Προς το περιεχόμενο

Garmin NUVI 205

tomasss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ως οικονομική συσκευή GPS στις 3.5'' με ενδιαφέρει το Garmin NUVI 205

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.926170

Οι απορίες μου, είναι οι εξής :

1. Σαν συσκευή είναι ποιοτική, έχει καλή φωτεινότητα οθόνης ? ( αν την έχει κάποιος)
  2. Το λογισμικό πλοήγησης που ήδη περιέχει, είναι καλό ? (Ελλάδα με ενδιαφέρει μόνο και κυρίως Θεσσαλονίκη)
  3. Ξεκλειδώνει ΑΝ θελήσω αλλο λογισμικό?
  4. Ποιό λογισμικό εχει τους πληρέστερους χάρτες για Βόρεια Ελλάδα?

Θα σας παρακαλούσα να μην με παραπέμψετε στο navimania.com.

Δεν θέλω να γίνει το κεφάλι μου καζάνι...

Απαντήστε μου απλά, αν με καλύπτει αυτή η συσκευή...:-D

Δημοσ.

1....μη περιμενεις τρελλα πραγματα σαυτη τη τιμη.

2....θεωρειται πολυ καλο ,οχι κορυφαιο.

3....οχι, βασιζεται στα linux.

4...dest7/Q1 2010

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα τα Garmin έχουν δωρεάν αναβαθμίσεις σε χάρτες, κάτι πολύ σημαντικό , αφού και παραπάνω χρήματα δεν πληρώνεις πέρα από την αγορά της συσκευής και δουλέυεις νόμιμα( από την στιγμή που δεν εγκαθιστάς χάρτες από torrents:devil:) .

Kαι θέτω τα επόμενα ερώτηματα:

1.Ποιός ή ποιοί χάρτες είναι καλύτεροι για τα Garmin? Tης Autohellas? ή ο Garmin City Navigator Europe NT 2010 ?

2.Υπάρχει δυνατότητα να έχουμε εγκατεστημένους στο Garmin τους 2 παραπάνω χάρτες ή απλά 2 διαφορετικούς χάρτες, συμβατούς όμως με Garmin, ταυτόχρονα ?

3. Και τέλος , για supermini αυτοκίνητο, δλδ μικρό παρμπρίζ, μικρός χώρος.... τί οθόνη να επιλέξω? 3,5'' ή 4,5'' ? Τί λέει η εμπειρία? Λογικά θα έχω μεγαλύτερη αυτονομία με την μικρότερη οθόνη και φορητότητα...

Δημοσ.

Χάρτες στα Garmin μπορείς να έχεις όσους θέλεις και κάθε φορά να επιλέγεις. Τώρα για το ποιος είναι καλύτερος νομίζω έγκειται στο ποιος είναι πιο ενημερωμένος κάθε φορά... Πάντως, επειδή στα GPS της συγκεκριμένης εταιρείας δεν τίθεται θέμα ξεκλειδώματος συσκευής, το μόνο απλό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ξεκλειδωμένους χάρτες, τους οποίους πετάς στην καρτούλα και είσαι έτοιμος. Επίσης (αν δεν κάνω λάθος) τα Garmin είναι συμβατά και με τα λεγόμενα polish map files, δηλαδή ανεπίσημους χάρτες που δημιουργούν απλοί χρήστες.

Δημοσ.

Kαι θα θέσω λοιπόν το ερώτημα , που φαντάζομαι απασχολεί πολλούς υποψήφιους αγοραστές GPS...

Destinator χάρτες για Ελλάδα , Garmin , iGO, Navigon ....τί??

Και κάτι άλλο. Έκανα χθες μια βόλτα στo MediaMarkt της περιοχής μου και δοκίμασα όλα τα gps...AΛΛΑ κανένα, μα κανένα δεν μου φάνηκε πιο εύχρηστο , πιο γρήγορο και πιο απλό από τα Garmin .:rolleyes:

Σαν συσκευές ποιοτικά ξεχώρισα τα Tomtom και...τα Garmin.:P

Oσον αφορά την οθόνη αφής...πάλι τα Τοmtom και τα Garmin ξεχώρισα:o

Τέσταρα τα MLS και οι χαρτες πλοήγησης ,τα μενού κλπ , μου φάνηκαν δύσχρηστα .

Η οθόνη αφής απαίσια που για να ανταποκριθεί στο άγγιγμα θέλει πίεση. Και πόλλα ''εικονικά '' πλήκτρα ήταν τόσο μικρά που απαιτούν χρήση γραφίδας. Όσο για τα πλαστικά...απλά αθλια...

Τελικά η αξιολόγηση μου , ήταν σωστή? Και αν ναι, γιατί τα ΜLS πουλάνε τόσο πολύ και είναι το αξεσουάρ του Ελληνα ταρίφα?:rolleyes:

Αρα για μένα , το δίλλημα έχει ως εξής: Τοmtom, ξεκλείδωμα και με άλλους χάρτες ή Garmin με τους δικούς της?

Δημοσ.

Αρα για μένα , το δίλλημα έχει ως εξής: Τοmtom, ξεκλείδωμα και με άλλους χάρτες ή Garmin με τους δικούς της?

1. αν μπορεσεις να βαλεις αλλους χαρτες στο tom-tom θα σε παραδεχτω:mrgreen:

2.για ριξε μια ματια στο s-505 και ασε τους πειραματισμους για αλλους;)

http://www.naviusers.net/forum-f25/topic-t135.htm#1103

Δημοσ.

1. αν μπορεσεις να βαλεις αλλους χαρτες στο tom-tom θα σε παραδεχτω:mrgreen:

2.για ριξε μια ματια στο s-505 και ασε τους πειραματισμους για αλλους;)

http://www.naviusers.net/forum-f25/topic-t135.htm#1103

Κάποια άλλη πρόταση για να μην ξεφύγω από το όριο των 100 ευρώ ( φοιτητής γαρ) ?

Το Νavman F45 που το ξεκλείδωσες, τί λεει σαν συσκευή? 4,3'' και 78 ευρώ είναι δελεαστικα...και στην μνήμη στου (2Gb) θα χωρέσουν 2 χάρτες... Τρέχει καλά τον Destinator και τον Ginious Driver? To λογισμικό της συσκευής είναι της προκοπής?

Δημοσ.
Κάποια άλλη πρόταση για να μην ξεφύγω από το όριο των 100 ευρώ ( φοιτητής γαρ) ?

Το Νavman F45 που το ξεκλείδωσες, τί λεει σαν συσκευή? 4,3'' και 78 ευρώ είναι δελεαστικα...και στην μνήμη στου (2Gb) θα χωρέσουν 2 χάρτες... Τρέχει καλά τον Destinator και τον Ginious Driver? To λογισμικό της συσκευής είναι της προκοπής?

μια χαρα τα τρεχει:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...