Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Gaming PC μεχρι 900 Ε

GenPL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε LeoNaXe χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.Απλά κουβέντα να γίνεται.Προτείνεις όλη την ώρα συνθέσεις με κουτιά της πλάκας και τρελό hardware μέσα.Πραγματικά εντάξει το κουτί δεν σου δίνει κάτι ουσιαστικό σε επιδόσεις αλλά είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον να είναι ποιοτικό.

Να μην αρχίζει μετά από 6 μήνες να τρίζει,να μην συχρονίζει και του σπάει τα νεύρα και κάθεται και ψάχνεται και αλλάζει ανεμιστήρια κτλ κτλ και σκάει και άλλα λεφτά μετά για κουτί,να μπορέσουν να χωρέσουν όλα άνετα,να χωρέσει καμία ψύκτρα που μπορεί να του χρειαστεί μετά από λίγο καιρό,να έχει καλύτερο airflow,να να να..πάρα πολλοί λόγοι.

Τα συγκεκριμένα κουτιά είναι πολύ καλά για κανένα γραφείο,για κανένα pcάκι απλό χωρίς τίποτα τρελό μέσα.Αλλά όχι να πας να αγοράσεις το υπερτούμπανο το ίδιο για να το βάλεις εκεί μέσα..

Δημοσ.
Φίλε LeoNaXe χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.Απλά κουβέντα να γίνεται.Προτείνεις όλη την ώρα συνθέσεις με κουτιά της πλάκας και τρελό hardware μέσα.Πραγματικά εντάξει το κουτί δεν σου δίνει κάτι ουσιαστικό σε επιδόσεις αλλά είναι πολύ σημαντικό τουλάχιστον να είναι ποιοτικό.

Να μην αρχίζει μετά από 6 μήνες να τρίζει,να μην συχρονίζει και του σπάει τα νεύρα και κάθεται και ψάχνεται και αλλάζει ανεμιστήρια κτλ κτλ και σκάει και άλλα λεφτά μετά για κουτί,να μπορέσουν να χωρέσουν όλα άνετα,να χωρέσει καμία ψύκτρα που μπορεί να του χρειαστεί μετά από λίγο καιρό,να έχει καλύτερο airflow,να να να..πάρα πολλοί λόγοι.

Τα συγκεκριμένα κουτιά είναι πολύ καλά για κανένα γραφείο,για κανένα pcάκι απλό χωρίς τίποτα τρελό μέσα.Αλλά όχι να πας να αγοράσεις το υπερτούμπανο το ίδιο για να το βάλεις εκεί μέσα..

όχι ρε φίλε γιατί να με προσβάλλεις. αυτό είναι το μόνο λάθος που κάνω, ο καθένας είναι στην σκέψη του. πολύ σωστό αυτό ου λες και περίμενα τόσες ημέρες κάποιος να το πει. απλά εγώ στα κουτιά δεν κολλάω γιατί τα κάνω όλα καλοκαιρινά και πάω με τέτοια σκέψη.

---------- Προσθήκη στις 19:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:21 ----------

πιστεύω πως αυτό το build θα είναι το comple για το παλικάρι

Μητρική 103,68 €

Asus M4A87TD EVO (sAM3, 870, DDR3)

ΡΑΜ 139,00 €

Geil Black Dragon 4GB DDR3- 2000MHz 9-9-9-28

Τροφοδοτικό 57.50 €

THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W

Επεξεργαστής 199.00 €

AMD PHENOM II X6 1055T 2.8GHZ

Κάρτα Γραφικών 261€ (+6€ τα μεταφορικά)(Dropsreef)

ASUS RADEON EAH5850/2DIS/1GD5/A 1GB

Κουτί 99,90 € (GenPL)

CoolerMaster HAF 922 Case

HDD 68.24 € (+6,5€ για μεταφορικά και πληρωμη με αντικαταβολη)(Dropsreef)

Samsung 1TB SpinPoint F3 HD103SJ SATA II

OPTICAL 20.43 €

SONY OPTIARC AD-7241S

σύνολο 961~ ευρώ και όταν μαζέψη ακόμα λίγα λεφτά βάζει και έναν SSD.

---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:53 ----------

Αν δεν βαλω τον 6πυρηνο και βαλω τον 4πυρηνο θα χασω σε επιδοσεις? Το σκεφτομαι αυτο γτ βλεπω οτι ο AMD Phenom II x4 965 ειναι πιο γρηγορος απο τον 6πυρηνο....απλα αν μπορω να κερδισω 30 ευρω απο κει και να τα βαλω σε μια πιο γρηγορη μνημη ισως να ηταν καλυτερα...η μηπως οχι?

ο χ6 είναι ελάχιστα καλύτερος από τον χ4, ο 700W φοροδοτικό που έχεις βάλει είναι υπερβολικός για το build, επεξεργαστής που έβαλες τρέχει σε 2000 fsb και η ram σε 1600 για αυτό καλύτερα έβαζες και RAM με 2000 MHz, η κάρτα γραφικών που προτείνει ο Dropsreef είναι πολύ πιο καλύτερη

Δημοσ.
[...]επεξεργαστής που έβαλες τρέχει σε 2000 fsb και η ram σε 1600 για αυτό καλύτερα έβαζες και RAM με 2000 MHz[...]

Πω ρε man.. λέμε ότι δεν παίζει ρόλο αυτό. Δε θ' αλλάξει κάτι ως δια μαγείας αν παίζουν ακριβώς στα ίδια.

Δημοσ.
Πω ρε man.. λέμε ότι δεν παίζει ρόλο αυτό. Δε θ' αλλάξει κάτι ως δια μαγείας αν παίζουν ακριβώς στα ίδια.

όσο νάνε φίλε μου εγώ τα προσέχω όλα :-D. θέλω να είναι όλα της εντέλειας, έτσι λειτουργώ εγώ τι να κάνω (κακό είναι? :mad:)

γιατί δηλαδή να υπάρχουν περίσσια?

Δημοσ.

για το κουτί που έχω επιλέξει στο build που έκανα ΠΡΙΝ είναι επιλογή ΤΟΥ, πιστεύω πως το κουτί θα πρέπει να είναι στα γούστα του.

επίσης θέλω να μου πείτε μια άποψη για το build μιας και είναι κομμάτια δικά μου και του Dropsreef, πιστεύω πως καλύτερο build δεν θα μπορούσε να γίνει.

Δημοσ.
επεξεργαστής που έβαλες τρέχει σε 2000 fsb και η ram σε 1600 για αυτό καλύτερα έβαζες και RAM με 2000 MHz,

Επεξεργαστη με 2000 fsb δεν υπαρχει(απ' οσο ξερω εγω τουλαχιστον).

200 fsb να το δεχτω. :lol: :lol:

Τεσπα καπου τα μπερδευεις.

Δημοσ.
Επεξεργαστη με 2000 fsb δεν υπαρχει(απ' οσο ξερω εγω τουλαχιστον).

200 fsb να το δεχτω. :lol: :lol:

Τεσπα καπου τα μπερδευεις.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

κάνε ένα checkup να δεις αν υπάρχει η όχι

και άμα θες καλίτερα δες αυτόν στα 6400 είναι

άμα ήταν να μίν υπάρχουν τα 2000 fsb τότε οι ράμ με 2000 MHz θα ήταν άχρηστα

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

κάνε ένα checkup να δεις αν υπάρχει η όχι

και άμα θες καλίτερα δες αυτόν στα 6400 είναι

άμα ήταν να μίν υπάρχουν τα 2000 fsb τότε οι ράμ με 2000 MHz θα ήταν άχρηστα

Εχεις μπερδευτει σου λεω.2000 ειναι η ταχυτητα του NB (στον AMD).Eιναι η ταχυτητα επικοινωνιας του IMC με τις μνημες.Το fsb( παντα για τον Phenom μιλαω) ειναι 200 και με χ10 που ειναι το multi γινεται 2000.Δηλαδη εγω που εχω τωρα NB στα 2500 πρεπει να βρω μνημες στα 2500MHz? ;) ;) ;)

Δημοσ.
Εχεις μπερδευτει σου λεω.2000 ειναι η ταχυτητα του NB (στον AMD).Eιναι η ταχυτητα επικοινωνιας του IMC με τις μνημες.Το fsb( παντα για τον Phenom μιλαω) ειναι 200 και με χ10 που ειναι το multi γινεται 2000.Δηλαδη εγω που εχω τωρα NB στα 2500 πρεπει να βρω μνημες στα 2500MHz? ;) ;) ;)

και χ10 να είναι πάλη 2000 γίνετε, εφόσον είναι 2000 γιατί να μην μπει και ram στα 2000 MHZ?

δεν χρειάζεται να βάλεις και εσύ στα 2500 απλά η διαφορά που έχεις από την ram είναι άχρηστα.

Δημοσ.
και χ10 να είναι πάλη 2000 γίνετε, εφόσον είναι 2000 γιατί να μην μπει και ram στα 2000 MHZ?

δεν χρειάζεται να βάλεις και εσύ στα 2500 απλά η διαφορά που έχεις από την ram είναι άχρηστα.

Οταν λες ειναι αχρηστα ποιο πραγμα?Η ταχυτητα του NB που ειναι στα 2500 ειναι αχρηστη?

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

Δημοσ.
Οταν λες ειναι αχρηστα ποιο πραγμα?Η ταχυτητα του NB που ειναι στα 2500 ειναι αχρηστη?

Δεν καταλαβα τι εννοεις.

όπως ξέρω άμα είναι ο επεξεργαστής στα 2000 και έχεις ram στα 1333 τότε και ο επεξεργαστής πέφτει στα 1333 για να έχουν την επικοινωνία.

εγώ σας αφήνω πάω για διάβασμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...