Προς το περιεχόμενο

Επιλογή RAM

sokis58

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, νέο μέλος εδω!

Ας πάμε στο ψητό.

Το σύστημα μα αποτελείται από

m/b asus p5k, ati 5770 vapor x, core 2 duo 2.66 ghz, 2 x 1 gb kingston 667 mhz DDR2

Θέλω να κάνω μικρούλα αναβάθμιση και σκέφτομαι να αλλάξω Ram γιατί έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, λέω να βγάλω αυτές που έχω και να πάρω kingston hyper-x 4gb 1066mhzDDR2, το υποστηρίζει το board μου, αλλά αξίζει?? Ή να τις πάρω σε 800mhz που είναι πιο οικονομικές. Ενδιαφέρομαι κυρίως για gaming, έχω Win Xp και μάλλον μαζί με τη RAM θα βάλω και win 7.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

800αρες να παρεις αν παρεις καινουργιες . αλλα αυτες γτ να τις πεταξεις ? παρε αλλες 2Χ1gb 667 για να μην μπεις σε πολλα εξοδα .

Δημοσ.

αν τις έβαζα όλες 1066, δε θα έβλεπα διαφορά? Γιατί δε σκοπεύω να κάνω άλλη αναβάθμιση στο PC, μετά θα πάω μια και καλή για νεό στύσιμο, σε κανά 2 χρόνια το πολύ.

Βασικά είδα σε ένα μαγαζί kingston 4GB (2X2GB) PC8500 1066MHZ HYPERX με 88e και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά...

Δημοσ.

link? σε παιχνιδια δεν θα δεις σχεδον καθολου αντε το πολυ 2 fps . παρε καλυτερα αλλα 2 gb 667 .

Δημοσ.

αυτο που μου δειχνεις ειναι 2 gb ddr3 . τα 4 gb ddr2 1066 mhz να υπολογιζεις περι τα 100 ευρω κ οχι για κανενα σπουδαιο κιτ.

Δημοσ.

μπα, E6750 έχω, άλλα όπως είπα θέλω να δω βελτίωση στα games καθώς δε λέω με τη 5770 φυσάει, αλλά θέλω και κάτι παραπάνω...

Δημοσ.

H P5K τα 'χει (λογικά) τα 500άρια FSB, οπότε και αξίζει να ψάξεις τουλάχιστον για 1000άρες, το θέμα είναι τα 'χει και ο Ε6750 σου.

Τι VID έχει;

Δημοσ.

το fsb του επεξεργαστή είναι 1333mhz, τώρα τα volt θα τα κοιτάξω και θα σου πω. Επίσης η asus p5k είναι σίγουρα συμβατή με τα παραπάνω dimms (kingston hyper 1066) το χα ψάξει παλιότερα στο site τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...