Προς το περιεχόμενο

Επιλογή RAM

sokis58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στο gaming οχι !

Και που υπαρχει λοιπον?

Oμοιως και για την επομενη ερωτηση διαφορας μεταξυ DDR2 800 και DDR2 1066.

Στο gaming υπαρχει διαφορα μεταξυ DDR / DDR2 και μεταξυ DDR2 800 / DDR2 1066 ?

τι cpu εχεις ? κ με τι παιζες passive or water?

PhenomII 720. Δεν υπαρχουν ανεμιστηρες στο ολο συστημα μου και ειναι εντελως αθορυβο. Ακομα και ο σκληρος ειναι SSD. Υπαρχει μονο ενας αθορυβος (500rpm) slipstream στη ραχη για να βγαζει εξω το ζεστο αερα.

B):cool:B)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και που υπαρχει λοιπον?

Oμοιως και για την επομενη ερωτηση διαφορας μεταξυ DDR2 800 και DDR2 1066.

Στο gaming υπαρχει διαφορα μεταξυ DDR / DDR2 και μεταξυ DDR2 800 / DDR2 1066 ?

διαφορες υπαρχουν στο benchmark ισως σε μερικες εφαρμογες που λατρευουν το bandwidth, αναμεσα σε ddr-ddr2 φυσικα κ θα υπαρχουν γιατι το συστημα με ddr θα ειναι κατωτερο απο το αντιστοιχο με ddr2 .

Δημοσ.

το περιμενα , φυσικα ειναι διαφορα αλλα φυσικα κ κανεις δεν τρεχει να αλλαξει τις ραμ του γι αυτην την διαφορα .

Δημοσ.
διαφορες υπαρχουν στο benchmark ισως σε μερικες εφαρμογες που λατρευουν το bandwidth, αναμεσα σε ddr-ddr2 φυσικα κ θα υπαρχουν γιατι το συστημα με ddr θα ειναι κατωτερο απο το αντιστοιχο με ddr2 .

Mα τι να τις κανουμε τις διαφορες στο benchmark, δεν εχουμε καποιο εργαστηριο να καθομαστε με τις ωρες να κανουμε μετρησεις!

Αν σε καταλαβα, μου λες οτι υπαρχουν σημαντικες διαφορες μεταξυ DDR/DDR2 και ανυπαρκτες μεταξυ DDR2/DDR3...

Δηλαδη εγω που εχω DDR2 να μην παω σε DDR3 γιατι δεν εχω να κερδισω τιποτα?

Δημοσ.

αν εχεις 4 gb ddr2 κ δεν σε ενδιαφερει το benchmark τοτε δεν βλεπω τον λογι , οπως διατυπωθηκε στα παιχνιδια θα κερδισεις στην καλυτερη 3 fps κ θα εχεις δωσε απο 100 euro για 4 gb ddr3 αρα ? δεν ειναι κ η πιο συμφερουσα επιλογη, ριξε τα χρηματα σου στην καρτα αν δεν εχεις καλη .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...