησουμεΤο memtest θα πρεπει να το κατεβασεις απο το www.memtest.org στην μορφη που σε βολευει(πχ το .iso http://www.memtest.org/download/4.10/memtest86+-4.10.iso.zip)το οποιο στην συνεχεια θα καψεις σε ενα cd.Τελος θα κανεις boot τον υπολογιστη σου απο το cd και το test θα ξεκινησει αυτοματα.3-4 ωρες test,χωρις errors ειναι καλο αποτελεσμα. Το οτι εχουν πολλοι παρομοιο προβλημα δεν λεει κατι δυστυχως,καθως οι λογοι απο τους οποιους μπορει να προκαλειται αυτο ειναι παρα πολλοι,ξεκινωντας απο το hardware(πχ το floppy) και φτανουν μεχρι τον x driver που εγκαταστηθηκε απο το y παιχνιδι. Για ασυμβατοτητες που αναφερεις δεν γνωριζω αν οντως ισχυουν,αλλα οπως καταλαβαινεις ειτε θα περιμενεις να απαντησει καποιος με τον ιδιο συνδυασμο hardware/software ειτε θα πρεπει να το ψαξεις μονος σου(Πχ στο topic που εδωσες,υπαρχει καποιος που λεει πως εχει το ιδιο προβλημα και εχει καρτα γραφικων nvidia.Οι παραγοντες ειναι παρα πολλοι για να βγαλεις ενα συμπερασμα οπως καταλαβαινεις) Αν θελεις να το ψαξεις manually λοιπον,ξεκινας με hardware test και σιγα σιγα προχωρας στο software. Εκανα memtest 10 ωρες πρπ γινοταν δν μ εβγαλε error... Παρεπιπτωντος ενας φιλος μ εχει αγορασει ακριβως το ιδιο pc με εμενα,τρεχουμε τα ιδια windows κ ομως αυτος δν εχει συναντησει παρομοιο προβλημα...αρα ισως εχω καποιο hardware προβλημα εγω ή καποιος αρχικος driver (δλδ απο καρτα γραφικων-μητρικη.....) μου το δημιουργει,διοτι το πρβλημα μου εμφανιστηκε κ αμεσως μετα απο format χωρις να εχω κανει κατι αλλο install...
_Anonymous_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Αν σου παγωνουν ολα και δε κουνιετε τπτ, ειναι πιθανον καποιος ιος, ή ο driver απο τη vga, ή η ιδια η vga
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Παρεπιπτωντος ενας φιλος μ εχει αγορασει ακριβως το ιδιο pc με εμενα,τρεχουμε τα ιδια windows κ ομως αυτος δν εχει συναντησει παρομοιο προβλημα...αρα ισως εχω καποιο hardware προβλημα εγω ή καποιος αρχικος driver (δλδ απο καρτα γραφικων-μητρικη.....) μου το δημιουργει,διοτι το πρβλημα μου εμφανιστηκε κ αμεσως μετα απο format χωρις να εχω κανει κατι αλλο install... Το οτι εχεις το ιδιο pc με ενα φιλο σου και τα ιδια windows και το δικο του δουλευει μια χαρα δεν μπορει να βοηθησει στην εξαγωγη συμπερασματων. 10 ωρες memtest χωρις errors σημαινει οτι οι μνημες σου ειναι οκ.Συνεχιζεις στο επομενο hardware part.Πχ σκληρος δισκος,καρτα γραφικων κλπ. Είναι θέμα μνημών και ρύθμισης bios. Ψάξτο. Εγω θα λεγα να το πουμε καλυτερα:Φταιει το pc.Ψαξτο.
Amanece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μ αρεσει πολυ το ψαξτο σας...:S Πως να το ψαξω...?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μ αρεσει πολυ το ψαξτο σας...:S Πως να το ψαξω...? Προφανως το δικο μου ηταν ειρωνικο στον προηγουμενο σχολιο. Οσον αφορα το πως να το ψαξεις,το αναφερω πριν.Κανε τον κοπο να το διαβασεις.
Amanece Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Προφανως το δικο μου ηταν ειρωνικο στον προηγουμενο σχολιο.Οσον αφορα το πως να το ψαξεις,το αναφερω πριν.Κανε τον κοπο να το διαβασεις. Μπορει καποια πραγματα εσυ να τα θεωρεις δεδομενα,εγω ομως οχι...Παιρνω τα λογια σου που εχω κανει το κοπο να τα διαβασω ηδη... "Συνεχιζεις στο επομενο hardware part.Πχ σκληρος δισκος,καρτα γραφικων κλπ." Και ξαναρωταω,πως 8α ψαξω στα hardware αυτα,με ποιο τροπο..? Για τις μνημες εκανα memtest,ολα καλα,ομως στα αλλα δν εχω ιδεα πως μπορω να τα τεσταρω...
hackerW32 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 και εμενα μου εκανε freeze τελικα η motherboard εδινε παραπανω ρευμα (!) στην cpu αντι για 1.350 v - 1.400 v εδινε 1.500...
cabdik Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 μπορεις να μας πεις το συστημα σου απο τι αποτελειται? μας ειπες τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων, αλλα μητρικη-μνημες-σκληρο-τροφοδοτικο?
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Για τις μνημες εκανα memtest,ολα καλα,ομως στα αλλα δν εχω ιδεα πως μπορω να τα τεσταρω... Σκληροι δισκοι-->διαγνωστικα απο το site του κατασκευαστη καρτα γραφικων-->παιξε το αγαπημενο σου παιχνιδι 3d για καμια ωρα.Αν δεν εχεις,μπορεις να κατεβασεις καποιο 3d benchmark.
Amanece Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 μπορεις να μας πεις το συστημα σου απο τι αποτελειται? μας ειπες τον επεξεργαστη και την καρτα γραφικων, αλλα μητρικη-μνημες-σκληρο-τροφοδοτικο? Τροφοδοτικο: Coolermaster Silent Pro M 850W Μητρικη : MSI P55-CD53 Επεξεργαστης : Intel Core I7 -860 2.80GHZ LGA1156 Μνημη Ram: Corsair TW3X4G1333C9A 4GB (2x2GB) Καρτα Γραφικων: Powercolor Radeon HD5850 1GBD5 Σκληροι Δισκοι: Western Digital WD7500AAVS 750GB - Western Digital HDD SATA 74GB 10000rpm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.