el02154 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα: Χρησιμοποιώ τον παρακάτω κώδικα για να στέλνω μέιλ μέσω μίας φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μου. <?php $to = "χχχχχ@χχχχ.com"; $email = $_REQUEST['email'] ; $subject = "Φόρμα Επικοινωνίας"; $encoded_subject="=?$charset?B?".base64_encode($subject)."?=\n"; $onoma = $_REQUEST['onoma'] ; $epwnumo = $_REQUEST['epwnumo'] ; $message1 = $_REQUEST['mhnuma'] ; $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n"; $headers .= "From: $email" . "\r\n"; $message = " <strong>Επώνυμο:</strong> $epwnumo \n \n "; $message .="<p><strong>Όνομα:</strong> $onoma \n \n </p>"; $message .= "<strong>Σχόλια - Παρατηρήσεις:</strong> <blockquote>\n \n $message1 \n \n <blockquote>"; $sent = mail($to, $encoded_subject, $message, $headers); ?> Στην φόρμα ελέγχω μέσω javascript αν έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία. όλα καλά μέχρι εδώ. Το πρόβλημα είναι πως τελευταία έχω παρατηρήσει πως στέλνονται μέιλ με κενά όλα τα στοιχεία πράγμα που σημαίνει ότι τρέχει από μόνο του το php script. Αυτό που θέλω είναι αν μπορώ να βελτιώσω το php script έτσι ώστε να μην στέλνεται αν δεν έχουν συμπληρωθεί όλα τα πεδία. Έχεις κανείς να προτείνει κάτι;
lion2486 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 if(empty($epwnumo) || empty($onoma) || empty($message1) || empty($email)) die("Συμπληρώστε ΟΛΑ τα πεδία παρακαλώ!");
el02154 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 if(empty($epwnumo) || empty($onoma) || empty($message1) || empty($email)) die("Συμπληρώστε ΟΛΑ τα πεδία παρακαλώ!"); Σε υπέρευχαριστώ. Μάλλον ήταν απλό αλλά αν είσαι άσχετος από php τι περιμένεις...Και πάλι ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.