Προς το περιεχόμενο

Νέο PC - Τα φώτα σας

boutsak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το Lian-Li στα 49€ που σου παραθετουν τα παιδια ειναι εξαιρετικη περιπτωση ομως ανηκει στην κατηγορια too good to be true καθώς θεωρώ πως έκαναν λάθος και θα το διορθώσουν

Επισης καλυτερα εξαπυρηνος + ssd παρά intel i7+Hdd

ε μην εισαι τοσο καχυποπτος, ας δωσουν και τπτ στον κοσμακι :P

...για τον i7 θεωρω οτι τα 8 threads, θα διευκολυνουν περισοτερρο για τις διεργασιες που θελει ο φιλος

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

έκανα και εγώ μία σύνθεση για να υπάρχει ποικιλία στην σκέψη σου φίλε μου :lol: .

εμένα μου βγήκε στα 800 ευρώ :mad: αλλά πιστεύω πως με 50 ευρώ παραπάνω θα πάρεις πολλή καλύτερα χαρακτηριστικά ;)

post-133617-129063090141_thumb.png

Δημοσ.

για τροφοδοτικό μπορείς να πάρεις από τα e-shop, πολύ πιο δυνατό και πιο φτηνό, θα σου μειώσει την τιμή κατά 20 ευρώ

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700415

όπως και κάρτα γραφικών απο e-shop που είναι 30 ευρώ φθηνότερα και με καλύτερες αποδόσεις

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510730

δηλαδή πέφτεις στα 750 ευρώ. το μόνο που το κουτί το χαλάει το θέμα.

είπα και εγώ την άποψή μου. καλές επιλογές να έχεις.....

Δημοσ.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι του δινετε ολοι επιπλεον καρτα γραφικων. θεωρω πως η ενσωματομενη στην μητρικη θα τον καλυψει τον φιλο μας

Δημοσ.
@elise

μήπως υπερβάλλεις; 350W είναι αυτά...είδες καμία τρελή κάρτα γραφικών;

ειναι μουφα σαν ποιοτητα.... ειανι προτιμοτερο να κοψει απο τον επεξεργαστη και να παρει ενα ποιοτικο τροφοδοτικο παρα αυτο το πραγμα

Δημοσ.
εγω δεν καταλαβαινω γιατι του δινετε ολοι επιπλεον καρτα γραφικων. θεωρω πως η ενσωματομενη στην μητρικη θα τον καλυψει τον φιλο μας

δεν πρόσεξα ότι το θέλει για software, εμενα με τόσα build που είδα μου φάνικε ότη θέλει για gaming.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ θερμά όλους για τις απαντήσεις σας,

δεν πιστεύω ότι αξίζει η διαφορά τιμής μεταξύ Ι7 και AMD X 6, δεν νομίζω ότι θα δω από εκεί τη συγκλονιστική διαφορά.

Αντίθετα έχω αρχίσει και πείθομαι ότι αξίζει SSD.

Κάρτα γραφικών μάλλον θα παίξει η onboard τελικά (επαναλαμβάνω παιχνίδια δεν με ενδιαφέρουν καν ούτε καν τα MAME :P), ελπίζω να μην έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό (σωστά?)

Οπότε θα δω τι μπορώ να μειώσω στο αρχικό μου config (το κουτάκι το Lian Li PC-7FB Black Case μου φάνηκε καλή φάση για τα λεφτά του παρεμπιπτόντως) για να μπορέσω να πετάξω μέσα ένα ssd 80 GB

Δημοσ.

όπως ξέρω ι AMD δίνει μεγαλύτερη απόδοση στα παιχνίδια ώμος για προγράμματα θα σου πρότεινα να πάρεις της INTEL.

άμα χρησιμοποιείς προγράμματα που θα έχουν θέμα μοντάζ ή κάτι παρόμοια θα σου χρειαστεί και κάρτα γραφικών.

επίσης εσεί που θα χρησιμοποιείς προγράμματα πολλά θα σου ήταν πολύ καλό το SSD, μιας και όπως αναφέρεις ότι θα ανοίγεις πολλά προγράμματα επίσης θα χρειαστείς και γρήγορες RAM

Δημοσ.

το κανετε μεσανατολικο το ζητημα....

δεν θα τελειωσει την δουλεια του σε ενα λεπτο , θα την τελειωσε σε ενα λεπτο και 5 δευτερο λεπτα...

πωωωωωωωωωωωωωωωω κακο μεγαλο.

Δημοσ.
όπως ξέρω ι AMD δίνει μεγαλύτερη απόδοση στα παιχνίδια ώμος για προγράμματα θα σου πρότεινα να πάρεις της INTEL.

άμα χρησιμοποιείς προγράμματα που θα έχουν θέμα μοντάζ ή κάτι παρόμοια θα σου χρειαστεί και κάρτα γραφικών.

επίσης εσεί που θα χρησιμοποιείς προγράμματα πολλά θα σου ήταν πολύ καλό το SSD, μιας και όπως αναφέρεις ότι θα ανοίγεις πολλά προγράμματα επίσης θα χρειαστείς και γρήγορες RAM

Εμ πως το ειπες αυτο ακριβως ? Μαλλον εννοεις πως εκει η Intel εχει μικρη διαφορα με την AMD, δεν λες πως η δευτερη ειναι καλυτερη.

Ναι ομως σε γενικες γραμμες αν τα χρηματα ειναι η προταιρεοτητα καποιου τοτε παει σε πλατφορμα της AMD.

Δημοσ.

ΤΟΤΕ θα σε πάει σε AMD σίγουρα. εγώ πάντως AMD υποστηρίζω απλά είπα τί έχω ακούσει.

τότε πιστεύω πως το προηγούμενο build που έκανε εκτός την κάρτα γραφικών που θα έπαιρνε SSD σκληρό μιας και έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών η μητρική

Δημοσ.

Αυτο που εχεις ακουσει πολυ απλα δεν ισχυει....

Δεδομενου οτι πουθενα η AMD δεν βγαινει πρωτη, ακομα και το καλυτερο μοντελο (1090Τ) ισα ισα κοντραρει τον χειροτερο i7 (930) και χανει στα περισσοτερα τεστ, αυτο προσωπικα νομιζω πως κατι λεει.

Δημοσ.

Και οι καλες μητρικες Χ58 για να γινει καποιο decent overclocking ειναι πανακριβες.Και σε λιγο βγαινει ο Sandy που θα τον ξεπερασει κατα πολυ τον i7.Καμμια αξια πια αγοραστικα,πριν 1,5 χρονο που βγηκε,ναι,για οσους ειναι πλουσιοπαιδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...