slekkas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ψάχνω ένα Laptop που να μη ξεπερνάει τα 1300€ και να παίζει και παιχνίδια. Δεν θέλω οθόνη πάνω από 15’’. Μάλιστα αν ήταν 14 η ακόμα και 13 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ακούω προτάσεις γιατί θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατών με τα χρήματα που διαθέτω. Τα οικονομικά μου δεν είναι και τα καλύτερα όπως όλων των άλλων ελλήνων και θέλω τη βοήθεια σας να μην την πατήσω. Τα παιχνίδια που παίζω είναι το Battlefield Bad Company 2, Pro Evolution 2010, Guild Wars. Ευχαριστώ
panos2000gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ψάχνω ένα Laptop που να μη ξεπερνάει τα 1300€ και να παίζει και παιχνίδια. Δεν θέλω οθόνη πάνω από 15’’. Μάλιστα αν ήταν 14 η ακόμα και 13 θα ήταν ακόμα καλύτερα. Ακούω προτάσεις γιατί θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατών με τα χρήματα που διαθέτω. Τα οικονομικά μου δεν είναι και τα καλύτερα όπως όλων των άλλων ελλήνων και θέλω τη βοήθεια σας να μην την πατήσω. Τα παιχνίδια που παίζω είναι το Battlefield Bad Company 2, Pro Evolution 2010, Guild Wars. Ευχαριστώ To laptop που ζητάς είναι αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=10014 Εξαιρετική κάρτα γραφικών (8000 στο 3dmark06 και παίζει τα πάντα!), πολύ καλός επεξεργαστής i3-330m, υπερπλήρης εξοπλισμός, 14αρα οθόνη, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πληκτρολόγιο, touchpad και 3ωρες αυτονία μπαταρίας με σερφάρισμα. Επιπλέον είναι πολύ αθόρυβος, στυλάτος και έχει φοβερό σύστημα ψύξης.
slekkas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 To laptop που ζητάς είναι αυτό:http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=10014 Εξαιρετική κάρτα γραφικών (8000 στο 3dmark06 και παίζει τα πάντα!), πολύ καλός επεξεργαστής i3-330m, υπερπλήρης εξοπλισμός, 14αρα οθόνη, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πληκτρολόγιο, touchpad και 3ωρες αυτονία μπαταρίας με σερφάρισμα. Επιπλέον είναι πολύ αθόρυβος, στυλάτος και έχει φοβερό σύστημα ψύξης. Ευχαριστω φιλε μου. Πολυ ενδιαφερων η προταση σου. Θα το κοιταξω.
basilis5 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 φιλε θα στην σπασω,αλλα δεδομενου οτι τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα οπως λες, δινεις 1300 για λαπτοπ για παιχνιδια και μαλιστα με οθονη <15''; οκ δεν ζητας την γνωμη μου,αλλα μηπως να το ξανασκεφτοσουν;κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εν μεσω κρισης και για κατι που σε ενα χρονο θα ναι ξεπερασμενο; εχεις εξαντλησει τα ενδεχομενα pc-ps3 -xbox? φιλικα στα λεω ολα αυτα
bebis4 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 φιλε θα στην σπασω,αλλα δεδομενου οτι τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα οπως λες, δινεις 1300 για λαπτοπ για παιχνιδια και μαλιστα με οθονη <15'';οκ δεν ζητας την γνωμη μου,αλλα μηπως να το ξανασκεφτοσουν;κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εν μεσω κρισης και για κατι που σε ενα χρονο θα ναι ξεπερασμενο; εχεις εξαντλησει τα ενδεχομενα pc-ps3 -xbox? φιλικα στα λεω ολα αυτα συμφωνω απολυτα μιας και τα laptop εχουν καταντησει αναλωσιμα. το sony το σκεφτομαι ακομη και εγω ειναι πολυ καλο κομματι και σε καλη τιμη.
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 φιλε θα στην σπασω,αλλα δεδομενου οτι τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα οπως λες, δινεις 1300 για λαπτοπ για παιχνιδια και μαλιστα με οθονη <15'';οκ δεν ζητας την γνωμη μου,αλλα μηπως να το ξανασκεφτοσουν;κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εν μεσω κρισης και για κατι που σε ενα χρονο θα ναι ξεπερασμενο; εχεις εξαντλησει τα ενδεχομενα pc-ps3 -xbox? φιλικα στα λεω ολα αυτα Νομιζω το μοντέλο που προτείναμε παραπάνω το αγοράζει κάποιος στα 750-850 ευρώ. Εγώ το βρίσκω αρκετά λογική τιμή για ένα all around laptop με δυνατα τεχνικα χαρακτηριστικά. Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι για φορητότητα όλων των δυνατοτήτων που σου δίνει ένας υπολογιστής (επεξεργαστική ισχύ, gaming κτλ) τότε και φυσικά και οι λύσεις που προτείνεις είναι προτιμότερες σε συνδυασμό με ένα netbook.
slekkas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 φιλε θα στην σπασω,αλλα δεδομενου οτι τα οικονομικα σου δεν ειναι καλα οπως λες, δινεις 1300 για λαπτοπ για παιχνιδια και μαλιστα με οθονη <15'';οκ δεν ζητας την γνωμη μου,αλλα μηπως να το ξανασκεφτοσουν;κριμα δεν ειναι να δωσεις τοσα λεφτα εν μεσω κρισης και για κατι που σε ενα χρονο θα ναι ξεπερασμενο; εχεις εξαντλησει τα ενδεχομενα pc-ps3 -xbox? φιλικα στα λεω ολα αυτα Φιλε μου σιγουρα εχεις καπιο δικιο αλλα ειναι κατι που το χρειαζομαι. Εχω μαγαζι σε τουριστικο νιση και δυστιχος μου χαλασε το παλιο μου Notebook. Το χρειαζομαι για δουλιες του μαγαζιου. Το παλιο το ειχα 7 χρονια και αν τα οικονομικα μου ειταν καλιτερα θα το ειχα αλλαξει απο καιρο. Αφου λοιπον θα δοσω που θα δοσω χρηματα και με δεδομενο οτι λογο αναδουλιας στην αρχη και στο τελος της σεζον δεν εχει καθολου κινιση λεω να παιζω και κανα παιχνιδακι να περναει η ωρα. Στο κατω κατω εχω στεριθει πολλα πραγματα τα τελευταια χρονια και νομιζω το δικαιουμαι. Λογο του περιορισμενου χορου δεν μπορω να ακολουθησω μια απο της συμβουλες σου αν και καλα θα ειταν.
ppnntt13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλημέρα , εγώ θα πρότεινα και κανένα dell (και λόγω εγγύησης) όπως το παρακάτω http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1055
gpanagiotou Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομίζω οτι και το HP Pavilion DV6-2190EV Entertainment είναι πολύ θηρίο για τα λεφτά του και νομίζω οτι θα τρέχει άνετα παιχνίδια.
panos2000gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλημέρα , εγώ θα πρότεινα και κανένα dell (και λόγω εγγύησης) όπως το παρακάτωhttp://www.e-laptops.gr/product.php?prd=1055 Εχω την εντύπωση ότι τα λαπτοπ που προτείνετε ξεφεύγουν από την κατηγορία που επιθυμεί ο φίλος. ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Νομίζω οτι και το HP Pavilion DV6-2190EV Entertainment είναι πολύ θηρίο για τα λεφτά του και νομίζω οτι θα τρέχει άνετα παιχνίδια. Αυτό εχει χειρότερη κάρτα από το CW και ξεφέυγει επίσης σε κατηγορία.
GIANNIS400 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εχω την εντύπωση ότι τα λαπτοπ που προτείνετε ξεφεύγουν από την κατηγορία που επιθυμεί ο φίλος. ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Αυτό εχει χειρότερη κάρτα από το CW και ξεφέυγει επίσης σε κατηγορία. ΦΙλε πιστευω οτι αυτο που πρoτεινει ο gpanagiwtou to HP, αν η κάρτα γραφικων που εχει Nvidia GeForce 230M 1024MB ειναι καλη μιλαμε για τερατακι.Τερατακια εχει και η acer kai h toshiba και αλλες μάρκες σε αυτη την τιμη. Τα acer δε ξέρω κατα πόσο καλλα ειναι ομως, και γενικα δε ξερω καλα απο λαπτοπ(ποιοτητΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗς δλδ), απλα λέω ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ τα χαρακτηριστικα που ξερω απο τα σταθερα.Και απο nvidia δε γνωριζω πολλα, αλλα προτεινω να πας σε toshiba se αυτη την τιμη, δε σου λεω sony για τι ειναι ποιο ακριβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.