ktm.prestige Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους!! Θέλω να κατασκευάσω ενα aquarium pc. Πρέπει λοιπόν να βρω mineral oil όπως δηλαδή το λενε στα βίντεο παρουσίασης αλλά έχω φάει τον κόσμο και δεν βρίσκω τίποτα αντίστοιχο. Μήπως ξέρεται ρε παιδιά που μπορω να το βρώ? Μήπως ονομάζεται διαφορετικά εδω? Για το παραφινέλαιο το έψαξα αλλα επειδή έχει σημείο ανάφλεξης το φοβάμαι λίγο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Θεωρείς πως είναι πρακτικό κάτι τέτοιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 συμφωνω. βρωμεροδουλεια. παλια το εκαναν για το θορυβο αλλα τωρα δεν υπαρχει λογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm.prestige Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Βασικά το θέλω για βιτρίνα φάση και όχι για πρακτικότητα ή για καλύτερη ψύξη. Ούτως η άλλως το μηχάνημα που θα μπει μέσα είναι P4 το οποίο δεν το χρειάζομαι. Εαν μπορείτε να μου πείτε τί υγρό να χρησιμοποιήσω θα μου ήταν ανακούφιση για τον τόσο καιρό που ψάχνω να το βρω. Ευχαριστώ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πάσο σε αυτήν την περίπτωση.. δυστυχώς δε γνωρίζω περισσότερα :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm.prestige Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πάσο σε αυτήν την περίπτωση.. δυστυχώς δε γνωρίζω περισσότερα :/ Thanks anyway. Κάποιος άλλος ρε παιδιά??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Thanks anyway.Κάποιος άλλος ρε παιδιά??? Φιλαρακι δυστηχως ουτε και εγω γνωριζω κατι για να σε βοηθησω.Αλλα τι nicname ειναι αυτο που βλεπω? ΚΑΤΕΜΗΣ κι' εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Απ'οσο νομιζω το mineral oil ειναι το δικο μας baby oil. edit ναι αυτο ειναι Mineral oil with added fragrance is marketed as baby oil in the US, UK and Canada http://en.wikipedia.org/wiki/Mineral_oil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm.prestige Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Απ'οσο νομιζω το mineral oil ειναι το δικο μας baby oil.edit ναι αυτο ειναι Mineral oil with added fragrance is marketed as baby oil in the US, UK and Canada http://en.wikipedia.org/wiki/Mineral_oil Λοιπόν για να βοηθήσω περισσότερο. Ναι , το Baby Oil κάνει δουλειά αλλά είναι πανάκριβο!!Θέλω 20λίτρα ποσότητα και με Baby Oil κοστίζει 300€!!!!! Δοκίμασα και το λινέλαιο το οποίο είναι καθαρτικό για τα άλογα , επίσης ακριβό όσο το Baby. Τέλος δοκίμασα το αμυγδαέλαιο αλλά είναι σε κίτρινο χρώμα , εγω ζητάω διαφανές , άχρωμο. Και ναι , είμαι και εγω ενας απο τους "πορτοκαλί" ανθρώπους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεν περίμενα να είναι και φθηνότερο να σου πω την αλήθεια πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ktm.prestige νομιζω πως χρειαζεσαι παραφινελαιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktm.prestige Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ktm.prestige νομιζω πως χρειαζεσαι παραφινελαιο . p_under το παραφινέλαιο που πουλάνε στα s/m μου κάνει αλλά επειδή έχει χαμηλό σημείο ανάφλεξης 50-60c το φοβάμαι μην γίνει παρανάλωμα του πυρός το pc!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 τι p4 θα βαλεις ? αν ειναι για καποιον θερμοαιμο απλα οχι με οτι υγρο κ να εχει μεσα . αν το θες μονο για ομορφια βαλε εναν μικρο atom μεσα . οχι σκληρους ,ουτε ανεμηστηρα ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 λεπτό λάδι μετασχηματιστών λέγετε αυτό που ψάχνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Και από τιμή τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.