A7X. Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Από ότι φαίνεται ανακοίνωσε στο facebook του ότι θα παίξει εδώ το καλοκαίρι http://ignitionzero.wordpress.com/2010/05/20/serj-tankian-live-in-greece/
kaiowas Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Του πηρε 10+ χρονια να ξεπερασει την πρωτη κακη εμπειρια live στην χωρα μας και θελει να το ξαναδοκιμασει.
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Του πηρε 10+ χρονια να ξεπερασει την πρωτη κακη εμπειρια live στην χωρα μας και θελει να το ξαναδοκιμασει. Γιατί? Τι είχε γίνει? Για ενημερώστε μας και εμάς τους κουτσομπόληδες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Γιατί? Τι είχε γίνει? Για ενημερώστε μας και εμάς τους κουτσομπόληδες. Δεν θυμαμαι σε ποιους ηταν support οι soad αλλα πρεπει να ειχαν φτασει σε σημειο να τους πετανε μπουκαλια και ιστοριες απο κατω,οχι τοσο για την αποδοση τους οσο για το"αντε τελειωνετε!"(..να πω και την κακια μου οσο και αν μου αρεσαν οι soad,τα live τους για μπουκαλια ηταν) Edit:Support στους Slayer ηταν.
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Σώπα ρε? Κάνει τέτοια πράγματα το ελληνικό κοινό? Καλά τρελή καφρίλα όμως...
wizzy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δεν θυμαμαι σε ποιους ηταν support οι soad αλλα πρεπει να ειχαν φτασει σε σημειο να τους πετανε μπουκαλια και ιστοριες απο κατω,οχι τοσο για την αποδοση τους οσο για το"αντε τελειωνετε!"(..να πω και την κακια μου οσο και αν μου αρεσαν οι soad,τα live τους για μπουκαλια ηταν) Edit:Support στους Slayer ηταν. Επιβεβαιώνω. Ήμουν μέσα (συναυλία το 1996 αν θυμάμαι σωστά). Δεν πέταγα μπουκάλια! Ήταν η πρώτη τους φορά απέναντι στο ελληνικό κοινό, το οποίο ανέμενε Slayer και δεν είχε χρόνο για γκρουπάκια (διότι τότε, γκρουπάκι ήταν). Σώπα ρε? Κάνει τέτοια πράγματα το ελληνικό κοινό? Καλά τρελή καφρίλα όμως... Περίμενες κάτι καλύτερο από τη μάζα των οπαδών των Slayer;
Sellers Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Περίμενες κάτι καλύτερο από τη μάζα των οπαδών των Slayer; Τίποτα όμως.
kaiowas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ακριβως οτι λενε τα παιδια παραπανω. Slayer ηταν το headline, στην Θεσ/νικη δεν παιξανε καν λογω 'αρρωστιας' του τραγουδιστη ειχανε πει τοτε. Αντιστοιχο σκηνικο ειχε τυχει οταν παιζανε και το 2000 support στους Black Sabbath στην Αγγλια. Τους πετουσαν τα μαξιλαρακια απο τα καθησματα τα γεροντια που ταν μπροστα γιατι τοτε ηταν 'γκρουπακι'. Εφταιγε και ο Serj, βγηκε στην σκηνη και μας ελεγε για ενα 10 λεπτο για περιβαλλοντικα θεματα και την κυριαρχια του κοσμου απο τις multinational εταιριες. Νταξυ εμενα δεν με χαλασε αλλα οι 50αριδες που χαν πιει 10 μπυρες ο καθενας δεν ηταν για πολυ σκεψη. Μιας και πιασαμε τα κουτσομπολια για system, τους εχω τρελλο respect (ειναι απο τα αγαπημενα ετσι και αλλιως) για ενα σκηνικο που χα διαβασει στο αγγλικο Kerrang. Σε ενα festival τους ειχαν πλησιασει κατι πιτσιρικαδες και πιναν μπαφους μπροστα τους. Προτειναν στον Serj αλλα αρνηθηκε. Μετα απο λιγο σκασανε κατι μπατσοι και πηγαν να μαζεψουν τα πιτσιρικια γιατι ειχε μυρισει ο τοπος (πως εγινε αυτο Αγγλια τωρα ενας θεος ξερει). Ο Serj αμεσως ειπε στους μπατσους οτι ηταν δικο του το τσιγαρο γιατι τα παλικαρια ηταν σχεδον ανηλικοι. Φυσικα του κλασανε και το ξερε, αλλα αξιζει ενα respect για την κινηση. Επισης το πρωτο CD Soad ειχε κριτικη απο το Metal Invader (γνωστο σχετικα ελληνικο περιοδικο για οποιον θυμαται) στην στηλη 'αλλα' (αλλα ειδη εννοωντας) γιατι δεν θεωρηθηκε μεταλ. Ο κριτικος ειχε κανει μνεια για τα φωνητικα τους. Οπως και το πρωτο CD Soad (ενα ειχαν φερει ολο και ολο οι καφρομεταλς) που χε φερει το Rock city στην Θεσσαλονικη καποιος καφρος ειχε κλεψει το CD μεσα απο την θηκη. Το ψαχνα απεγνωσμενα (ιντερνετ τοτε δεν πολυεπαιζε εκτος απο 56Κ) μεχρι που το φερε ο Jo. >Το ψαχνα μαζι με το πρωτο CD των Sweet Noise (ενα thrash, nu metal συγκροτημα) που ποτε δεν το βρηκα τελικα.
liopyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Σώπα ρε? Κάνει τέτοια πράγματα το ελληνικό κοινό? Καλά τρελή καφρίλα όμως... Καλά, παράδειγμα προς αποφυγή είμαστε. Στους Cypress Hill κάτι υπερέξυπνοι πετάγανε πέτρες επειδή έβγαλαν μία ελληνική σημαία οι πρώτοι, (λόγω euro τότε αν θυμάμαι καλά), και οι δεύτεροι τους θεώρησαν φασίστες (?). Αλλά έχουμε φάει και 800 φόλες, όποιος θέλει να κάνει αρπαχτή στην Ελλάδα έρχεται, οπότε εν μέροι στα τσακίδια, καλά τους κάνουμε.
A7X. Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μίας και πιάσαμε τα κουτσομπολιά, δεν ξέρω αν έχει δεί κανείς στο utube ένα Live τους που χαλάει η κιθάρα του Malakian την ώρα που παίζει και κάθετε ακίνητος σαν μουτρωμένο παιδάκι μέχρι να έρθει ο τεχνικός να του την πάρει από πάνω του (ακίνητος ακόμη ο Malakian) να του φορέσει άλληκαι μετά από λίγο που χάλασε και αυτή τα βροντάει ο άλλος και φέυγει απο τη σκηνή και πάει απο πάνω απο την κιθάρα ο Tankian και την κλοτσάει συνεχώμενα αλλά με πολύ βαριεστημένο ύφος και λέει "bad guitar, bad guitar, bad guitar... " χαχα νομίζω το χόρτο ήταν το λιγότερο που κατέβαζαν.
timekeeper Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 ) μεχρι που το φερε ο Jo. >Το ψαχνα μαζι με το πρωτο CD των Sweet Noise (ενα thrash, nu metal συγκροτημα) που ποτε δεν το βρηκα τελικα. Joe λες το Alone;
StrEaMLiNe Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Σώπα ρε? Κάνει τέτοια πράγματα το ελληνικό κοινό? Καλά τρελή καφρίλα όμως... Το πόσοι ηλίθιοι κυκλοφορούν σε συναυλίες εδώ δε λέγεται. Δεν τους χάλασε όμως, όταν οι soad απέκτησαν όνομα και τους ζήταγαν όλοι σαν τρελοί δεν ήρθαν για live. Για το συγκεκριμένο live τώρα, καλή φάση αλλά κάτι μου λέει ότι τα εισιτήρια θα ξεκινάνε από 40 και δε λέει. Edit: Τελικά μάλλον άκυρο το 40άρι, 25 ευρώ το εισιτήριο - 17 Αυγούστου το live στο Terra Vibe. Εντάξει, κάτι λέει αλλά ΡΕ ΛΩΡΗ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ.
papahlamidas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ θα προτιμούσα να έρθουν οι Scars On Broadway πάντως. Αν και απ' ότι βλέπω και αυτοί για διάλυση πάνε.
StrEaMLiNe Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Εγώ θα προτιμούσα να έρθουν οι Scars On Broadway πάντως. Η αλήθεια είναι ότι το album που βγάλανε μου άρεσε περισσότερο από τη δουλειά του Tankian, οι Scars on Broadway το είχανε διαλύσει όμως, είχε ακυρώσει και περιοδεία ο Malakian επειδή "his heart wasn't into touring". Πριν κάτι μήνες έσκασε είδηση ότι μαζεύτηκαν ξανά βέβαια αλλά από τότε κανένα νέο νομίζω.
kaiowas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Joe λες το Alone; Οχι το Musicland. Ο Alone τοτε εφερνε πολυ σκανδιναβια δεν ηταν το κοινο του για τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.