Προς το περιεχόμενο

παγωνουν τα Win7...

Amanece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα,παγωνουν τα Win7 συνεχως...Εχω ψαξει σε πολλα site στο internet εχω δει πολλους να εχουν το ιδιο προβλημα,παρολου το ψαξιμο δν εχω βρει λυση...

Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα...? Καμια λυση...?

Δημοσ.

Εχω τα WIn7 Ultimate...εχω δοκιμασει κ τα 32bit κ τα 64bit...το build ειναι 7600.Driver για τι καρτα γραφικων εχω το 10,4 CCC (Ati Powercolor 5850). Μια ματια στο internet δειχνει οτι παρα πολλοι που εχουν το ιδιο προβλημα,πουθενα ομως δεν εχω βρει ουσιαστικη λυση...

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κ εγώ.Τελικά το πρόβλημα εμφανιζόταν όταν ενεργοποιούσα τον τέταρτο πυρήνα του επεξεργαστή(phenom II 720).

Δημοσ.
Εγω εχω τον i7 Core LGA1156 στα 2,80. Δηλαδη αν κανω κατι παρομοιο δν θα παγωνουν..?

Ο δικός μου επεξεργαστής κανονικά είναι 3πύρηνος (+1 πυρήνας που είναι κλειδωμένος) ,ενεργοποιώ τον 4ο πυρήνα απο μια επιλογή του bios,αλλά μάλλον ο 4ος πυρήνας είναι ελατωματικός με αποτέλεσμα να κολλάνε τα windows.

Δέν είχες αναφέρει τον επεξεργαστή σου κ υπέθεσα ότι έχεις το ίδιο πρόβλημα με μένα.

• Moderators
Δημοσ.

Οταν λες παγωνουν τι εννοεις?Χρειαζεσαι hard reset μετα?Κανουν αυτοματο restart?Σου βγαζει καποιο μηνυμα?Και καθε ποτε το κανουν?Οταν παιζεις πχ παιχνιδια,οταν βλεπεις βιντεο,στο ασχετο,μετα απο χ ωρες..?

Δημοσ.
Οταν λες παγωνουν τι εννοεις?Χρειαζεσαι hard reset μετα?Κανουν αυτοματο restart?Σου βγαζει καποιο μηνυμα?Και καθε ποτε το κανουν?Οταν παιζεις πχ παιχνιδια,οταν βλεπεις βιντεο,στο ασχετο,μετα απο χ ωρες..?

Παγωνουν τελειως κ πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη απο το κουμπι μονος μ...δν κανουν επανεκινηση...δν βγαζει μνμ...το κανει πολυ συχνα οταν βλεπω flash video (πρπ 3-5 φορες ανα ωρα) ,συχνα οταν παιζω παιχνιδια(1-3φορες),σπανια στο ασχετο...

• Moderators
Δημοσ.
Παγωνουν τελειως κ πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη απο το κουμπι μονος μ...δν κανουν επανεκινηση...δν βγαζει μνμ...το κανει πολυ συχνα οταν βλεπω flash video (πρπ 3-5 φορες ανα ωρα) ,συχνα οταν παιζω παιχνιδια(1-3φορες),σπανια στο ασχετο...

Παρ ολα αυτα απ οτι καταλαβα και στο ασχετο στο εχει κανει,οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα εκ πρωτης οψεως.Θα πρεπει να τεσταρεις τα hardware parts του υπολογιστη σου,για να βεβαιωθεις οτι λειτουργουν ολα οπως θα επρεπε.

Memtest για τις μνημες,σκληρους,καρτα γραφικων κλπ.

Απο την στιγμη παντως που οπως λες χεις δοκιμασει και τις δυο εκδοσεις (32 κ 64 bit),πιθανοτατα παμε σε hardware προβλημα.

Δημοσ.
Παρ ολα αυτα απ οτι καταλαβα και στο ασχετο στο εχει κανει,οποτε δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα εκ πρωτης οψεως.Θα πρεπει να τεσταρεις τα hardware parts του υπολογιστη σου,για να βεβαιωθεις οτι λειτουργουν ολα οπως θα επρεπε.

Memtest για τις μνημες,σκληρους,καρτα γραφικων κλπ.

Απο την στιγμη παντως που οπως λες χεις δοκιμασει και τις δυο εκδοσεις (32 κ 64 bit),πιθανοτατα παμε σε hardware προβλημα.

Εσυ καλα τα λες,δν ειμαστε ολοι ομως τοσο σχετικοι...ειναι ευκολο με λιγα λογια να μ πεις πως θα κανω memtest...?

Πραγματικα ομως εχω αμφιβολιες αν υπαρχει hardware προβλημα γιατι ειναι παρα πολλοι αυτοι που αντιμετωπιζουν κατι παρομοιο...

Εμενα το μυαλο μου πηγαινει περισσοτερο σε καποια εκδοχη ασυμβατοτηας...τωρα ειναι ασυμβατοτητα μεταξυ win7-ATI 5850 ή win7-i7 (στην περιπτωση μ) ή...πραγματικα δεν ξερω αλλα ουτε εχω την πειρα να το ερευνησω μονος μου τοσο καλα....

Ριξε μια ματια εδω αν θες...http://www.w7forums.com/windows-7-freezes-t114.html

μπλε οθονες?

Οχι ποτε απλα παγωνουν ολα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...