fastmanakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Σήμερα που ψαχνω για case παλι, κολλησα με το Lian Li PC-7FN...μου αρεσει αρκετα σαν συνολο, ειναι και παναλαφρο.. Πειτε μου οσοι το εχετε, ειναι αρκετα αθορυβο, σαν κουτί?? και δεν εννοώ μονο τους ανεμιστηρες που εχει μέσα αλλά γενικά αν ο ηχος απο τους αλλους ανεμιστηρες που θα μπουν μεσα (CPU, GPU, PSU) ξεφεύγει απο τις τρύπες του κουτιού.. Σε σχέση με το FRACTAL DESIGN - Define R2 ειναι αθόρυβο?? fastmanakos, και οποιος άλλος το εχει περιμένω τις απαντησεις σας.. EDIT .... Πηρα τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησω αν θα ξαναφέρουν το Lian Li PC-7FN και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη!!! Οταν ρωτησα πως και δεν το εχουν στο site, μου απαντησε οτι εχουν κρατησει ένα τελευταιο στην αποθήκη μηπως και το εψαχνε κάποιος πελάτης ?!?!?! Βέβαια το ειχαν στα 100 ευρώ !!! Μετά την προσφορα των 49€ και με αρχική στα 90 δίνουν το τελευταιο κομματι στα 100 ! Παιζει καμια μ@κ@κί@ λέτε? Το παρηγγειλα παντως γιατί μου κόλλησε άγρια σήμερα.. Λογικά θα το έχω τη Δευτέρα μου είπε. Οι ανεμιστήρες του είναι πολύ αθόρυβοι.Εγώ μόνο ton slipstream ακούω αλλά έχω και μούφα gpu . Δεν είχε το PC-7FN στα 49 ευρώ είχε το PC-7NB νομίζω που έιχε κάποιες διαφορές όπως στο cage των σκληρών κλπ.Και ούτε είχε ποτέ κανονική τιμή 90.Εγώ το πήρα πρίν 2 μήνες και στα 99 ήταν και τα 2 και το PC-7FN KAI TO PC-7FW.Τα τελευταία 2 η μόνη διαφορά που εχουν είναι μπροστά στον αεραγωγό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 To 7fnW έχει side panel με παράθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Οι ανεμιστήρες του είναι πολύ αθόρυβοι.Εγώ μόνο ton slipstream ακούω αλλά έχω και μούφα gpu . Δεν είχε το PC-7FN στα 49 ευρώ είχε το PC-7NB νομίζω που έιχε κάποιες διαφορές όπως στο cage των σκληρών κλπ.Και ούτε είχε ποτέ κανονική τιμή 90.Εγώ το πήρα πρίν 2 μήνες και στα 99 ήταν και τα 2 και το PC-7FN KAI TO PC-7FW.Τα τελευταία 2 η μόνη διαφορά που εχουν είναι μπροστά στον αεραγωγό. α, ΟΚ τότε λαθος θυμαμαι εγω για τα 90 ευρω.. οντως στα 100 ηταν.. Οπότε τυχερός πρεπει να ειμαι που θα παρω το τελευταιο που εχει το Πλαισιο.. GPU θα παρω την Gigabyte 5850 που εχει στα 250 το visionstudio .. ελπιζω να μην ακουγεται πολύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 GPU θα παρω την Gigabyte 5850 που εχει στα 250 το visionstudio .. ελπιζω να μην ακουγεται πολύ.. Mια χαρα θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 To 7fnW έχει side panel με παράθυρο. εγω προτιμω να μην εχει παραθυρο, οποτε το PC-7FN θα με καλυψει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 MasterX αν το πήρες το κουτί (PC-7FN ) σου εύχομαι να το χαρείς,πολύ καλή επιλογή. Συγνώμη που δεν απάντησα πιο πρίν στην ερώτησή σου πρός εμένα αλλά δεν το είχα προσέξει καθόλου,μην νομίσεις ότι σ΄έγραψα. Υ.Γ Καλά έκανες και δεν κοίταξες το P183 γιατί κατ΄εμέ είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει για΄αυτά που δίνει,γι΄αυτό και δεν στο είχα προτείνει εξ΄αρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά.. μήπως θέλει κανείς να μου χαρίσει το κουτί του;; :Ρ Έχω ένα καμμένο της asus γιατί έκανα οικονομία όταν αγόραζα πισί και τα πληρώνω τριπλά τώρα. Θέλω κάτι οικονομικό σχετικά αλλά ευρύχωρο και ήσυχο και ψάχνομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2010 MasterX αν το πήρες το κουτί (PC-7FN ) σου εύχομαι να το χαρείς,πολύ καλή επιλογή. Συγνώμη που δεν απάντησα πιο πρίν στην ερώτησή σου πρός εμένα αλλά δεν το είχα προσέξει καθόλου,μην νομίσεις ότι σ΄έγραψα. Υ.Γ Καλά έκανες και δεν κοίταξες το P183 γιατί κατ΄εμέ είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει για΄αυτά που δίνει,γι΄αυτό και δεν στο είχα προτείνει εξ΄αρχής. Ευχαριστώ, πιστευω θα με βολέψει.. και εγω πιστευω το P183 οτι ειναι ακριβό, μαλλον δεν θα εδινα τοσα για κουτί, αν και θα ξοδεψω αρκετα για το νεο PC.. Μεθαυριο, θα ανοιξω ενα θεμα στις αναβαθμισεις για να παρω γνωμες για το νεο μου PC.. Και εννοείται οτι δεν τιθεται θεμα γραψιματος.. Οταν ποσταρουμε κατι ή ρωταμε στο φορουμ δεν εχουμε απαιτηση να μας απαντησουν αμεσα. Ειναι λογικό. Κανενας δεν μπορει να τα παρακολουθει ολα και σιγουρα δεν εχουμε παντα το χρονο για να παρακολουθουμε τι ολα τα ποστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ρε παιδιά.. μήπως θέλει κανείς να μου χαρίσει το κουτί του;; :ΡΈχω ένα καμμένο της asus γιατί έκανα οικονομία όταν αγόραζα πισί και τα πληρώνω τριπλά τώρα. Θέλω κάτι οικονομικό σχετικά αλλά ευρύχωρο και ήσυχο και ψάχνομαι.. Έτσι πάνε αυτά.Όταν τσιγκουνεύεσαι στα περιφερειακά πληρώνεις διπλά και τριπλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Έτσι πάνε αυτά.Όταν τσιγκουνεύεσαι στα περιφερειακά πληρώνεις διπλά και τριπλά.. A ρε Νίκο πόσο δίκιο έχεις,τώρα που το σκέφτομαι πόσες τέτοιες μ@λ@κί@ς έχω πληρώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Nαι προφανώς... έδωσα 160 ευρώ για κουτί τροφοδοτικό και mobo που ήταν όλα μέτρια και κάτω. Τώρα έδωσα άλλα 200 για να βάλω αυτά που ήθελα μόνο για τροφοδοτικό και mobo. Αν βάλω και τα άλλα 70-80 που θα δώσω για κουτί, σύνολο 280. + τα 160... πάμε όλα μαζί στα 440!!! Αυτή η τσιγγουνιά μας έφαγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.