Προς το περιεχόμενο

Οθόνη με καλό πάνελ κοντά στα 300€

FiKiFiKi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω επιδότηση από τη Βόντα 300€ και επειδή δεν είμαι μανιακός με τα κινητά σκέφτομαι να αγοράσω από το πλαίσιο μια οθόνη. Θα μου δώσουν την επιδότηση σαν πιστωτικό και θα πάρω ότι θέλω.

Θα ήθελα να αγοράσω κάτι ΠΟΙΟΤΙΚΟ με πολύ καλό panel όχι tn. Βλέπω πολλές ταινίες, παίζω παιχνίδια, ιντερνετ, κείμενα.

Θέλω να έχει πολύ καλή απόδοση χρωμάτων για τις ταινίες, να δείχνει καλά τα παιχνίδια (στρατηγικής), να είναι ξεκούραστη στα κείμενα και στο browsing.

Καμία καλή πρόταση κοντά στα 300€;

Δημοσ.

Με αυτα τα λεφτά μονο ΤΝ! Εκτος αν δώσεις τιποτα παραπάνω....

Το πλαισιο ΤΝ φερνει μονο...ετσι νομίζω..

Dell 2311h ειναι σε αυτα τα λεφτά.. Αρα αν εκανες καμια κομπίνα μονο...

Δηλαδη αγοράζεις κατι με αξία εκει κοντά το πουλάς καινούργιο σε 20 ευρώ λιγοτερο εστω και παιρνεις απο αλλου την οθόνη...

• Super Moderators
Δημοσ.

δυστυχώς το c-pva panel δεν είναι τόσο καλό όσο το e-IPS :-(

σίγουρα είναι καλύτερο από TN όμως, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...χίλιες φορές να πάρει κάτι άλλο να το πουλήσει λίγο φτηνότερο και να περιμένει το 23αρι της Dell

Δημοσ.
Μπορεις να χτυπησεις αυτην την 23" Samsung απο το Πλαισιο που ειναι με pva panel και κανει μονο 230€ !!

δυστυχώς το c-pva panel δεν είναι τόσο καλό όσο το e-IPS :-(

σίγουρα είναι καλύτερο από TN όμως, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει...χίλιες φορές να πάρει κάτι άλλο να το πουλήσει λίγο φτηνότερο και να περιμένει το 23αρι της Dell

όλοι το ίδιο μου λένε ότι δεν αξίζει η συγκεκριμένη οθόνη....

Αρκετές ΤΝ έχουν καλύτερα χρώματα

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρω αν έχουν καλύτερα χρώματα αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι αξίζει

Δημοσ.

Έχω δύο οθόνες: Μία s-pva και μια tn.

Απλώς δεν υπάρχει σύγκριση (μιας και τις έχω δίπλα -δίπλα...)

Στο μόνο που υπερέχουν οι tn είναι στην ταχύτητα απόκρισης.

Δημοσ.

αν μπορείς να πάρεις μόνο απο πλαίσιο, τότε ανεπιφύλακτα τη samsung f 2380..την έχω εδώ και ένα τετράμηνο..σίγουρα τα ips είναι καλύτερα, αλλά σε σχέση με τα tn panels απλά είναι πολύ καλύτερη...σε ταινίες και browsing θεωρώ ότι θα είσαι υπερ-ευχαριστημένος..στα fps θα παρατηρήσεις ghosting αν ΄΄κόβει το μάτι σου΄΄ και αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχει..(αν και δεν είναι τραγικά ενοχλητικό)..στα strategy δε θα έχεις πρόβλημα

Δημοσ.
αν μπορείς να πάρεις μόνο απο πλαίσιο, τότε ανεπιφύλακτα τη samsung f 2380..την έχω εδώ και ένα τετράμηνο..σίγουρα τα ips είναι καλύτερα, αλλά σε σχέση με τα tn panels απλά είναι πολύ καλύτερη...σε ταινίες και browsing θεωρώ ότι θα είσαι υπερ-ευχαριστημένος..στα fps θα παρατηρήσεις ghosting αν ΄΄κόβει το μάτι σου΄΄ και αυτό είναι το μόνο αρνητικό που έχει..(αν και δεν είναι τραγικά ενοχλητικό)..στα strategy δε θα έχεις πρόβλημα

Με το μαύρο χρώμα πως πάει; Με ενδιαφέρει πολύ στις ταινίες.

Είναι ξεκούραστη στο browsing και στα κείμενα;

Δημοσ.

στις ταινιες καθε φορα που θα κουνιεσαι στον κατακορυφο αξονα θα αλλαζουν και τα χρωματα. Εκτος κι αν μπορεις να μεινεις ακινητος για 2 ωρες. Για γραφειο καλες ειναι, για ταινιες οχι εξαρταται και το ποσο απαιτητικος εισαι βεβαια

• Super Moderators
Δημοσ.
στις ταινιες καθε φορα που θα κουνιεσαι στον κατακορυφο αξονα θα αλλαζουν και τα χρωματα. Εκτος κι αν μπορεις να μεινεις ακινητος για 2 ωρες. Για γραφειο καλες ειναι, για ταινιες οχι εξαρταται και το ποσο απαιτητικος εισαι βεβαια

μιλάς για την Samsung με το c-pva?

Δημοσ.

εμένα το μαύρο μια χαρά μου φαίνεται..

---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:49 ----------

μήπως μιλάς για τα tn panels?

Δημοσ.
μιλάς για την Samsung με το c-pva?

παιδια αναφερομαι στα TN panels, δικο μου το λαθος δεν καταλαβα οτι μιλαγε για το συγκεκριμενο μοντελο

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι κυκλοφόρησε η HP ZR22w 21,5 S-IPS. Πιστεύω ότι αν το ζητήσω θα τη φέρει το Πλαίσιο αφού φέρνει HP.

Η ανάλυση 1920 x 1080 δεν είναι λίγο μεγάλη για 21.5" οθόνη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...