Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Χαιρετε. Αρχες χειμωνα, αγορασε ενα φιλος απο το καταστημα eshop στο κεντρο, το mouse Mx revolution της Logitech. To mouse εμφανισε κατευθιαν δυο προβληματα. α) Δεν φορτιζεται σωστα β) Χανει καθε λεπτο περιπου το σημα για ενα δευτερολεπτο. Αυτο συμβαινει και ας εχει διπλα του τον blue tooth usb αναμεταδοτη. Μπηκα στο internet και ειδα πως ειναι hardware προβλημα, πολυ γνωστο γενικοτερα. Δεκεμβρη περιπου, ειχε ερθει απο το νησι του Αθηνα, και πηγαμε το mouse για επισκευη. Μας ειπαν πως "εγινε επιδιορθωση" και το πηραμε πισω. Δυστηχως δεν το δοκιμασαμε, και το ξαναπηρε πισω στο νησι. Δεν εκαναν το παραμικρο. Τα προβληματα παραμειναν ακριβως τα ιδια. Ηρθε παλι πριν λιγο καιρο και πηγαμε το mouse παλι στο eshop. Επικοινωνησαν ποσες μερες μετα, για το οτι "δεν μπορει να εντοπιστει καποια βλαβη" Την ιδια μερα στειλαμε email στην logitech. Αναφεραμε τα προβληματα, καθως και οτι το eshop δεν μας το φτιαχνει. Μας απαντησαν πως οι ιδιοι δεν μπορουν να κανουν κατι, και θα πρεπει να τα βρουμε με το καταστημα. Επειδη εχω καλυτερα πραγματα να κανω απο το να σπασω τα νευρα μου με το βρωμοeshop, θελω να ρωτησω καποια πραγματα. 1) Υπαρχει επισημος αντιπροσωπος της Logitech στην Ελλαδα; Μπορω να επικοινωνησω με καποιον αλλον πλυν του eshop; 2) Ολα τα αντικειμενα για επισκευη καταληγουν στα κεντρικα; Υπαρχει περιπτωση να παω σε καποιο καταστημα οπου να μπορεσω να βγαλω ακρη απο αυτο; Το mouse το πηρε 70€, εχει πολυ λιγες ωρες χρησης και γιαυτο κοιταω μπας βγαλω με καποιο τροπο ακρη.
Nik.K Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αντιπροσωπεια ακριβως δεν εχουν, εχουν γραφεια και αντιπροσωπευονται απο εταιρεια marketing. Αν θελεις μπορω να ρωτησω αυριο και να δω μηπως γινει κατι απο τα κεντρικα στην Αγγλια.
Getta Robo Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω πολυ Nik.K! Δυστηχως το μονο που μου απαντησαν μεσω email ειναι πως πρεπει να κανονισω με το καταστημα και οτι δεν διαμεσολαβουν..
Nik.K Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δεν υποσχομαι τπτ, απλα επειδη τα ξερω τα παιδια ισως το δουν αλλιως.
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστω πολυ Nik.K! Δυστηχως το μονο που μου απαντησαν μεσω email ειναι πως πρεπει να κανονισω με το καταστημα και οτι δεν διαμεσολαβουν.. Περίεργο, γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις rma απ'ευθειας από την Logitech, σε άμεσο χρόνο και χωρίς καμία επιβάρυνση. Θα σου πρότεινα να ξαναδοκιμάσεις την τύχη σου, μη τυχόν και έπεσες "στην περίπτωση".
haHa Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι δεν σε εξυπηρετει το eshop. Αν εχεις την αποδειξη, θα ζητησουν να τους την στειλεις εμαιλ και αυτοι θα σου ταχυδρομησουν δωρεαν με courier ενα καινουριο ποντικι χωρις πολλα πολλα.
Heatspreader Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν δεν βρεις άκρη με τη Logitech, χάλασε το τελείως... Θα αναγκαστούν να στο αλλάξουν.
ipso33 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Πηρα το ιδιο ποντίκι απο άλλο μαγαζί. Έσπασε το βύσμα που το φορτίζει. Μπαίνω στο site της Logitech και γράφω μια RMA.Σε μια εβδομάδα μου έστειλαν καινούριο.
N3M3SiS Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 βασικα ναι οντως, μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που ανεφερες για την Logitech. εχουν απο τα καλυτερα customer support. πριν λιγο καιρο τους εστειλα mail οτι δεν αναβει το backlight στο control pod στα Ζ5500, μου ζητησαν να τους τραβηξω φωτο τα ηχεια και καπακι μου εστειλαν καινουριο σετ ηχειων κομπλε. μου εστειλαν καινουριο σετ ηχειων για το backlight που δεν αναβε... δηλαδη ελεος.. Κανε αλλη μια προσπαθεια να συμπληρωσεις την online φορμα του support της Logitech, μπορει ο υπαλληλος που σου απαντησε να ηταν απλα ασχετος η να στραβοκοιμηθηκε, ξερω γω.
gregmits Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Κι εμένα μόλις μου έβγαλε πρόβλημα το g9 επίσης από e-shop. Πήρα στη logitech και μου είπαν να επικοινωνήσω με το e-shop. Πήρα το e-shop και μου είπαν να το στείλω Αθήνα (από Ξάνθη) για να δουν αν είναι εντός εγγύησης. Δηλαδή ουσιαστικά (με καμια δεκαριά μέρες καθυστέρηση) να το βγάλουν εκτός (έχω εμπειρεία με άλλο ποντίκι από e-shop-συμπτωματικά πάλι logitech-το οποίο ήταν ολοκαίνουριο αλλά δεν δούλευε το ασύρματο, και μου είπαν οτι το χάλασα). Ξαναπήρα στη logitech και τους είπα οτι στο e-shop θα με πρήξουν και μου είπαν οτι θα μου στείλουν ένα mail, στο οποίο να τους απαντήσω επισυνάπτοντας την απόδειξη αγοράς και μέσα σε δύο εργάσιμες θα μου απαντήσουν αν μπορούν να κάνουν κάτι. /sad
gregmits Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Έχω να δηλώσω κατενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση της Logitech. Μου απάντησαν την επόμενη μέρα να τους στείλω μια φωτογραφία του ποντικιού με ένα χαρτί που θα γράφει πάνω έναν κωδικό παραστατικού. Το έκανα και αμέσως μου απάντησαν να τους τηλεφωνήσω. Τους πήρα σήμερα, μου ζήτησαν διεύθυνση και μου είπαν οτι θα μου στείλουν το καινούριο G9x σε 5-7 εργάσιμες. Κατενθουσιασμένος λοιπόν και από την ποιότητα και από την ταχύτητα εξυπηρέτησης. Gratz Logitech..αυτές είναι εταιρείες..
Nik.K Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Οι σωστες εταιρειες ετσι ειναι....Απο την αλλη ομως ειναι και λιγακι κακο οταν χρεωνεται η εταιρεια τα εξοδα αποστολης.....Και δεν ειναι και λιγα.
gregmits Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Πράγματι.. Λογικά όμως για να κάνει 5-7 εργάσιμες δεν το στέλνουν με express. Πριν λίγες μέρες που πήρα κάτι από amazon Αγγλίας, πλήρωσα 5 λίρες νομίζω κι έκανε 2 μέρες. Πάντως δεν θα είχα πρόβλημα να δώσω εγώ κανά 5-10ευρο για έξοδα αποστολής, ειδικά για τόσο καλή εξυπηρέτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.