santana99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 χαιρετώ! μια φίλη μου έχει δικό της σπίτι και θέλω να της πάρω ένα δώρο κάπως χρήσιμο για το σπίτι και για αυτή.... σκεφτόμουν να πάρω αυτό http://www.consumer.philips.com/c/light-therapy/38700/cat/gr/ όμως πάει 100+.....κάτι εκεί μέχρι τα 50€ ψάχνω... έχετε καμια ιδέα?
Tenshi Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν είναι της τεχνολογίας...μια ψηφιακή κορνίζα θα της πέσει ταμάμ,
bluesattack Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 +1 Στην κορνιζα Και κατι στο ενδιαμεσο απο αποψη τιμης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.999324 Απο κει και περα , τα κλασσικα δωρα
santana99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 κλασικά δώρα σαν δλδ? κάτι να είναι και χρήσιμο θέλω όχι μια βλακεία
santana99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 όχι τόσο κλασικό γιατί μπορεί ήδη να έχει κάτι που θα της πάρω....
Garnele Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εγώ θα λάτρευα όποιον μου έκανε δώρο αυτό το ρολόι τοίχου. Παρόλα αυτά, ξεχνώντας τα μπανάλ αποχυμωτές, τοστιέρες κτλ τσέκαρε διευθύνσεις από δω για το home.com που έχει διάφορα για το σπίτι σε λογικές τιμές. Επίσης στα butlers βρίσκεις εύκολα κάτι για δώρο, καθώς και στα bed&bath. Πλας, η ψηφιακή κορνίζα είναι το υπέρτατο κιτς.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λοιπον ξερεις τι δεν θα εχει και θα πρωτοτυπησεις? Fondu. Υπαρχει για σοκολατα/τυρι/κρεας κλπ. Το ειχα παρει δωρο σε εναν γαμο και στο ακυρο σε μια φιλη και λατρευτηκε
Garnele Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Α ναι, μπράβο!!!! Φοντιέρα. Καταπληκτικό για δώρο, και εντός μπάτζετ.
santana99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 τι είναι αυτό ακριβώς? είδα μια φώτο http://www.planethome.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1688&category_id=25&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=26&vmcchk=1 αλλά πως λειτουργεί και τι φτιάχνεις?
Garnele Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το ανάβεις (άλλα θέλουν να ζεστάνεις το ΠΡΑΓΜΑ στο γκαζάκι γιατί λειτουργούν με ρεσό και δεν είναι αρκετά δυνατό), βάζεις μέσα στο σκεύος γκοργκοντζόλα, έμενταλ, γραβιέρα, λευκό κρασί, ανακατεύεις ενώ αυτά λιώνουν και μετά βουτάς κομματάκια ψωμί/φρυγανιάς/κάτι, τρώς και ανακαλύπτεις τους πολλαπλούς οργασμούς χωρίς διείσδυση. Υπάρχει και με σοκολάτα για τους φανζ καθώς και με κρέας το οποίο και δεν έχω δοκιμάσει.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το ανάβεις (άλλα θέλουν να ζεστάνεις το ΠΡΑΓΜΑ στο γκαζάκι γιατί λειτουργούν με ρεσό και δεν είναι αρκετά δυνατό), βάζεις μέσα στο σκεύος γκοργκοντζόλα, έμενταλ, γραβιέρα, λευκό κρασί, ανακατεύεις ενώ αυτά λιώνουν και μετά βουτάς κομματάκια ψωμί/φρυγανιάς/κάτι, τρώς και ανακαλύπτεις τους πολλαπλούς οργασμούς χωρίς διείσδυση. Υπάρχει και με σοκολάτα για τους φανζ καθώς και με κρέας το οποίο και δεν έχω δοκιμάσει. Σοκολαταααα! Ftw! Aπιστευτη αισθηση και ανακαλυπτεις πως μπορεις να κανεις τρελα πειραματα! Καλυτερα που δεν μου πηρα και εμενα ενα γιατι θα ημουν καθε βραδυ με τα ρεσο ΛΟΛ
Garnele Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εδώ και αρκετό καιρό περνάω φάση με αλμυρά, το φοντί σοκολάτας ίσα που με ανακατεύει. Προτιμώ μια ρέγκα. Όπως και να χει εινωραιο για δώρο
santana99 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Το ανάβεις (άλλα θέλουν να ζεστάνεις το ΠΡΑΓΜΑ στο γκαζάκι γιατί λειτουργούν με ρεσό και δεν είναι αρκετά δυνατό), βάζεις μέσα στο σκεύος γκοργκοντζόλα, έμενταλ, γραβιέρα, λευκό κρασί, ανακατεύεις ενώ αυτά λιώνουν και μετά βουτάς κομματάκια ψωμί/φρυγανιάς/κάτι, τρώς και ανακαλύπτεις τους πολλαπλούς οργασμούς χωρίς διείσδυση. Υπάρχει και με σοκολάτα για τους φανζ καθώς και με κρέας το οποίο και δεν έχω δοκιμάσει. χαχαχαα ναι το έψαξα λίγο ωραίο φαίνεται σαν σκεύος... αλλά δεν πολυέπιασα τι υλικό/υγρό βάζουμε από κάτω για να ζεστένεται.....για λόγους ομορφίας μου άρεσαν πιο πολύ τα πύλινα και όχι τα σιδερένια (αν είναι πύλινα τελοςπαντων) αλλά η μαγειρική δεν είανι το φόρτε της παρόλο που δεν είναι κάτι δύσκολο.... πάντως πολύ καλή ιδέα. καμιά άλλη ιδέα προτύτυπη όμως για να μην της πάρω ας πούμε ρολόι τοίχου και έχει ήδη ένα για καλό και διάφορα τέτοια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.