Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για Τροφοδοτικό

TypemaR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα πω την ταπείνή μου κι ας πέσει χάμω. Προχτές το βράδυ παρείγγειλα από amazon.co.uk το SeaSonic 620 Modular και σήμερα το πρωί το έφεραν σπίτι μου (Ξάνθη). 95€ πλήρωσα σύνολο κι έπαθα πλάκα με την ταχύτατη εξυπηρέτηση. Αν και μεγάλο, θα στο πρότεινα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πιστελυω πως γενικά,για οτι και να θές να αγοράσεις πρέπει να τν ψάχνεις πολύ κ απο μόνος σου κ όχι μόνο τι σου λένε οι πωλιτές στα καταστήματα.Οι πιο πολλοί απο αυτούς θέλουν να βγάζουν οσο το δυνατόν πιο πολλά λ7 για το μαγαζί που δουλεύουν κ δν σκέφτονται πάντα το ανάλογο κέρδος του πελάτη.Υπάρχουν βέβαια κ κάποιες εξαιρέσεις αλλά....δύσκολα τα πράγματα....δν πειράζει όμως για αυτο είμαστε όλοι εμείς εδώ!!!

Edit:δν είχα δει την συνέχεια του θέματος για αυτό με έπιασε η πάρλα.Sorry για το offtopic...

Έχεις απόλυτο δίκιο.Έδωσα 700 ευρώ για αναβάθμιση και αντί να είμαι χαρούμενος ξενέρωσα.Θα μπορούσα στα ίδια λεφτά να πάρω την ud3r που είπε και ο φίλος πιο πάνω και αντι για 3 Gb ram να του βάλω 6.Το κακό έγινε και κάτι τώρα πλέον δεν αλλάζει.Απλά θα κοιτάξω να τους πιώ το αίμα σε θέμα overclocking γιατί η αλήθεια είναι πως πρέπει να παίρνουν όλα πολύ.

Όσο για την κοινότητα εδώ.... απλά δεν έχω λόγια.γιαυτο λοιπόν πλέον πρώτα εδώ να καταλήξω και μετά σε οποιοδήποτε κατάστημα

Δημοσ.

( πάντως, χωρίς να αμφισβητώ τον TS, το σφύριγμα κατά το scrollάρισμα είναι textbook scenario για το γνωστό πρόβλημα με τα πηνία των 8800 και των όμαιμων καρτών :/ Σιγουρέψου 100% πριν προβείς σε αγορές ;) )

Δημοσ.

1.CORSAIR CMPSU-550VX 550W 75.91€

2.THERMALTAKE W0229 TOUGHPOWER XT 750W 95,94€

3.CORSAIR CMPSU-750TX 750W 112,55€

Διαλέγεις και παίρνεις.Ανάλογα με τις ανάγκες σου!Σίγουρα πάντως στο σύστημα που έχεις τωρα το 550αρι corsair ειναι υπεραρκετο!Τα άλλα δυο σου τα παραθέτω σε περίπτωση που εχεις στο μυαλό σου κανένα τρελο crossfire/sli

P.s Όλα με πενταετή εγγύηση

Δημοσ.

Διαλέγεις και παίρνεις.Ανάλογα με τις ανάγκες σου!Σίγουρα πάντως στο σύστημα που έχεις τωρα το 550αρι corsair ειναι υπεραρκετο!Τα άλλα δυο σου τα παραθέτω σε περίπτωση που εχεις στο μυαλό σου κανένα τρελο crossfire/sli

P.s Όλα με πενταετή εγγύηση

Κοίτα να δείς quad sli πραγματικά δε νομίζω να κάνω ποτέ.Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500 ευρώ μόνο για κάρτεσ γραφικών(ίσως λέω και λίγα).Ένα απλό sli βάζοντας απλά άλλη μια ίδια καρτούλα το σκέφτομαι αλλά και πάλι αν βρω καμιά μεταχειρισμένη και με χαμηλό κόστος.

Δημοσ.
( πάντως, χωρίς να αμφισβητώ τον TS, το σφύριγμα κατά το scrollάρισμα είναι textbook scenario για το γνωστό πρόβλημα με τα πηνία των 8800 και των όμαιμων καρτών :/ Σιγουρέψου 100% πριν προβείς σε αγορές ;) )

Δηλαδή τι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω.Υπάρχει περίπτωση το θέμα το θορύβου στο τροφοδοτικό να είναι θέμα ανεμιστήρα?Το έλυσα να του ρίξω ένα καθάρισμα μπας και ισιώσει καθόλου και είδα οτι τα 2 ανεμιστηράκια που έχει αλλάζονται για πλάκα.

Και κάτι άλλο.Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να τεστάρω το τροφοδοτικό για τη σταθερότητα του?

Δημοσ.

Αν είναι όντως τόσο εύκολο ν' αλλάξεις ανεμιστήρια, give it a try αν έχεις εύκαιρα.

Δε νομίζω όμως ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να προέρχεται από αυτά. Ίσως από κάποιον πυκνωτή/πηνίο, αν το σφύριγμα προέρχεται όντως απ' το τροφοδοτικό.

Δοκίμασε το psu test του OCCT.

Δημοσ.

Κι εγώ είχα σφύριγμα που άλλαζε με το scroll και τελικά μια στιγμή ακούστηκε "μπαμ" και έσκασε πυκνωτής από το τροφοδοτικό. Μάλλον όπως αλλάζει το ρεύμα που τραβάει η κάρτα γραφικών άλλαζε και ο ήχος.

Θα σου έλεγα να το αλλάξεις όσο πιο γρήγορα μπορείς γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν σκάσει κάτι, τι άλλο θα χαλάσει παρέα. Το μηχάνημα που είχα αφού άλλαξα το τροφοδοτικό αρχισε να τραβάει reboot και μετά απλά σταμάτησε να δουλεύει. Η κάρτα γραφικών ήταν εντάξει αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω την ΜΒ να λειτουργήσει.

Δημοσ.

Παίδες sorry για το offtopic αλλά η UD5 όπως και η UD3R + UD7 παίρνουν μέχρι 3πλό SLI/CrossfireX...τσεκάρετε το site της gigabyte...για 4way βγήκε η UD9...οπότε η μόνη διαφορά της UD3R με την UD5 είναι η λίγο μεγλύτερη ψυκτρούλα στο κάτω δεξιά μέρος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...