Bspus Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Πειτε οτι θελετε για java desktop apps και την ανωτεροτητα του VS αλλα εγω μια χαρα εκανα τη δουλεια μου με το JDeveloper της Oracle. Περιβαλλον προγραμματισμου για, και πληρως γραμμενο σε Java. Μοιαζει πολυ με το eclipse αλλα εχει πολυ βολικο εργαλειο για σχεδιασμο GUI, παρομοιο με του Visual Studio. Ομολογουμενως η πρωτη επαφη με καποιον αρχαριο δεν ειναι ευκολη καθως το εργαλειο ειναι χαωδες αλλα με καποια Tutorials online βγαινει ακρη και ειναι σιγουρα υπερπληρες. Ειναι δωρεαν φυσικα και θα προτεινα οποιος θελει να κατεβασει την πιο light εκδοση που δεν περιλαμβανει τα framework για jsp και oracle specific εργαλεια γιατι το πληρες ειναι τεραστιο και αρκετα πιο βαρυ
NewProject Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 +1 στο wxWidgets ... ευκολο και με αρκετες δυνατοτητες
RubiksCube Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Υπάρχει plugin για το Eclipse που λέγεται visual editor και κάνει αρκετά καλή δουλειά. Το gui σε java δεν είναι δύσκολο, απλά στην αρχή παίρνει λίγο χρόνο να μπεις στο νόημα (αυτό όμως συμβαίνει παντού).
bxenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Ουτε μια αναφορα σε win gdi? κακές λέξεις...πιπέρι....
top-gear Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Τα wpf είναι super από όσο έχω δει. Μέσω του visual studio τα φτιάχνεις και αυτά.
Evgenios1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 κακές λέξεις...πιπέρι.... Για windows ειναι μια χαρα, γρηγορο και χωρις να κουβαλαει πολλα mb για το sdk.. . Τωρα ψαχνομαι για το Skia (σε αυτο που ειναι το google chrome) ειναι απστευτα γρηγορο και απ'ο,τι θυμαμαι δεν ειχα κατεβασει καποιο ΜΕΓΑΛΟ sdk. Δυστυχως, δεν βρισκω καποιο οδηγο για το εν'λογου sdk πανω σε windows , αν ξερεις κατι παραπανω κανε κανα feedback. Τα wpf είναι super από όσο έχω δει. Μέσω του visual studio τα φτιάχνεις και αυτά. Οπτικα ειναι τελειο, βλεπεις directx απο πισω. Υπαρχει ενα προβληματακι με τα 3d αλλα τεσπα. Btw κατεβασε και το blend να γουρλωσουν τα ματια σου.
greatst Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Προσωπικά προτιμώ και προτείνω C++/Qt. Ρίξε μια ματιά: http://qt.nokia.com Ρίξε -εάν θέλεις- μια ματιά και στο: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=308618
lion2486 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 gtk+ ? (δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά έχω ακούσει καλά λόγια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.