tao Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Για σας παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας θέλω να αγοράσω ένα notebook αλλά είμαι λίγο διστακτικός δεν ξέρω ποιο είναι το ποιο αξιόπιστο, είχα αγοράσει το acer 751H αλλά ήταν τελείως μουφα κολλούσε συνέχεια το έστειλα πίσω στην εταιρεία μου έδωσαν ένα καινούριο αλλά και πάλι τα ίδια ως που το πούλησα και ησύχασα. Θέλω να πάρω ένα καινούριο μου να είναι αξιόπιστο θα με ενδιέφερε να έχει 11,6 οθόνη αν και δεν είμαι απόλυτος τι έχετε να μου προτείνετε για να μην πέσω πάλι στην ίδια ταλαιπωρία ?? Αυτό που θέλω να κάνω είναι να σερφάρω να βλέπω καμία ταινία τίποτα το τρελό και το εξειδικευμένο
damastes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 μέχρι τι ποσό? πάντως αν κάνεις search για netbook, φορητό, laptop θα βρείς πολλά ποστ
tao Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ποσό μέχρι 400 έχω διαβάσει διάφορα ποστ αλλά έχω μπερδευτεί και κάτι Άλο που ξέχασα να πω είναι ότι το notebook πρέπει να το πάρω από e-shop διότι έχω ένα πιστωτικό που πρέπει να εξαργυρώσω. άρα με περιορίζει και αυτό γιατί δεν φαίνετε να έχει αρκετά έχω δει αυτά τα 2 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908657 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907132 αν έχετε να προτείνετε κάτι Άλο πείτε το
damastes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Tο asus το έχει και το getitnow στα 269€ αλλά το e-shop έχει 2GB μνήμη, μεγαλύτερο σκληρό. Μεταξύ των δύο εξαρτάται τι ζητάς. Το Lenovo έχει +ποιο δυνατό επεξεργαστή απο οτι διαβάζω, λόγω του 1MB L2 cache, στα 800MHz + bluetooth (παίζει να έχει και το asus αλλά δεν το αναφέρουν πουθενα. Σε αυτό του getitnow δεν το ανέφερε αλλά είχε) Το asus έχει + 250GB σκληρο + 2 GB μνήμη + διπλάσιο χρόνο μπαταρίας + wifi n + win7 - μπορείς να το κάνεις 30% overclock, αλλά στα 1GB μνήμη μόνο. Στα 2 απενεργοποιείται από το bios !!!
tao Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό που με προβληματίζει στο asus είναι ότι έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το acer 751 Η δεν ξέρω αν έφταιγε το συγκεκριμένο λαπροπ αλλά σερνοτανε και κολλούσε πολύ συχνά λέτε και το asus να κάνει τα ίδια προβλήματα? Από αυτά τα 2 ποιο είναι ποιο καινούριο μπορούμε να το δούμε με κάποιο τρόπο? Και από ότι έχει το εν λόγο site μπορούμε να βρούμε κάτι καλύτερο? ---------- Προσθήκη στις 12:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:30 ---------- http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904143 αν και μου φενετε μεγαλο!!! ???
damastes Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 σχετικά με το asus, βασικά ο επεξεργαστής είναι ο χειρότερος τον atom από άποψη επιδόσεων.... το msi ίδια υλοποιήση είναι με το asus, Ποιο δυνατός επεξεργαστής, μεγαλύτερη οθόνη - ίδια ανάλυση, μικρότερη διάρκεια μπαταρίας αλλα + 1 δώρο. Και αυτή καλή πρόταση, έχω δεί να την προτείνουν αρκετοί, αλλά windows vista..... μεγάλο μείον για netbook θα σερνεται ---------- Προσθήκη στις 19:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:07 ---------- πέτυχες περίοδο που το e-shop έχει τα λιγότερα προϊόντα απο ποτέ, η διαθεσιμότητα είναι για απελπισία. Είναι ανάγκη να το πάρεις τώρα?
tao Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αυτό με την διαθεσιμότητα το έχω καταλάβει μπορώ να περιμένω βέβαια λίγο ακόμα ως που να εξαργυρώσω το πιστωτικό αλλά πότε θα φέρουν κάτι καινούριο αυτή η κατάσταση είναι αρκετό καιρό τώρα γιατί το παρακολουθώ το θέμα. Ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποιο θα μου προτείνατε ως το καλύτερο αν και είναι διαφορετικά το ένα από το Άλο.
damastes Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 πολλά λεφτά για το τίποτα φίλε, πολύ ακριβά για netbooks και το e-shop λες και το έχει κάνει επίτηδες και έχει μόνο τους z520, τους αλλους τους εξαφάνισε. Με 50 € παραπάνω πέρνεις 15αρι λαπτοπ, αμαρτία. Αν πάλι δεν μπορείς να περιμένεις, προσωπικά θα έπαιρνα αυτό το MSI οχι αυτό που πρότεινες αρχικά. MSI X340 και θα του πέρναγα windows 7. Κοίτα και κανα review, δεν είναι τo απόλυτο, αλλά είναι καλο
gpanagiotou Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 To Asus που δίνουν στο Getitnow είναι αρκετά καλό μηχάνημα, το είχε ένας φίλος μου και το έχω δουλέψει αρκετά, ο επεξεργαστής του όμως δεν είναι οτι ταχύτερο υπάρχει. Αλλά για από θέμα τιμή/απόδοση δεν παίζεται.
damastes Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 πρέπει να το πάρει απο το e-shop εκεί είναι το πρόβλημα, αλλιώς αυτό θα του πρότεινα οπως και σε ενα αλλο φίλο που ρώτησε πριν απο μέρες στο φορουμ και το αγόρασε. Εχει μείνει πολύ ευχαριστημένος.
tao Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 To Asus που δίνουν στο Getitnow είναι αρκετά καλό μηχάνημα, το είχε ένας φίλος μου και το έχω δουλέψει αρκετά, ο επεξεργαστής του όμως δεν είναι οτι ταχύτερο υπάρχει. Αλλά για από θέμα τιμή/απόδοση δεν παίζεται. Για πιο λαπτοπ ακριβός λες ??
gpanagiotou Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Καλημέρα, λέω για το Asus 1101ΗΑ. Αν το ψάξεις λίγο νομίζω οτι η ίδια η εταιρία σου δίνει δυνατότητα να κάνεις overclicking τον επεξεργαστή και να δουλεύει πιο γρήγορα.
damastes Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορείς εύκολα μέχρι 30% αλλά μόνο αν έχεις 1gb μνήμη, στα 2 απενεργοποιήται από το BIOS
gpanagiotou Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Άρα θα δουλεύει περίπου στα 1.8Ghz. Καλή φάση για netbook. Και στα 269 δεν νομίζω οτι βρίσκεις κάτι καλύτερο
tao Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Άρα μιλάμε για το http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908637 Το λέω επιδι έχω ένα μεγάλο πιστωτικό από αυτή την εταιρία και πρέπει να το πάρω από εκεί. Έχω ώμος μια επιφύλαξη γιατί πριν είχα το acer 751 Η που έχει τον ίδιο επεξεργαστή και την ιδία κάρτα γραφικών αυτό το acer κολλούσε συνέχεια δεν μπορούσα. Π.χ. να δω τενεια σε real time κολλούσε μερικές φορές το έσβηνα από το κουμπί γιατί δεν έκανε τίποτα απολύτως αν άνοιγα 3 explorer κολλούσε αν άκουγα μουσική και ήμουν και στο ιντερνέτ κολλούσε όταν έμπαινα σε site με video κολλούσε, είστε σίγουρη ότι αυτό δεν θα έχει τέτοια προβλήματα? Αν είναι έτσι να πάρω αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.