Προς το περιεχόμενο

undervolting σε PHENOM X4 9950 2.6GHZ QUAD CORE BLACK

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει rm clock cpugenie και crystalcpuid κανένα από αυτά δεν αναγνωρίζει τον επεξεργαστή... ξέρει κανεις κάποιο άλλο που ίσος να μου δουλέψει ?

Δημοσ.

Δοκίμασες το -> http://phenommsrtweake.sourceforge.net/ ;

Είναι αρκετά straight forward - αφού σιγουρευτείς για την σταθερότητα στο χαμηλό ρολόι/ρεύμα (+stressing) - τα πετάς στο πρόγραμμα, το κάνεις και service και έτοιμος ;)

Δεν έχω υπόψιν κάποιον οδηγό :/

Δημοσ.

http://www.tomshardware.co.uk/processor-power-management,review-31830-2.html

Φτιάξε ενα profile στα με ~1.5GHz και δες μεχρι πόσο μπορείς να ρίξεις την τάση. Βάλτο και στην εκκίνηση μαζί με τα windows και είσαι jet. Δες εδω πως να το βάλεις στο boot http://aspiregemstone.blogspot.com/2009/06/k10stat-amd-griffin-processor.html

Δημοσ.

τα κατάφερα με το Phenom MSR Tweaker ευχαριστώ πολύ παίδες, από τους 62 βαθμους κατέβηκα στους 38-39, συν η οικονομία στον λογαριασμό της δεη... τεραστια υπόθεση, ευχαριστώ ξανά :)

Δημοσ.

Μιας και αναφερθηκε αυτο το προγραμμα εχει κανεις υποψη του ενα προγραμματακι που να δειχνει της θερμοκρασιες του δικου μου ξεκλειδωτου τετραπυρηνου?

Δημοσ.
Μιας και αναφερθηκε αυτο το προγραμμα εχει κανεις υποψη του ενα προγραμματακι που να δειχνει της θερμοκρασιες του δικου μου ξεκλειδωτου τετραπυρηνου?

Δυστηχως φιλε μου μετα το unlock δεν υπαρχει προγραμμα να δειχνει τις θερμοκρασιες των πυρηνων.Συν οτι χανεις την λειτουργια που εχει η μητρικη αναλογα με τη θερμοκρασια του επεξεργαστη να ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι με το utility που εχει η καθε μητρικη το οποιο δειχνει μια θερμοκρασια η οποια νομιζω ειναι θερμοκρασια case.Μπορεις να τον κλειδωσεις και να θυμασαι περιπου τι temps εχει ο cpu στην εκαστοτε θερμοκρασια case.Τρεχα γυρευε δηλαδη.Αλλα τι να κανουμε αυτα εχει το ACC. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.
Συν οτι χανεις την λειτουργια που εχει η μητρικη αναλογα με τη θερμοκρασια του επεξεργαστη να ρυθμιζει τις στροφες του ανεμιστηρα.

Όχι δεν το χάνεις αυτό, μάλλον από το BIOS εξαρτάται. Στη δικιά μου τη μητρική το έχω ρυθμίσει να δουλεύει στο 50% των στροφών μέχρι τους 50 βαθμούς και μετά να αυξάνει ανάλογα. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της μητρικής. Έχω τον Χ3 720 ξεκλείδωτο και υπεροδηγημένο στα 3.4 GHz.

Δημοσ.
Όχι δεν το χάνεις αυτό, μάλλον από το BIOS εξαρτάται. Στη δικιά μου τη μητρική το έχω ρυθμίσει να δουλεύει στο 50% των στροφών μέχρι τους 50 βαθμούς και μετά να αυξάνει ανάλογα. Χρησιμοποιεί τον αισθητήρα της μητρικής. Έχω τον Χ3 720 ξεκλείδωτο και υπεροδηγημένο στα 3.4 GHz.

Εγω εχω δοκιμασει 2-3 bios και τιποτα.Το ιδιο και σε 3-4 φιλους με τελειως διαφορετικα συστηματα.Τι να πω. :-) :-)

Δημοσ.
/me likes :-D

Σήμερα δεν φαίνεται ο Χ3 720 για μεγάλη ευκαιρία, αφού με τα χρήματα που έδωσα τότε που βγήκε, σήμερα παίρνουμε PHENOM II X4 955 περίπου. Αλλά όπως είπα και παραπάνω δεν πειράζει... Μου έφτανε που είχα PHENOM II X4 965 πριν κυκλοφορήσει :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...