Προς το περιεχόμενο

Μεταβαση απο Marlboro silver σε στριφτα. Τι προτείνετε?

nadia1212

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εδώ και πολλά χρόνια καπνίζω marbolo Silver και παλιότερα marlboro lights, ωστόσο πρόσφατα αποφάσισα να το γυρίσω στα στριφτα.

Δεν θέλω να είναι βαριά, όπως δλδ το marlboro silver.

Τι συνδιασμό καπνο-χαρτάκια- φιλτράκια προτείνετε?

Δημοσ.
Πάρε Drum λευκό ξέρω 'γω. Χαρτάκια drum εννοείται.

Ελαφρυ καπνο με χαρτακια που ειναι πιο χοντρα απο φυλο τετραδιου? :P

Εγω προτεινω drum λευκο + ριζλα γαλαζια

Βασικα οτι καπνο και να παρεις παρε ριζλα γαλαζια η κατι ακομα πιο λεπτο, κανουν μεγαλη διαφορα

Δημοσ.

μόνο που αν στρίβεις πρώτη φορά θα παιδευτείς λίγο με τα πολύ λεπτά χαρτάκια. Ίσως λίγη προπόνηση για αρχή με ελαφρώς χοντρά. Αλλά δεν θυμάμαι τα χρώματα στα ρίζλα πώς πάνε...

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα καπνο virginia,το κιτρινο. με κοκκινα rizla χαρτακια η πρασινα αν θες να ειναι κομμενα στις ακρες και φιλτρα rizla ultra slim.

Δημοσ.

Ο άσπρος ο drum είναι από τους πιο ελαφρείς καπνούς και τα ασημένια rizla από τα πιο λεπτά χαρτάκια ( πιο λεπτό χαρτί, πιο ελαφρύ τσιγάρο ). Όσον αφορά τα φιλτράκια, ό,τι σου πάει καλύτερα στο στόμα. Εγώ πχ κάνω τα zwan τα κόκκινα (slim) που είναι ένα μεσαίο μέγεθος. Για αρχή θα ήταν πιο εύκολο αν έβαζες τα μπλέ ή τα πράσινα χαρτάκια που είναι πιο χοντρά. Και να σου δείξει κάποιος που ξέρει να στρίβει γιατί είναι λίγο παίδεμα να μάθεις μόνη/ος.

Δημοσ.

Drum Blond, καλός, με rizla πράσινα και swan ultra slim.

Συμφωνώ πως πιο λεπτό χαρτάκι θα σε παιδέψει στην αρχή.

Δημοσ.
Μηπως αρχισες τα "κοφτο να ησυχασεις", "απορω γιατι καπνιζετε" κτλ?

Drum Blond, καλός, με rizla πράσινα και swan ultra slim.

Συμφωνώ πως πιο λεπτό χαρτάκι θα σε παιδέψει στην αρχή.

Πρότεινα να το κόψει, αλλά επίσης πρότεινα είτε Golden Virginia πράσινα με χαρτάκια γλυκόριζα, είτε τσιγάρα R1 τα οποία μοιάζουν πάρα πολύ στα marlboro lights αλλά έχουν ελάχιστη πίσσα και νικοτίνη.

Δημοσ.

Θα πρεπει να αναρωτηθεις πρωτα τι καπνος σ αρεσει... Για σχετικα ελαφρυ στη γευση δοκιμασε drum λευκο με πολλα κλαδια κ σχετικα ξερος, karelias με μεστη κ γεματη γευση χωρις να καιει, marlboro φυσικα γιατι ειναι πιθανο να σ αρεσει, κ για μενα η καλυτερη επιλογη golden virginia κιτρινος, δε σε κουραζει, ελαφρια γευση με γλυκοπικρη θα ελεγα επιγευση.

Χαρτακια: Τεραστιο κεφαλαιο. Απο τα απλα θα προτεινα τα γαλαζια (ζητα τα ετσι γτ θα σου δωσουν τα μπλε) Εαν δεν ξερεις να στριβεις μη διανοηθεις να παρεις ασημι, σκιζονται ευκολα. Γενικα οπως είπαν τα παιδια,λεπτο χαρτακι ελαφρυτερο τσιγαρο, δυσκολοτερο στριψιμο ομως. Τα πρασινα κ η γλυκοριζα ειναι καλα για να μαθεις να στριβεις ;) για ελαφρυ χαρτακι σε λιγο μεγαλυτερο μεγεθος δοκιμασε σε καπνοπωλειο κατι μπεζ τετραγωνα ππυ γραφουν "Corn" επανω...

Φιλτρακια: το πιο all around φιλτρακι ειναι το swan κιτρινο. Τα ριζλα ειναι πιο χοντρα. Ειχα πετυχει κατι κορυφαια με ανθρακα μεσα σε φαση bf. Χανεις σε γευση αλλα κερδισεις σε αλλα.;)

Γενικα βαζε λιγο καπνο (ο οδηγος σου για το παχος του τσιγαρου ειναι το φιλτρο) ωστε να εχεις καλυτερη ροη αερα κ να μη σβηνει. Μην τον πατικωνεις κ μην τον ζοριζεις.

Κ το κορυφαιο: δεν καπνιζω συστηματικα :Ρ

• Super Moderators
Δημοσ.

Καλούνται τα μέλη να μείνουν εντός θέματος. Ο topic starter έθεσε συγκεκριμένη απορία. Οι απόψεις σας περί καπνίσματος και οι απαντήσεις σας να σταματήσει το κάπνισμα δεν έχουν θέση στο παρόν topic, είναι ενοχλητικές, θεωρούνται trolling και θα αντιμετωπίζονται ως trolling.

Δημοσ.

Golden virginia κίτρινο ή πράσινο.

Τα χαρτάκια και τα φιλτράκια θα τα βρεις στην πορεία.

Και εγώ από marlboro την έκανα τη μετάβαση σε καπνό πριν 3-4 χρόνια και οτιδήποτε άλλο μου έφερνε αναγούλα.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!

Επειδη εκανα marlboro, πηρα κ καπνο με χαρτακια ασιμενια κ πρασινα,αλλα μου φανηκε πολυ βαρυ κ δν μου αρεσε η γευση κ στις 2 περιπτωσεις.

Τν golden virginia κιτρινο εκανα απο μια φιλη,οκ αλλα δν τρελαθηκα κιολας.

Σημερα που πηγα στο περιπτερο κ ρωτησα μου εδειξε τους εξης: old horborn ασπρο, drum ασπρο, golden virginia πρασινο.

Πειτε μου συγκρισεις για αυτους!

Thanks

:)

Δημοσ.

Σημερα που πηγα στο περιπτερο κ ρωτησα μου εδειξε τους εξης: old horborn ασπρο, drum ασπρο, golden virginia πρασινο.

Πειτε μου συγκρισεις για αυτους!

Thanks

:)

Τι συγκρίσεις θες? Κάποιου θα του αρέσει ο holborn κάποιου άλλου το virginia. Δύσκολα πάντως θα καταφέρεις να φτάσεις κοντά στην γεύση του marlboro ή οποιοδήποτε άλλου "έτοιμου" τσιγάρου, αφού οι καπνοί που πουλάνε για τα στριφτά, διαφέρουν απο τον καπνό των τσιγάρων.

Γούστα είναι αυτά, δοκιμάζεις και αποφασίζεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...