weirdo Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 έχω δοκιμάσει rm clock cpugenie και crystalcpuid κανένα από αυτά δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή... ξέρει κανεις κάποιο άλλο που ίσος να μου δουλέψει ?
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ναι... μπορείς να φτιάξεις πολύ ψόφιο idle state, ειδικά για όσους από εμάς είμαστε 24/7
caution Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δοκίμασες το -> http://phenommsrtweake.sourceforge.net/ ; Είναι αρκετά straight forward - αφού σιγουρευτείς για την σταθερότητα στο χαμηλό ρολόι/ρεύμα (+stressing) - τα πετάς στο πρόγραμμα, το κάνεις και service και έτοιμος Δεν έχω υπόψιν κάποιον οδηγό :/
50EuroUser Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 http://www.tomshardware.co.uk/processor-power-management,review-31830-2.html Φτιάξε ενα profile στα με ~1.5GHz και δες μεχρι πόσο μπορείς να ρίξεις την τάση. Βάλτο και στην εκκίνηση μαζί με τα windows και είσαι jet. Δες εδω πως να το βάλεις στο boot http://aspiregemstone.blogspot.com/2009/06/k10stat-amd-griffin-processor.html
weirdo Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 τα κατάφερα με το Phenom MSR Tweaker ευχαριστώ πολύ παίδες, από τους 62 βαθμους κατέβηκα στους 38-39, συν η οικονομία στον λογαριασμό της δεη... τεραστια υπόθεση, ευχαριστώ ξανά
benign Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μιας και αναφερθηκε αυτο το προγραμμα εχει κανεις υποψη του ενα προγραμματακι που να δειχνει της θερμοκρασιες του δικου μου ξεκλειδωτου τετραπυρηνου?
LouCi4er Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μιας και αναφερθηκε αυτο το προγραμμα εχει κανεις υποψη του ενα προγραμματακι που να δειχνει της θερμοκρασιες του δικου μου ξεκλειδωτου τετραπυρηνου? Δυστηχως φιλε μου μετα το unlock δεν υπαρχει προγραμμα να δειχνει τις θερμοκρασιες των πυρηνων.Συν οτι χανεις την λειτουργια που εχει η μητρικη αναλογα με τη θερμοκρασια του επεξεργαστη να ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι με το utility που εχει η καθε μητρικη το οποιο δειχνει μια θερμοκρασια η οποια νομιζω ειναι θερμοκρασια case.Μπορεις να τον κλειδωσεις και να θυμασαι περιπου τι temps εχει ο cpu στην εκαστοτε θερμοκρασια case.Τρεχα γυρευε δηλαδη.Αλλα τι να κανουμε αυτα εχει το ACC.
ahristos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Συν οτι χανεις την λειτουργια που εχει η μητρικη αναλογα με τη θερμοκρασια του επεξεργαστη να ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα. Όχι δεν το χάνεις αυτό, μάλλον από το BIOS εξαρτάται. Στη δικιά μου τη μητρική το έχω ρυθμίσει να δουλεύει στο 50% των στροφών μέχρι τους 50 βαθμούς και μετά να αυξάνει ανάλογα. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της μητρικής. Έχω τον Χ3 720 ξεκλείδωτο και υπεροδηγημένο στα 3.4 GHz.
LouCi4er Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Όχι δεν το χάνεις αυτό, μάλλον από το BIOS εξαρτάται. Στη δικιά μου τη μητρική το έχω ρυθμίσει να δουλεύει στο 50% των στροφών μέχρι τους 50 βαθμούς και μετά να αυξάνει ανάλογα. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της μητρικής. Έχω τον Χ3 720 ξεκλείδωτο και υπεροδηγημένο στα 3.4 GHz. Εγω εχω δοκιμασει 2-3 bios και τιποτα.Το ιδιο και σε 3-4 φιλους με τελειως διαφορετικα συστηματα.Τι να πω.
caution Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω τον Χ3 720 ξεκλείδωτο και υπεροδηγημένο στα 3.4 GHz. /me likes
ahristos Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 /me likes Σήμερα δεν φαίνεται ο Χ3 720 για μεγάλη ευκαιρία, αφού με τα χρήματα που έδωσα τότε που βγήκε, σήμερα παίρνουμε PHENOM II X4 955 περίπου. Αλλά όπως είπα και παραπάνω δεν πειράζει... Μου έφτανε που είχα PHENOM II X4 965 πριν κυκλοφορήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.