Προς το περιεχόμενο

Ποια καρτα γραφικων να διαλεξω?

koiliodoulos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπερα εχω ενα συστηματακι αποτελουμενο απο τροφοδοτικο 630W μητρικη ASUS A8N32 SLI Deluxe επεξεργαστή AMD Athlon 4400+ στα 2,2 και θελω να παρω μια καρτα γραφικων ποια μου προτείνετε??Εγω εχω σκεφτει κατι σε 8800 GTX.Την θελω για να μπορω να παιζω τα παιχνιδια που βγαινουν.Πχ Εχω το assasins creed 2 και με την 7900 gtx που εχω κολαει λιγο το παιχνιδι και γι αυτο θελω μια καινούρια!Τα φώτα σας παρακαλώ!!Ευχαριστω εκ των προτέρων.Λεφτα οσα να ναι δεν παιζει προβλημα!χαχαχα

Δημοσ.

8800GTX καινουργια ? Αν την βρεις κανα 50-60ε χτυπα την......

Ως εκει καλα εισαι, οτιδηποτε αλλο θα υπολειτουργει στο PC σου.

Δημοσ.

Καινούρια κάρτα τριετίας;;; :P

Βλέπω στο stock house μία 8800GTS 512 με 61€.

Αρκετά ισορροπημένη επιλογή για ένα σχετικά παλιό σύστημα.

Μη μπερδευτείς με τις ονομασίες και τα specs των υπολοίπων καρτών εκεί, είναι γρηγορότερη από τις παλιότερες GTX και GTS640.

Δημοσ.

Σε σχέση με τις παλιές GTS (320/640) δε τίθεται καν θέμα σύγκρισης, ενώ σε σχέση με την GTX είναι περίπου στα ίδια επίπεδα, (σε μη εξωγήινες αναλύσεις έχει και πλεονέκτημα), ενώ είναι και λιγότερο ενεργοβόρα, κρύα, και φυσικά φθηνότερη.

Δημοσ.

Στην GTX αναφερομουν.

Οπως και να εχει η εξτρα μνημη της GTX της εδινε πλεονεκτημα σε αναλυσεις απο 1680χ1050 και ανω οποτε δεν το λες κακο.

Δημοσ.

Εγώ θυμάμαι διαφορά σε αρκετά μεγαλύτερες αναλύσεις, που εν πάση περιπτώσει δε αξίζει την διαφορά στην τιμή και τα υπόλοιπα μειονεκτήματα που αναφέρω και στο προηγούμενο ποστ.

Δημοσ.

τι εννοεις?

Καλυτερα GTS512 με το G92 παρα την gtx αυτο λενε...Και για την τιμη και για την θερμοκρασια/καταναλωση.

Αν την βρεις σε καλη τιμη παρτην...αλλα εγω δεν θα δινα πανω απο 60 για καρτα 3ων χρονων.

Ισως να μην εδινα καν 60...

Δημοσ.

Επειδη θελω να κανω την ιδια ερωτηση, ποια καρτα γραφικων να διαλεξω;

Το συστημα μου ειναι CPU Q9550 (θα υπαρχει bottleneck ; )

Ati 4670

HEC 550Watt (Θα σηκωσει το τροφοδοτικο; )

Ειμαι αναμεσα σε 5830/5850/GTX 470.

Εχω οθονη 24'' 1920χ1080 και παω να παιξω πχ GTA IV και σερνετε.......

Δημοσ.
Επειδη θελω να κανω την ιδια ερωτηση, ποια καρτα γραφικων να διαλεξω;

Το συστημα μου ειναι CPU Q9550 (θα υπαρχει bottleneck ; )

Ati 4670

HEC 550Watt (Θα σηκωσει το τροφοδοτικο; )

Ειμαι αναμεσα σε 5830/5850/GTX 470.

Εχω οθονη 24'' 1920χ1080 και παω να παιξω πχ GTA IV και σερνετε.......

Δεν έχεις πρόβλημα όποια και να επιλέξεις με το setup σου (cpu - psu).

Το hec (aka heroichi) είναι ποιοτικό psu και απο όσο ξέρω είναι 80 plus.

Για μένα πάντως ανάμεσα στις 3 που παραθέτεις θεωρώ ότι η 5850 είναι η σωστότερη επιλογή απο θέμα τιμής / επιδόσεων. Προχώρα άνετα. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...