hammerd Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 καλησπερα σε ολους... ειμαι κατοχος του amilo pa 1538 της fujitsu-siemens.. ξαφνικα ενω δουλευα κανονικα το προηγουμενο βραδυ, παω να το ανοιξω πριν απο μια ωρα και κανει τα εξης.. 1) δεν δειχνει τιποτα ουτε στην οθονη ουτε στην dvi εξοδο ! 2) αναβει μονο το λαμπακι λειτουργιας και το wifi-led ! 3) το fan του λαπτοπ παιζει μονιμα στις maximum στροφες και δεν σταματαει οση ωρα και αν το αφησω ανοικτο ! 4)τα ctrl+alt+del δεν πιανουν, μονο οταν παταω το power button για 4+ sec κλεινει το laptop... δοκιμασα να βγαλω και να ξαναβαλω διαδοχικα hdd και ram αλλα τιποτα.. μιλησα με fujitsu-siemens service και μου ειπαν και αυτοι οτι μαλλον vga ειναι και οτι τους ειναι γνωστο το προβλημα το οποιο διορθωνοταν με update bios, το οποιο και ειχα κανει οταν ειχε γινει γνωστο.. μου λεει οτι επειδη ειναι on-board η vga θα πρεπει να αλλαχθει ολο το mainboard του laptop και θα μου κοστισει γυρω στα 300€ + 90€ εργασια ! εχει κανενας καποιον γνωστο η καταστημα που να ασχολειται με επισκευες laptops ωστε να μου το φτιαξει με καποια ποιο λογικη τιμη ? επισης ψαχνω αν εχει καποιος ενα ιδιο λαπτοπ αλλα το εχει στην ακρη επειδη ειχε αλλο προβλημα περαν της μητρικης, του το αγοραζω για τα ανταλλακτικα (μητρικη) και κανω την αλλαγη μητρικης μονος μου..
P270 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οπως τα λες ειναι το προβλημα ειναι στην vga η οποια ειναι ενσωματωμενη στο main board για αλλαγη ουτε συζητηση δεν σε συμφερει με το κοστος αυτο περνεις νεο laptop
aquasonic Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εχει την 7400Go οποτε ειναι λογικοτατο να μεινει στον τοπο... επισκευαζεται (κατα μια εννοια) βεβαια
hammerd Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εχει την 7400Go οποτε ειναι λογικοτατο να μεινει στον τοπο... επισκευαζεται (κατα μια εννοια) βεβαια ειδα διαφορους στο ιντερνετ που την "επισκευαζουν" αλλα λενε αν πετυχει αλλιως τα πραγματα μπορει να γινουν και χειροτερα.. αν αποφασισω να παρω καινουργιο, ποσο θα πιασει το χαλασμενο αν ειναι να το βαλω εδω για ανταλλακτικα ? ολα τα αλλα παιζουν κανονικα που εχει μεσα και ειναι σε αριστη κατασταση εμφανισιακα..
hammerd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 λοιπον παιδια αποφασισα να το δωσω για ανταλλακτικα... το μονο π δεν εχει ειναι ο σκληρος ο οποιος κρατηθηκε.. ολα τα αλλα περαν της μητρικης που εχει προβλημα στην vga και φτιαχνετε με 100€ περιπου, ειναι σε κατασταση καινουργιου..μιλαμε για ολο το body, την μπαταρια, την οθονη, μνημες, οπτικο, cpu.. πειτε μου μια τιμη και το συζηταμε..
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του; http://www.skroutz.gr/s/52891/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pa-1538.html
hammerd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Παραθετω και μερικα links με φωτογραφιες του.. ναι αυτα ειναι αλλα δεν εχω μεσα τον δισκο... sorry για το μεγεθος αλλα δεν ξερω πως να τα κανω μικρογραφιες και να πατας επανω και να μεγαλωνει..
xristoforos89 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Καλυτερα να το βαλεις στις αγγελιες, πιο πολυ περαση θα εχει! Παντως -συμφωνα με τα χαρακτηριστικα του- και επειδη δεν εχει σκληρο δισκο, μαξιμουμ 100ευρω να το πουλησεις. Καπου εκει πανω κατω.
hammerd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 ναι και γω καπου εκει ελεγα..ok παιδια θα το βαλω αγγελια..
hammerd Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 εχει ακομα κολημενο το γνησιο σειριακο vista premium που μπορεις να το κανεις 7 νομιζω μεσα απο το site..
xristoforos89 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 εχει ακομα κολημενο το γνησιο σειριακο vista premium που μπορεις να το κανεις 7 νομιζω μεσα απο το site.. Αν δεν κανω λαθος αυτο γινοται μεχρι τον Φεβρουαριο του 2010. Ισως να κανω και λαθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.