localy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 κατεβασα κατι mp3 τα οποια συνεχιζουν το ενα μετα το αλλο και θελω να τα κανω ενα αρχειο ενιαιο.με το audition πως το κανω?τα εχω φορτοσει ολα εκει.
localy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 κανεις???υπαρχει κανενα προγραμμα που να το κανει???
doomakos1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δεν έχω δουλέψει το audition. Με το παλιό Cool Edit (που είναι ίδια λογική) ανήγες το πρώτο κομμάτι και το δεύτερο, κάνεις επιλογή όλο το δεύτερο και edit - copy και μετά edit - paste στο τέλος από το πρώτο. Μετά ανήγες το τρίτο και ξανά copy/paste στο τέλος από το πρώτο-δεύτερο κομμάτι κοκ. Απλός προσέχεις να αφαιρείς τα κενά που υπάρχουν στην αρχή και στο τέλος από κάθε Mp3.
parsifal Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Λίγο πιο φασαριόζικος τρόπος, αλλά υπάρχει πιθανότητα να αποφύγεις το reencoding (και την απώλεια ποιότητας που αυτό συνεπάγεται): http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=365992
SlimData Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 cool edit pro κι από εμένα. εύκολο πρόγραμμα, με λίγες ώρες εξοικείωσης θα μπορείς να κάνεις ωραία πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.