nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Aκριβώς,άρα θα το σφάξω το ρημάδι θα του βάλω και ένα φίλτρο και θα΄ναι κομπλέ. Τί φίλτρο ρε σύ;Το άλλο που έχει τις γρίλιες έχει φίλτρο;Άμα την κάνεις πάντως την καλή με το σφάξιμο σφάξε και μία τρούπα πίσω από την μητρική.Βολεύει για αλλαγές ψύκτρας και βγάλσιμο για καθαρισμό.Έχει και εκεί τρύπα το νέο μοντέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Για μένα η καλύτερη λύση είναι η εξής, καθώς το γνωστό φίλτρο για τους ανεμιστήρες ίσως περιορίσει τη ροή του αέρα στο τροφοδοτικό. Εγώ θα έβρισκα σίτα (απο αυτές που χρησιμοποιούνται σε μπαλκονόπορτες γιο να τις ανοίγουμε το καλοκαιράκι που σκάει ο τζιτζικας , και θα κάλυπτα με αυτή την τρύπα ή τις γρύλιες που θα ανοιγα στη βάση. Καλό είναι να βάλεις κάτι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Τί φίλτρο ρε σύ;Το άλλο που έχει τις γρίλιες έχει φίλτρο;Άμα την κάνεις πάντως την καλή με το σφάξιμο σφάξε και μία τρούπα πίσω από την μητρική.Βολεύει για αλλαγές ψύκτρας και βγάλσιμο για καθαρισμό.Έχει και εκεί τρύπα το νέο μοντέλο. Εγώ θα του βάλω γιατί στο πάτωμα που θα είναι θα πιάσει αράχνες. Άσε που μετά μπορεί να πουλήσω το σχέδιο στην lian li και να τους πάρω κανά εκατομμυριάκι:lol: Υ.Γ Ρε θηρία δεν σας προλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κανένα κουτί θα σου δώσουν full tower.Έτσι πως την πάνε τη δουλειά στο εκατομμύριο θα τα φτάσουνε οι μλκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εγώ θα του βάλω γιατί στο πάτωμα που θα είναι θα πιάσει αράχνες. Άσε που μετά μπορεί να πουλήσω το σχέδιο στην lian li και να τους πάρω κανά εκατομμυριάκι:lol: Υ.Γ Ρε θηρία δεν σας προλαβαίνω χε,χε το θέμα είναι να ασχοληθείς. Εκεί είναι η ευχαρίστηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Κανένα κουτί θα σου δώσουν full tower.Έτσι πως την πάνε τη δουλειά στο εκατομμύριο θα τα φτάσουνε οι μλκες. Έλα μου ντε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Βγάλε και καμία φωτογραφία να ποστάρεις να δούμε.και με τα εργαλεία και τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 χε,χε το θέμα είναι να ασχοληθείς. Εκεί είναι η ευχαρίστηση. Το ξέρω ρε σύ και πιάνουν και τα χέρια μου, αλλά τώρα είμαι πηγμένος στην δουλειά είμαι και νέος μπαμπάς ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος,εξάλλου εκείνο που με απασχολεί περισότερο στο κουτί είναι το cable managment το τροφοδοτικό που έχω έχει κοντά καλώδια αλλά πιστεύω κάτι θα κάνω και μ΄αυτό έστω με κανά extension αν χρειαστεί. Αυτό με την σίτα καλό μου ακούγεται. ---------- Προσθήκη στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ---------- Βγάλε και καμία φωτογραφία να ποστάρεις να δούμε.και με τα εργαλεία και τα πάντα. Νίκο έχω μια πρόχειρη με το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσω http://www.tools-shop.gr/productimages/109.jpg :devil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ωχ κατάλαβα.Πάνε τα 50€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Το ξέρω ρε σύ και πιάνουν και τα χέρια μου, αλλά τώρα είμαι πηγμένος στην δουλειά είμαι και νέος μπαμπάς ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος,εξάλλου εκείνο που με απασχολεί περισότερο στο κουτί είναι το cable managment το τροφοδοτικό που έχω έχει κοντά καλώδια αλλά πιστεύω κάτι θα κάνω και μ΄αυτό έστω με κανά extension αν χρειαστεί.Αυτό με την σίτα καλό μου ακούγεται. ---------- Προσθήκη στις 01:10 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:00 ---------- Νίκο έχω μια πρόχειρη με το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσω http://www.tools-shop.gr/productimages/109.jpg :devil: Κατ' αρχάς να σου ζήσει και να το χαίρεσαι το παιδάκι. Αυτά είναι τα καλύτερα φίλε μου. Σε καταλαβαίνω απόλυτα διότι νιόπαντρος. Όσον αφορα το εγχείρημα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα δύσκολο. Εν ανάγκη σημάδεψέ το και πηγαινέ το σε ένα μάστορα. Το θέμα με τη σίτα στο πρότεινα διότι το είχα εφαρμόσει παλιότερα σε ένα case όπου ήθελα να τοποθετήσω ανεμιστήρες στο πλάι. Μια χαρά δουλειά έκανε, απλά δεν έχεις τη δυνατότητα να το βγάζεις για να το καθαρίζεις όπως με τα αποσπώμενα φίλτρα. Βέβαια αυτό δεν σε χαλάει διότι με ένα βρεγμένο πανάκι τα πολλά-πολλά φεύγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 lionheart75 σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις ευχές και τις συμβουλές,εύχομαι και σε σένα να έχετε μία ευτυχισμένη ζωή και βίος ανθόσπαρτον. Α και με γειά το καινούργιο κουτί ρε σύ. Υ.Γ Πολλά σορόπια πέσανε μου φαίνεται άς πούμε τίποτα για intel και amd να ξεσκιστούμε μη μας περάσουνε και για φλώρους:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 lionheart75 σ΄ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις ευχές και τις συμβουλές,εύχομαι και σε σένα να έχετε μία ευτυχισμένη ζωή και βίος ανθόσπαρτον.Α και με γειά το καινούργιο κουτί ρε σύ. Υ.Γ Πολλά σορόπια πέσανε μου φαίνεται άς πούμε τίποτα για intel και amd να ξεσκιστούμε μη μας περάσουνε και για φλώρους:lol: Σωστός. Ευχαριστώ pano. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 σε κάποιο περιδικο (μάλλον PC Magazine GR Μαιου) είχε αρθρο πως να φτιαξεις φίλτρα για fan με χρηση φιλτρου που βαζουμε στον απορροφητήρα.. μου φαινεται ομως οτι αυτο θα κοβει πολυ το airflow.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 σε κάποιο περιδικο (μάλλον PC Magazine GR Μαιου) είχε αρθρο πως να φτιαξεις φίλτρα για fan με χρηση φιλτρου που βαζουμε στον απορροφητήρα.. μου φαινεται ομως οτι αυτο θα κοβει πολυ το airflow.. Πάρα πολύ θα το κόβει σίγουρα. Για μένα αυτά που βάζουν οι κατασκευαστές είναι ότι καλύτερο διότι και δουλειά κάνουν δίχως να περιορίζουν το airflow σημαντικά αλλά σου δίνουν και την δυνατότητα να τα αφαιρείς όποτε θές ευκολα και να τα πλένεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 το εγραψα και σε άλλο νημα, το ρωτάω και εδω που εινα μαζεμενοι κατοχοι.. Σήμερα που ψαχνω για case παλι, κολλησα με το Lian Li PC-7FN... μου αρεσει αρκετα σαν συνολο, ειναι και παναλαφρο.. Πειτε μου οσοι το εχετε, ειναι αρκετα αθορυβο, σαν κουτί?? και δεν εννοώ μονο τους ανεμιστηρες που εχει μέσα αλλά γενικά αν ο ηχος απο τους αλλους ανεμιστηρες που θα μπουν μεσα (CPU, GPU, PSU) ξεφεύγει απο τις τρύπες του κουτιού.. Σε σχέση με το FRACTAL DESIGN - Define R2 ειναι αθόρυβο?? .... Πηρα τηλέφωνο στο Πλαισιο να ρωτησω αν θα ξαναφέρουν το Lian Li PC-7FN και μου είπαν ότι υπάρχει ένα τελευταίο κομμάτι στην αποθήκη!!! Οταν ρωτησα πως και δεν το εχουν στο site, μου απαντησε οτι εχουν κρατησει ένα τελευταιο στην αποθήκη μηπως και το εψαχνε κάποιος πελάτης ?!?!?! Βέβαια το ειχαν στα 100 ευρώ !!! Μετά την προσφορα των 49€ και με αρχική στα 90 δίνουν το τελευταιο κομματι στα 100 ! Παιζει καμια μ@κ@κί@ λέτε? Το παρηγγειλα παντως γιατί μου κόλλησε άγρια σήμερα.. Λογικά θα το έχω τη Δευτέρα μου είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.