Προς το περιεχόμενο

Καρτα γραφικων.

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια θα ηθελα μια καρτα γραφικων το πολυ με κανενα 70ρι ευρω να εχει εξωδο HDMI και να ειναι HD για να συνδεσω τον υπολογηστη με την οθονη της τηλεωραση μου καμια καλη πρωταση στην αγορα και θα πρεπει να προσεξω κατι;

Ευχαριστω Αλεξ.

Δημοσ.

Σε επιδοσεις δεν απεχουν αλλα οντως ακομα πιο καλη λυση, τωρα απο θορυβο ομως δεν ξερω.

Δημοσ.

Πολλοι χρηστες που πήραν αυτή την κοντή εκδοση της 4850 είχαν πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον θόρυβο απο το ανεμιστηράκι καθώς επίσης και απο την έλλειψη ελέγχου των στροφών του. Πράγμα που λύνεται αλλά θέλει μόντα. Γενικά εγώ δεν τη συνιστώ.

Δημοσ.

βασικά και εγώ δεν ξέρω τι ρολο βαράει,αν και μου φαίνεται λουκούμι στα 75.και έχω ακούσει καλά λόγια για 4850 γενικά,μέχρι crysis ας πούμε με υποχώρησης.

Δημοσ.
βασικά και εγώ δεν ξέρω τι ρολο βαράει,αν και μου φαίνεται λουκούμι στα 75.και έχω ακούσει καλά λόγια για 4850 γενικά,μέχρι κρίσις ας πούμε με υποχώρησης.

Αναφέρομαι συγκεριμένα για αυτή την κοντή έκδοση της connect3d και μόνο. Άλλωστε αν σε ενδιαφέρει μπορείς να βρείς με 50-55 ευρώ used καλύτερες υλοποιήσεις και όχι με το αρχικό Reference cooler που έβραζε η κάρτα και έκανε θόρυβο. :-)

Επίσης η συγκεκριμένη δεν έχει επιπλέον τροφοδοσία. Δές εδώ.

Δημοσ.

alexcool , αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν είναι απαραίτητο να δώσεις τόσα χρήματα.

Αυτή είναι μία τίμια fanless λύση στα 41€ π.χ, ενώ αν δε σε απασχολεί ούτε ο θόρυβος μπορείς να βολευτείς και με ακόμα φθηνότερη.

Δημοσ.
alexcool , αν δεν παίζεις παιχνίδια δεν είναι απαραίτητο να δώσεις τόσα χρήματα.

Αυτή είναι μία τίμια fanless λύση στα 41€ π.χ, ενώ αν δε σε απασχολεί ούτε ο θόρυβος μπορείς να βολευτείς και με ακόμα φθηνότερη.

+1 απλα

δεν υπαρχει λογος να παει σε ακριβοτερη...

Δημοσ.

Ναι αλλα σε επιδοσεις υπολειπεται της 4850 αν θυμαμαι καλα.

Με την 4670 νομιζω ειναι περιπου ιδιες.

Δημοσ.

Oxi φιλος δεν πεζω παιχνιδια γι ατην την δουλεια εχω το PS3.

ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...