Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πρέπει να γνωρίζετε όλοι όσοι έχετε ADSL και απολαμβάνετε χαμηλά ping ότι την ίδια ακριβώς στιγμή εμείς που έχουμε δορυφορικό απολαμβάνουμε τον καφέ μας περιμένοντας να επικοινωνήσουμε με τον server. :cry::cry:

Αυτές τις μικρές απολαύσεις χάνετε όλοι εσείς οι κοινοί θνητοί:rolleyes:

Άσχετα από την πλάκα πάντως τα νούμερα δείχνουν τιμές ping από 680ms έως 1000ms

2 φορές πήγαινε έλα Αμερική δηλαδή.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δηλαδή μετά απο αυτές τος δηλώσεις, ο καλός μας πΟΤΕ θα μας φέρει adsl στην επαρχία? χαχαχαχαχαχα! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε? Μόνο σε καμιά ιδωτική πρωτοβουλία πλέον περιμένω.

μην περιμένεις, αν δεν βάλει πρώτος ο ΟΤΕ dslam σε μια περιοχή δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει κάποιος εναλλακτικός

Δημοσ.
μην περιμένεις, αν δεν βάλει πρώτος ο ΟΤΕ dslam σε μια περιοχή δεν υπάρχει περίπτωση να βάλει κάποιος εναλλακτικός

Κάνεις λάθος. Ο οικισμος Ευκαρπία του Δημου Κρουσσων του νομού Κιλκίς καλύπτεται ΜΟΝΟ απο το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet το οποιο διαρκώς επεκτείνετε. Ο πΟτε έχει μείνει στάσιμος σε αυτό τον τομέα. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος της επαρχίας. Θα τα πούμε όμως όταν θα έρθει κάποιος ιδιωτικός πάροχος και θα φάνε πόδι. Μόνο τα πάγια ξέρουν τα κονομάνε τα κ0pr0ξιλλα.

• Super Moderators
Δημοσ.

πρωτοφανές, στα αστικά κέντρα ίσχυε αυτό που ανέφερα

Δημοσ.
πρωτοφανές, στα αστικά κέντρα ίσχυε αυτό που ανέφερα

Μπορεις να το τσεκαρεις αν δεν με πιστευεις και στο adsl.gr

Δημοσ.
συνολικά το χρόνο με δώρα επιδόματα και τα πάντα όλα, με κόψανε γύρω στα 2.000€

Τι λεει αυτος ρε?!! :shock:

Άσχετα από την πλάκα πάντως τα νούμερα δείχνουν τιμές ping από 680ms έως 1000ms

Δηλαδη, μονο για download/upload. Κανα poker στο fb...Δεν...

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. Ο οικισμος Ευκαρπία του Δημου Κρουσσων του νομού Κιλκίς καλύπτεται ΜΟΝΟ απο το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet το οποιο διαρκώς επεκτείνετε. Ο πΟτε έχει μείνει στάσιμος σε αυτό τον τομέα. Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει ο κόσμος της επαρχίας. Θα τα πούμε όμως όταν θα έρθει κάποιος ιδιωτικός πάροχος και θα φάνε πόδι. Μόνο τα πάγια ξέρουν τα κονομάνε τα κ0pr0ξιλλα.

αν είναι αυτό με τις επιδοτούμενες περιοχές τότε ναι αλλιώς ο οτε και μόνο ο οτε μπορεί να βάλει dsl και σε απομακρυσμένες περιοχές, ο εναλλακτικός αν δεν έχει κέρδος δεν πατάει το ποδάρι του, το χωριό μου 350 κάτοικοι χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία περιοχή έχει dsl χάρη στον οτε, αν περιμενουμε από τους εναλλακτικούς να δωσουν στην επαρχία καλά κρασιά!!! πηγαινουν μόνο εκει που έχει επιδότηση οι καλοί μας οι εναλλακτικοί.

Δημοσ.

"Το σχέδιο παρουσίασε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες η Νέλι Κρους, νέα επίτροπος Ψηφιακής Ατζέντας και αντιπρόεδρος της Κομισιόν. ««Η ψηφιακή επανάσταση οφείλει εν πρώτοις να υπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών και των επιχειρήσεων στην Ευρώπη» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου."

Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης. Στις επιχειρήσεις και τα κέρδη τους. Σκοτίστηκαν για τους πολίτες, αν νοιάζονταν για όλους εμάς τους Ευρωπαίους, δεν θα επέβαλαν αυτά τα μέτρα σε όλα τα κράτη.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ, από τότε που άρχισα να ασχολούμαι σοβαρά με το ίντερνετ και τις αγορές μέσω αυτού, έχω αυξήσει αισθητά τα έξοδά μου. Ναι μεν βγαίνω κερδισμένος λόγω χαμηλότερων τιμών, αλλά πιθανότατα να μην αγόραζα πολλά από αυτά που έχω πάρει (αφού δεν θα ήξερα ότι υπάρχουν ή δεν θα μπορούσα να τα βρω) ή θα αγόραζα κάτι αντίστοιχο φθηνότερο και όχι αυτό που έχει "τον καλύτερο λόγο τιμής προς απόδοση" και που, συνήθως, είναι και ακριβότερο από το βασικό προϊόν.

Ναι, ξέρω, η γνώση είναι δύναμη, διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, αφυπνιζόμαστε ως καταναλωτές και δεν μας πιάνουν πια κορόιδα κτλ κτλ, αλλά εκτός από εμάς, κερδίζουν πολλά περισσότερα κάποιοι άλλοι και ταυτόχρονα μας δημιουργούν ανάγκες που δεν το ξέραμε ότι είχαμε. Μαγικό;

Δημοσ.

στα παλαιότερα χρόνια, όταν ο άνθρωπος δεν είχε ούτε τηλεόραση ούτε διαδίκτυο παρά μόνο το ράδιο αλλά και το καφέ στη γειτονιά ως κοινωνική συναναστροφή, τα έξοδα του ήταν ανάλογα των παροχών που του πρόσφερε η ζωή. Οπότε όλα αυτά σήμερα είναι επακόλουθα των ευκολιών μας. Και πίστεψε με αν δεν είχαμε την "κρίση" αυτή, όλοι μας θα πέρναμε δάνειο μέσω του κατασκευαστή μας και θα χτίζαμε για πλάκα το σπίτι μας, θα το επιπλώναμε μόνο με μια ντουζίνα κλικ χωρίς να κουνηθούμε από τον καναπέ μας.

Δημοσ.
αν είναι αυτό με τις επιδοτούμενες περιοχές τότε ναι αλλιώς ο οτε και μόνο ο οτε μπορεί να βάλει dsl και σε απομακρυσμένες περιοχές, ο εναλλακτικός αν δεν έχει κέρδος δεν πατάει το ποδάρι του, το χωριό μου 350 κάτοικοι χωρίς κάποια ιδιαίτερη σημασία περιοχή έχει dsl χάρη στον οτε, αν περιμενουμε από τους εναλλακτικούς να δωσουν στην επαρχία καλά κρασιά!!! πηγαινουν μόνο εκει που έχει επιδότηση οι καλοί μας οι εναλλακτικοί.

Ενώ ο ΟΤΕ που κοναμάει τα άντερά του απο τα πάγια και τις πανάκριβες DIALUP, σκίστηκε να μας εξυπήρετήσει. Απο το 2002 που πηγαίνω και ρωτάω στο τοπικό κατάστημα για ζεύξη με ευρυζωνικές υπηρεσίες, μας έχουν απο 6μηνο σε 6μηνο.... σε μια περιοχη ημιορεινή και σε απόσταση 50 χιλιόμετρα απο ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ....ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@spartacus

ειδα την παραθεση του χρηστη πριν λιγο και εχω να σου πω οτι και εμας με mobile broadband μας εχουνε . ειναι εκνευριστικο γιατι ενα χωριο πολυ πιο ορεινο εχει dsl 8 mbps

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...