Προς το περιεχόμενο

Joomla website και IE8 συμβατότητα.

Finn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κάνει ένα website με joomla (http://www.hotel-olympia.gr) αλλά χρήστες με IE7,8 αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εμφάνιση μερικών σελίδων.

Μπορεί κάποιος να ρίξει μια ματιά στη σελίδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Επειδή οι μαντικές ιδιότητες σπανίζουν, δε μας λες σε ποιες σελίδες και τι πρόβλημα παρουσιάζεται;

Update:

Έριξα μια ματιά στα πεταχτά.

• Το flash animation κατω απο τις σημαίες είναι 5MB. Μεγάλο και αργεί να κατέβει

• Στη σελίδα φωτογραφίες βάλε μικρογραφίες των εικόνων και όχι τις ίδιες εικόνες. Έχεις εικόνες 560*400 και τις κάνεις να εμφανίζονται 150*100. Αυτό ειναι λάθος και καθυστερεί να φορτώσει η σελίδα

• Οι σημαίες φαίνονται έκκεντρα

• Στην σελίδα τιμές, φτιάξε τα css και διόρθωσε το δικλυνο σε δικλινο. Επίσης δεν φαίνεται σε ΙΕ. Διόρθωσε τα css

Γενικά είναι μια χαρα το site.

Δημοσ.

Oops sorry.

Πρόβήμα έχω στην σελίδα με τις τιμές όποια γλώσσα κι αν επιλέξει ο επισκέπτης.

Στα σερβικά έχω πρόβλημα και στην εμφάνιση του κειμένου της αρχικής σελίδας.

---------- Προσθήκη στις 14:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:56 ----------

Επειδή οι μαντικές ιδιότητες σπανίζουν, δε μας λες σε ποιες σελίδες και τι πρόβλημα παρουσιάζεται;

Update:

Έριξα μια ματιά στα πεταχτά.

• Το flash animation κατω απο τις σημαίες είναι 5MB. Μεγάλο και αργεί να κατέβει

• Στη σελίδα φωτογραφίες βάλε μικρογραφίες των εικόνων και όχι τις ίδιες εικόνες. Έχεις εικόνες 560*400 και τις κάνεις να εμφανίζονται 150*100. Αυτό ειναι λάθος και καθυστερεί να φορτώσει η σελίδα

• Οι σημαίες φαίνονται έκκεντρα

• Στην σελίδα τιμές, φτιάξε τα css και διόρθωσε το δικλυνο σε δικλινο. Επίσης δεν φαίνεται σε ΙΕ. Διόρθωσε τα css

Γενικά είναι μια χαρα το site.

Ευχαριστώ για το feedback.Αυτο το πρόβλημα με τον ΙΕ δε ξέρω πως να διορθώσω.Δοκίμασα 1-2 plugins που υποτίθεται λύνουν το προβλημα αλλά δεν είδα διαφορά.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση πως δεν είναι σωστό το markup σου και για αυτό δεν βγαίνει σωστά. Έχεις κάνει τα κείμενα copy paste απο word και αυτό δεν είναι κ πολύ καλό γιατί μπαίνει πολύ, μα πολύ σαβούρα markup.

Προτείνω να κάνεις ένα cleanup το κείμενο σου, το dreamweaver έχει μία τέτοια λειτουργία. Φαντάζομαι θα μπορέσεις να βρεις κ κάτι αντίστοιχο online.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση πως δεν είναι σωστό το markup σου και για αυτό δεν βγαίνει σωστά. Έχεις κάνει τα κείμενα copy paste απο word και αυτό δεν είναι κ πολύ καλό γιατί μπαίνει πολύ, μα πολύ σαβούρα markup.

Προτείνω να κάνεις ένα cleanup το κείμενο σου, το dreamweaver έχει μία τέτοια λειτουργία. Φαντάζομαι θα μπορέσεις να βρεις κ κάτι αντίστοιχο online.

αυτό είναι το πρόβλημα το paste apo word.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...