nadia1212 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Τι συγκρίσεις θες? Κάποιου θα του αρέσει ο holborn κάποιου άλλου το virginia. Δύσκολα πάντως θα καταφέρεις να φτάσεις κοντά στην γεύση του marlboro ή οποιοδήποτε άλλου "έτοιμου" τσιγάρου, αφού οι καπνοί που πουλάνε για τα στριφτά, διαφέρουν απο τον καπνό των τσιγάρων. Γούστα είναι αυτά, δοκιμάζεις και αποφασίζεις. Ας πούμε είμαι σε δίλημμα, να πάρω τον old horborn white ή το drum??? Εννοώ, τι διαφορές έχουν στις γεύσεις τους? Ο Old horbon white πως θα περιέγραφες την γεύση του?
Höfdingadrapa Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Καλά από χθες ακόμα να αγοράσεις καπνό; Εχω καπνίσει 2 πακέτα απο χθες. Τι γεύση να 'χει δηλαδή; Είναι απλό, ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ-ΤΕΣΤΑΡΕΙΣ-ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΖΕΙΣ. ...α και όσον αφορά τον βιρτζίνια τον πράσινο (νομίζω είπε κάποιος), ΔΕΝ είναι ελαφρύς.
Timour21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ας πούμε είμαι σε δίλημμα, να πάρω τον old horborn white ή το drum??? Εννοώ, τι διαφορές έχουν στις γεύσεις τους? Ο Old horbon white πως θα περιέγραφες την γεύση του? Αν σε ρωτήσει κάποιος τι διαφορές έχουν στις γεύσεις τους οι χιλοπίτες απο τα μακαρόνια τι θα απαντούσες? Ή τι είναι ποιο νόστιμο? .... Καταλαβαίνεις που το πάω, αν δεν δοκιμάσεις εσύ, δύσκολα θα μπορέσει να στο περιγράψει κάποιος άλλος. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια....
nadia1212 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Αν σε ρωτήσει κάποιος τι διαφορές έχουν στις γεύσεις τους οι χιλοπίτες απο τα μακαρόνια τι θα απαντούσες? Ή τι είναι ποιο νόστιμο? .... Καταλαβαίνεις που το πάω, αν δεν δοκιμάσεις εσύ, δύσκολα θα μπορέσει να στο περιγράψει κάποιος άλλος. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.... Thanks για τις πληροφοριες....!
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 To μόνο στριφτό που θυμίζει που και πού marlboro (και το αντίθετο), είναι η φούντα.
Kasrith Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 To μόνο στριφτό που θυμίζει που και πού marlboro (και το αντίθετο), είναι η φούντα. Ναι αλλα θελει κατι 'ελαφρυ' και συ προτεινεις κατευθειαν τα 'βαρια' Και τα δυο Old Horborn + Drum ασπρα ειναι καλα και ελαφρια, απλα πρεπει να δοκιμασεις και να δεις μονος της διαφορες και ποια σαρεσει. Προσωπικα κανω (οταν βρισκομαι Ελλαδα) την OH με γαλαζια ριζλα (τα οποια οπως σου ειπαν ισως να σε δυσκολεψουν αρχικα.)
liopyr Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Btw, μόλις θυμήθηκα πως παίζει και αυτό. Δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ.
Timour21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Btw, μόλις θυμήθηκα πως παίζει και αυτό. Δεν έτυχε να δοκιμάσω ποτέ. Μην το κάνεις.... παίζει να είναι και ποιο φρικτό απο τον στριφτό του καρέλια!
liopyr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Στριφτό Καρέλια δοκίμασα και παραδόξως μου άρεσε, αν και δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στην κρίση μου μετά την 7η (?) μπύρα σε συνδυασμό με τον πανικό να βρεθεί η δικός μου που είχε καβατζωθεί δακτυλουργικά από τον καναπέ του λούσι.
Timour21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεκτόν, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν είχε κάποιο έντονο άρωμα? (κάτι σαν βανίλια θα το έλεγα)
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Κανένας καπνός δεν θα είναι σαν το έτοιμο τσιγάρο.Στην αρχή θα σου φαίνεται το στριφτό αηδία,μετά από λίγο καιρό θα καταλάβεις μια σοβαρή βελτίωση στον λαιμό σου και μετά από κανένα μήνα που καταλάβεις πόσο καλύτερος είναι ο καπνός,πόσο ξερά είναι τα έτοιμα τσιγάρα και πόσο περισσότερο σου γ..νε το λαιμό.Μετά από ένα χρόνο θα σου αρέσει πολύ περισσότερο ο καπνός και δεν θα κάνεις κανονικό τσιγάρο ούτε από τράκα.Οπότε δοκίμασε διάφορους,βρες μια γεύση που σε ικανοποιεί και συνέχισε εκεί. Εντάξει από τράκα θα κάνεις αλλά δεν θα το ευχαριστιέσαι τόσο.
TypemaR Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Φίλε τον καπνό που σου ταιριάζει θα τον βρεις αφού δοκιμάσεις αρκετούς για να δεις τις διαφορές.Σου αρέσει να έχει έντονο άρωμα δεν σου αρέσει,να είναι ξερός ή πιο νωπός,να έχει ωραία υφή κτλ. Το ίδιο και με τα φίλτρα και τα χαρτάκια.Μόνο αν δοκιμάσεις διαφορετικά θα καταλήξεις στο τι σου αρέσει. Εγώ καπνίζω Old Holborn κίτρινο με χαρτάκια Rizzla μπλε και φιλτράκια swan κίτρινα.Για να καταλήξω εκεί δοκίμασα και drum και golden virtzinia,craven και ένα σωρο άλλους.Και από χαρτάκια κόκκινα-πράσινα-μπλε,άσπρα ασημένια και δεν θυμάμαι και πόσα ακόμα. Πάντως θα σου πρότεινα και τον Old Holborn τον λευκό.
imr Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δεκτόν, γούστα είναι αυτά, αλλά δεν είχε κάποιο έντονο άρωμα? (κάτι σαν βανίλια θα το έλεγα) Για αυτο ειναι ωραιος
timekeeper Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Θυμάμαι τα νιάτα μου, που το γύρισα σε καπνό από Davidoff γιατί ήθελα 2 πακέτα την ημέρα και στο τέλος κατέληξα να κάνω ένα πακέτο καπνό άσπρο Drum την ημέρα... Ξέρω, μυαλό... Τώρα το έκοψα (εδώ και πάνω από 3 χρόνια) και αισθάνομαι άλλος άνθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.