Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ονομαστικές φυσικά...κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί πραγματικές κ οποίο ισχυρίζεται ότι μπορεί είναι ψεύτης

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Θυμάστε πότε θα είχαμε FFTH ή έστω FFTB στην Ελλάδα (== στην Αθήνα)? Αν το έχετε ήδη ξεχάσει (ήταν το 2012), καλά κάνατε γιατί δεν πρόκειται να συμβεί.

έδωσαν νέα "ημερομηνία" αν δεν κάνω λάθος, 2015 :P

To fb??????

pr0n!

• Super Moderators
Δημοσ.

yeah, δεν είμαι ιδιαίτερα οπαδός του cordless, 0 αξιοπιστία-σιγουριά

Δημοσ.

εγώ πάλι επειδή η δουλειά μου είναι σε τηλέφωνα, κατανεμητές οπτικούς και μη, εμπιστεύομαι τον δορυφόρο. Αυτή η ογκοχρέωση να μην υπήρχε και θα είχα μόνο δορυφορικό.

Δημοσ.
off topic.

μόνο το δορυφορικό θα μας σώσει

Το Δορυφορικό που ήταν η μοναδική λύση για μένα λόγω χάλια γραμμών δεν είναι και τόσο ειδυλλιακό. Το συνολικό bandwidth είναι περιορισμένο, οι εταιρίες βάζουν παραπάνω χρήστες απ' όσο αντέχουν οι προδιαγραφές με αποτέλεσμα να μην πιάνουμε ούτε τη μισή ταχύτητα απ' όσο μας υπόσχονται. Στα προηγούμενα να προσθέσω και τις ακριβές τιμές και τον πανάκριβο εξοπλισμό και έχουμε μια λύση που την επιλέγει κάποιος μόνο αν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς...

Δημοσ.

έτσι είναι. ακριβά τον πληρώνεις τον εξοπλισμό.

εμένα αυτό που με απώθησε από αυτό το 2005 είναι ότι είχε ογκοχρέωση και δε με σύμφερε καθόλου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δορυφορικό? Με τόσο τρελά ping?

Πρέπει να γνωρίζετε όλοι όσοι έχετε ADSL και απολαμβάνετε χαμηλά ping ότι την ίδια ακριβώς στιγμή εμείς που έχουμε δορυφορικό απολαμβάνουμε τον καφέ μας περιμένοντας να επικοινωνήσουμε με τον server. :cry::cry:

Αυτές τις μικρές απολαύσεις χάνετε όλοι εσείς οι κοινοί θνητοί:rolleyes:

Άσχετα από την πλάκα πάντως τα νούμερα δείχνουν τιμές ping από 680ms έως 1000ms

Επεξ/σία από citakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...