pano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδιά λέω να αγοράσω αυτό το κουτί http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Lian-Li-Pc-7Fb-Black-C99-07FB0-00.htm η απορία μου είναι απ΄ότι έχω καταλάβει στο κάτω μέρος του κουτιού που μπαίνει το τροφοδοτικό δεν έχει οπές εξαερισμού(διορθώστε με άν κάνω λάθος) πρέπει ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού να "κοιτάει"πρός τα επάνω ή μπορεί και πρός τα κάτω(γιατί έτσι όπως βλέπω από τις φωτογραφίες έχει ένα μικρό περιθώριο); Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Προτείνεται να κοιτάει προς τα πάνω ο ανεμιστήρας. Αλλά και προς τα κάτω να είναι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δηλαδή όντως έχει κάποιο περιθώριο για να εισάγει αέρα. Συγνώμη ξέρω ότι ψειρίζω την μαιμού αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχει την θέση του τροφοδοτικού κάτω και να μην έχει οπές εισαγωγής αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μια χαρά στα είπε ο Liopyr, μπορείς να το βάλεις και με το fan απο κάτω, έχει περιθώριο για να αναπνέει επαρκώς και λογικά θα τροφοδοτείται με φρέσκο αέρα απο τον 140άρη εισαγωγής. δές εδώ. btw πολύ καλό κουτί και καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Βασικά στα 50€ όποιος πρόλαβε τον Μαρξ είδε. Δε νομίζω να ξαναπαίξει προσφορά τέτοιου case σε αυτή την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Eυχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας,τώρα άν το προλάβω καλώς αλλιώς καλή καρδιά να΄χουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 δε μου αρεσει να κοκορεύομαι... ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!! πλάκα πλάκα τέτοιο κουτί σε αυτή την τιμή δεν βρίσκεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Καλορίζικο φίλε. Πολύ καλή ευκαιρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lynch Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Και εγώ το πρόλαβα. Mε μια πρώτη ματιά φαίνεται πολύ ποιοτικό. Βtw, στο θέμα του τόπικ, σύμφωνα με τις οδηγίες της Lian Li, πρέπει να "κοιτάει"πρός τα πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά επειδή κι εγώ έχω σχεδόν το ίδιο κουτί PC-7FN. Το τροφοδοτικό δεν έχει μόνο 1 ανεμιστήρα που βγάζει αέρα;Τότε πιό το νόημα το κουτί να έχει απο κάτω χώρο για να μπαίνει αέρα αν ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού κοιτάει προς τα πάνω;Ποντάρω πολλά λεφτά ότι ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού πρέπει να κοιτάει προς τα κάτω.Άλλωστε σε αρκετά φόρουμ του εξωτερικού τους ενοχλούσε που δέν είχε φίλτρο για την σκόνη κάτω απ το τροφοδοτικό. Έτσι μπαίνει : Ώπ σόρι μόλις συνιδειτοποίησα ότι το δικό μου μοντέλο έχει τρύπες εξαγωγής αέρα ενώ αυτό για το οποίο μιλάτε δεν έχει.Μπαι δε γουέι κάτι που με εκνευρίζει στο δικό μου μοντέλο σε σχέση με το θκό σας είναι ότι εμένα τα καλώδια των σκληρών (σατα,τροφοδοσια) μπάινουν απο μπροστά ενώ εσάς απο πίσω και φαίνεται πιό όμορφο.Ντέμν δεν πειράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=359&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=t τρύπες (γρύλιες για την ακρίβεια) έχει από κάτω, και μάλιστα το λέει: (στο thermal section) The power supply unit is at the bottom of the case. It can draw in cold air directly through the vent below the power supply unit. This cooler, fresh air will keep your PSU components more cool and stable and thus extend the PSU lifecycle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 fastmanakos που είναι οι σκληροί σου και τι έχεις βάλει στον πάτο του κουτιού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 To παρέλαβα σήμερα ,το cable managment το βλέπω λίγο ζόρικο ιδίως για το 4/8pin ΑΤΧ,το πολύ πολύ τρυπάνι και άγιος ο θεός Str λάθος μοντέλο κοιτάς αυτό είναι το σωστό http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=265&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=q niko απ΄ότι καταλαβα πρέπει να πήρε ένα hdd cage http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=265&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=acc το έβαλε στις θέσεις των 5.25'' και αφαίρεσε τις θέσεις των σκληρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastmanakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 fastmanakos που είναι οι σκληροί σου και τι έχεις βάλει στον πάτο του κουτιού;; Δεν είναι το δικό μου κουτί αυτό στην φωτογραφία, απ το ίντερνετ είναι τυχαία φώτο.Είναι το δικό μου μοντέλο όμως PC-7FN και το έβαλα για να δείξω τις διαφορές απο το PC-7FB για το οποίο μιλάτε.Ορίστε: Το PC-7FB: Uploaded with ImageShack.us Kαι το δικό μου-δικό μου: Uploaded with ImageShack.us Καταλαβαίνετε τώρα γι αυτό για τους σκληρούς που έγραψα ότι είναι ανάποδα σε μένα;Επίσης στην πρώτη φώτο παρατηρείτε ότι δεν υπάρχουν σχάρες για να βγαίνει ο αέρας απ το τροφοδοτικό απο κάτω σε αντίθεση με το δικό μου μοντέλο.Πολύ σπαστικό αυτό με τους σκληρούς πάντως. o παρέλαβα σήμερα ,το cable managment το βλέπω λίγο ζόρικο ιδίως για το 4/8pin ΑΤΧ,το πολύ πολύ τρυπάνι και άγιος ο θεός Πάνο έχει τρύπα ρε σύ (το δικό μου τουλάχιστον) πάνω δεξιά απο την τρύπα για την ψύκτρα.Βέβαια θέλει λίγο να το πιέσεις για να μπεί και να κλείνει μετά το απο πάνω αλλά τί να κάνουμε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 [offtopic]Έλεος με το παραμύθι των megapixels πια.. :/[/offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.