caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω και εγώ ένα 720 αλλά παραμένει Χ3 ελέω παλιότερης μητρικής. 122 ευρώ αν θυμάμαι τότε - well spend μέχρι το τελευταίο cent
ahristos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω και εγώ ένα 720 αλλά παραμένει Χ3 ελέω παλιότερης μητρικής. 122 ευρώ αν θυμάμαι τότε - well spend μέχρι το τελευταίο cent Κι εγώ τριπύρηνο τον είχα στην αρχή, αλλά έφτιαξα έναν υπολογιστή για τη φίλη μου και με την ευκαιρία της έβαλα τη GIGABYTE με το 780G που είχα και πήρα για μένα την MSI που έχω τώρα με το 785G/SB710. Η μόνη διαφορά που είδα είναι στην κωδικοποίηση Blu-Ray με τον x264, από τις λίγες εφαρμογές που χτυπάει στα ίσια τον INTEL I5-750.
benign Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 speedfan Ευχαριστω weirdo (Ελληνοαμερικανος εισαι?)αλλα οπως λενε και τα παιδια δεν δουλευει ουτε το speedfan.Μου δειχνει θερμοκρασιες των τριων πηρυνων μονο γυρω στους 28 βαθμους,οποτε φανταζομαι ετσι θα ειναι και ο τεταρτος. Δεν υπαρχει προβλημα εχω κανει occ και prime95 και στους τεσσερεις πυρηνες δυο ωρες και με τα δυο και ειναι rock stable.Θα παω να ρωτησω και στα geeks του AMD cpu forums.Σκεφτομαι μηπως κανενας μερακλης προγραμματιστης εβγαλε τιποτε.
LouCi4er Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Θα παω να ρωτησω και στα geeks του AMD cpu forums.Σκεφτομαι μηπως κανενας μερακλης προγραμματιστης εβγαλε τιποτε. Αμα μαθεις τιποτα πες και σε μας.Μη μεινουμε στο σκοταδι.
benign Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Αμα μαθεις τιποτα πες και σε μας.Μη μεινουμε στο σκοταδι. Εννοειται Lou.Αλληλεγγυη πανω απο ολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.