bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 αλλά η μαγειρική δεν είανι το φόρτε της παρόλο που δεν είναι κάτι δύσκολο.... πάντως πολύ καλή ιδέα. καμιά άλλη ιδέα προτύτυπη όμως για να μην της πάρω ας πούμε ρολόι τοίχου και έχει ήδη ένα για καλό και διάφορα τέτοια.... Αμα πεις τι της αρεσει , πως ειναι το σπιτι , και τι λειπει απο αυτο,σου εγγυωμαι 99% επιτυχια στην επιλογη του δωρου
santana99 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 άμα είχα πάει στο σπίτι θα ήξερα από μόνος μου τι έλειπε και δεν θα το έκανα θέμα
subdee Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 κάτι απο το coockshop ? Πάτησες ένα ο παραπάνω κατα λάθος...
santana99 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πάτησες ένα ο παραπάνω κατα λάθος... ένα c ήθελες να πεις.....ειδάλλως θα ήταν cockshop
subdee Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ένα c ήθελες να πεις.....ειδάλλως θα ήταν cockshop Γι'αυτό το είπα... Ειρωνικά.
Toufas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ θα λάτρευα όποιον μου έκανε δώρο αυτό το ρολόι τοίχου. Παρόλα αυτά, ξεχνώντας τα μπανάλ αποχυμωτές, τοστιέρες κτλ τσέκαρε διευθύνσεις από δω για το home.com που έχει διάφορα για το σπίτι σε λογικές τιμές. Επίσης στα butlers βρίσκεις εύκολα κάτι για δώρο, καθώς και στα bed&bath. Πλας, η ψηφιακή κορνίζα είναι το υπέρτατο κιτς. http://www.slashfilm.com/2010/03/10/cool-stuff-the-shining-cuckoo-clock/ αρα δεν
paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Τι εννοείς ''έχει δικό της σπίτι''. Παντρεύεται/θα παντρευτεί ? Το αγόρασε πρόσφατα και αποφάσισε να μείνει εκεί ? Θα μείνει μόνη της για πρώτη φορά -ορ σμθ- και θέλει να το γιορτάσει -ή κάτι τέτοιο- ?
leftermann Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 τις τελευταίες 2 φορές που πήγε σε σπίτι φίλου με δώρο, και με budget στο πενηντάρικο σαν εσένα, πήρα φανάρι με κεριά σαν αυτό σε μεγάλο μέγεθος. Βασικά μου το πρότεινε μια καλή φίλη που έχει μαγαζί με τέτοια πράγματα (όχι φανάρια μόνο, γενικά είδη για το σπίτι). Με ένα πενηντάρικο (και λιγότερο ίσως) παίρνεις φανάρι κάνα μέτρο ψηλό, και το γεμίζεις με ωραία εντυπωσιακά κεριά, και γενικά σαν δώρο αρέσει. Ακόμα κι αν έχει ίδιο, κάπου θα βρει να το βάλει
santana99 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νοικιάζει αλλά θα μείνει για χρόνια εκεί.....και απλά είναι να πάω εκεί για πρώτη φορά οπότε θέλω να της πάρω ένα δώρο για το σπίτι...
paschalia Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μμ. Άλλη ερώτηση -λίγο αδιάκριτη. Θα πας μόνος ή με την κοπέλα σου μαζί ? Γιατί η μια ιδέα που μου έρχεται στο μυαλό είναι : καθρεύτης. Ωραίο δώρο και όχι παράξενο στο να δωθεί από άντρα. Η άλλη ιδέα είναι -αν πας ζευγάρι- να δωθεί κάποιο σκεύος για την κουζίνα. Κάποιο πυρέξ που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σαλάτες ή για γλυκά κρύα. (Όχι τα γυάλινα πυρέξ αλλά τα πορσελάνινα νομίζω.)
santana99 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 μόνος μου θα πάω αλλά πράγματα όπως καθρέπτης σίγουρα θα έχει οπότε δεν θα είναι πολύ χρήσημος ή θα τον κάνει δώρο πουθενά αλλού.......μου άρεσε πολύ σαν ιδέα η φοντιέρα αρκεί να ακουλουθείτε από κάποιο μινι-βιβλιαράκια 5-10 συνταγών και να είναι πορσελάνινο για καλύτερη αίσθηση σαν εμφάνιση...... Κάτι σε σκαμπό η μαξιλάρι, κορνίζα, ρολόι τοίχου και τέτοια δεν μπορώ να πάρω γιατί δεν ξέρω άμα ίσως το έχει.........ο σκοπός είναι να πάρω κάτι το οποίο θα το αντιμετωπίσει ως "δεν θα το αγόραζα ποτέ από μόνος μου γιατί άμα το πάμε έτσι θα ξοδεψω 10χιλιάδες ευρώ για να πάρω ότι υπάρχει που δεν έχω" κάποια τέτοια λογική έχει το δώρο παίρνεις κάτι που σίγουρα δεν έχει ο άλλος και δεν θα το αγόραζε από μόνος του παρόλα αυτά αν το είχε θα του άρεσε πολύ........έτσι πιστεύω τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.