GeoRGe_TouL Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά για βοηθήστε με να θυμηθώ ένα τρελό παιχνιδάκι πρίν 5-6 χρόνια ή και παραπάνω το έπαιζα και έχω σκάσει δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του να το κατεβάσω... Υπόθεση : Δεν θυμάμε και πολύ καλά είχες εκεί ένα σαν σκουλικάκι ("σαν") ή σαν ανθρωπάκι σαν πατάτα και έπρεπε να μαζέψεις κάτι διαμαντια χωρίς να ρίξεις καμία πέτρα πάνω σου και λιώσεις..Είχε δηλαδή χώμα παντού και απο όπου περνούσες έσκαβες κιόλας το χώμα μαζί...Και έτσι άν περνούσες κάτω απο πέτρα με χώμα, η πέτρα θα έπεφτε...Άν έπεφτε πάνω σου είτε πέτρα είτε διαμάντι έχανες... Νομίζω κιόλλας οτι μπορούσες να σπρώξεις και πέτρες.. Επίσης κάτι διαμάντια είταν παγωμένα και έπρεπε να ρίξεις τι πέτρες πάνω τους για να σπάσει ο πάγος και να πάς να το πάρεις έπειτα.. Θα σκάσω αν δεν το βρώ....!!!!!!!!!:cry:
sugata Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 το boulder dash μου έρχεται στο μυαλό, αλλά σίγουρα είναι πολύ παλιότερο από 5-6 χρόνια. μπας και ήταν κανένα remake του; Ρίξε μια ματιά εδώ, στο τέλος, που έχει μια λίστα με τα remakes και διάφορα.
GeoRGe_TouL Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 όχι δεν λεγόταν έτσι και δεν είναι αυτό... Digging ... κάπως έτσι λέγετε δεν θυμαμαι την δεύτερη λέξη.....
Paladinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Dig Dug Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
sugata Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δες εδώ το search μπας και σε βοηθήσει. Πάντως η περιγραφή που κάνεις είναι ακριβώς γι' αυτό το παιχνίδι που σου είπα. Το μόνο που δε θυμάμαι είναι τα διαμάντια με πάγο, γι' αυτό πρότεινα μήπως είναι κάποιο remake, όπως το gemjam gold.
GeoRGe_TouL Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Dig Dug Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Όχι όχι...Ποίο καινούργιο... Δες εδώ το search μπας και σε βοηθήσει.Πάντως η περιγραφή που κάνεις είναι ακριβώς γι' αυτό το παιχνίδι που σου είπα. Το μόνο που δε θυμάμαι είναι τα διαμάντια με πάγο, γι' αυτό πρότεινα μήπως είναι κάποιο remake, όπως το gemjam gold. Μοίαζει με gemjam αλλά όχι αυτό που λέω εγώ είναι ποίο ωραίο..
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 To supaplex είναι αρκετά δημοφιλές (και Boulder Dash clone) αλλά είναι επίσης παλιό Επισης θυμάμαι ένα ακόμα πιο παλιό , πάλι ίδια φάση, αλλά με πολύ πιο αργό ανθρωπάκι. Δεν μπορώ να βρω/θυμηθώ τον τίτλο του όμως. Το πρώτο που είχα παίξει σε αυτό το στυλ (και είχε πολύ πλάκα τότε) ήταν το Rockford. Edit: Ίσως αυτή η λίστα από moby games να σε βοηθήσει (έχει δύο σελίδες, η πρώτη έχει τα πιο πρόσφατα): http://www.mobygames.com/game-group/boulder-dash-variants
GeoRGe_TouL Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 To supaplex είναι αρκετά δημοφιλές (και Boulder Dash clone) αλλά είναι επίσης παλιό Επισης θυμάμαι ένα ακόμα πιο παλιό , πάλι ίδια φάση, αλλά με πολύ πιο αργό ανθρωπάκι. Δεν μπορώ να βρω/θυμηθώ τον τίτλο του όμως. Ωραίο το supaplex θα το δοκιμάσω αλλά εγώ θέλω να βρώ το άλλο..Μπορεί να είναι και αυτο που δεν θυμάσε γιατί όντως ηταν αργό το ανθρωπάκι και αρκετά παλιό..
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λοιπόν εγώ το βρήκα το δικό μου lol! Αλλά είναι πανάρχαιο και λέγεται Felix και ήταν για DOS (πω πω τι θυμήθηκα τώρα) Anyway: εδώ υπάρχει άλλη μια καταπληκτική σελίδα (από εκεί βρήκα το δικό μου) που τα έχει ΟΛΑ μαζεμένα. Δεν μπορεί κάποιο από αυτά θα είναι αυτό που λες. πχ Diggin Jim Diam Diam (Diamant) Boulder dash clones για Windows freeware Boulder dash clones για Windows commercial Boulder dash clones για DOS freeware Boulder dash clones για DOS commercial
faklan Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτο ψάχνεις Rocks'n'Diamonds Απο εδώ http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/ Είναι free , 100νταδες πίστες - σετ για Windows , Linux , Mac OS X / PPC , DOS Screens... http://www.artsoft.org/rocksndiamonds/screenshots/size_medium.html
GeoRGe_TouL Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λοιπόν εγώ το βρήκα το δικό μου lol! Αλλά είναι πανάρχαιο και λέγεται Felix και ήταν για DOS (πω πω τι θυμήθηκα τώρα)Anyway: εδώ υπάρχει άλλη μια καταπληκτική σελίδα (από εκεί βρήκα το δικό μου) που τα έχει ΟΛΑ μαζεμένα. Δεν μπορεί κάποιο από αυτά θα είναι αυτό που λες. πχ Diggin Jim Diam Diam (Diamant) Boulder dash clones για Windows freeware Boulder dash clones για Windows commercial Boulder dash clones για DOS freeware Boulder dash clones για DOS commercial Ποποποπο////Ναι επιτέλους το digging Jim είναι είσαι ωραίος ρε ποποοοοο...Θα ψάξω να το βρώ full όμως.... Χίλια ευχαριστώ παιδιά που ασχοληθήκατε.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.