alekoukos11 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 καλησπέρα σε όλους είμαι ο κάτοχος του music-dreams.gr και θα ήθελα να μου προτείνεται τρόπους να γίνει καλύτερο το site μου εχω παλεψει για αυτο και θελω το καλυτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 φτιαχτο από την αρχή αγνοώντας τι έχεις μέχρι τώρα...
atropa Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 πρώτα απ'ολα βγάλε τον ήχο που κοπανάει στην αρχή... έλεος επίσης το intro είναι πολύ χάλια... όπως και το υπόλοιπο σίτε φωνάζει ερασιτεχνισμός... θέλει πολύ δουλειά!
georgepap Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 σβήστε το, κάτσε διάβασε μερικά πράγματα και ξανακάντο.
alekoukos11 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τις κριτικες σας,το εφτιαξα ξανα για πειτε.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 έχεις κάνει ένα θετικό βήμα αλλά δεν αρκεί...τα χρώματα που έχεις βάλει ειναι πολύ λάθος... στα λεω απλα..κοιτα μια στο colourlovers ή kuler (ενδεικτικά) για να πάρεις ιδέες για τι συνδυασμούς χρωμάτων να χρησιμοποιήσεις... πειραματίσου...μη τα βάλεις κάτω...είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι παρότι η κριτική που σου κάναμε ήταν σκληρή, εσύ έκατσες και το πάλεψες..αυτό σπανίζει.. κάνε αυτό και στη συνέχεια σου λέμε και άλλα...
dermitzos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Ρε φίλε αφού δεν το έχεις το θέμα... Γιατί δε λες σε κανέναν ειδικό να σου το φτιάξει;;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αφού μπορεί να γουστάρει να το φτιάξει μόνος του ρε φίλε... εσύ που κολλάς; εξάλλου, κάπως έτσι έμαθαν οι περισσότεροι, ρωτώντας και πειραματιζόμενοι...
dermitzos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 αφού μπορεί να γουστάρει να το φτιάξει μόνος του ρε φίλε...εσύ που κολλάς; εξάλλου, κάπως έτσι έμαθαν οι περισσότεροι, ρωτώντας και πειραματιζόμενοι... Ξέρεις τι; Κάτι μου θύμισες.. Εμένα.. Το ίδιο είπα και εγώ πέρυσι όταν μου απάντησαν με τον ίδιο τρόπο που έκανα εγώ.. Μλκία μου.. Φίλε όντως, τα χρώματα θέλουν αλλαγή. Γιατί δεν δοκιμάζεις κάτι σε CMS όπως Joomla!;
alekoukos11 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 θετικά ή αρνητικά τα μηνύματα σας,με βοηθουν πολυ,σας ευχαριστω πραγματικά,προσπαθω όσο μπορω να το προχωρησω μόνος μου.
alekoukos11 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Αρνητικες ή θετικες οι συμβουλες σας με βοηθισαν παρα πολυ.σας ευχαριστω πραγματικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.