zoranb Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Ποιοί τρόποι υπάρχουν για να περάσει κανείς τα καλώδια ενός υπολογιστή κλπ. κάθετα μέσα από ένα γραφείο προς τις μπρίζες. Έχω δεί αυτές τις διαμπερής τρύπες που έχουν τα γραφεία και εχουν και αυτές τις τάπες αλλά αυτή η λύση μου φαίνεται φθηνιάρικη... υπάρχει κάτι ποιό όμορφο;
pappous_soulis Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει πιο ωραίο από το χύμα πεταμένα καλώδια πίσω απ'το γραφείο.
nickarmy Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 εύκολη λύση αλλά λίγο δαπανηρή είναι να κάνεις τα ποιο πολλά πράγματα ασύρματα (όχι ανάγκη κατευθείαν) πχ αρχίζεις με πληκτρολόγιο ποντίκι ,αν έχεις modem να το "κρύψεις"" κτλ για βάλε καμιά φώτο για να πούμε ιδέες
zoranb Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 thanx αλλά ασύρματα δεν θέλω σε καμία περίπτωση, σκέψου πως δεν έχω επίτηδες ούτε ασύρματο internet κλπ. όλα τα προτιμώ ΕΝσύρματα!
IMAndreas Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 άμα πάνω από την τάπα έχεις κάτι και το κρύβεις θα είσαι κομπλέ.... βασικά εξαρτάται και από το γραφείο....το δικό μου για πχ είναι μια μεγάλη χοντρή σανίδα με 4 χοντρά και ψηλά πόδια...και στα 2 πίσω έχω χωρίσει τα καλώδια μισά μισά κατά κάποιον τρόπο και κρύβονται από εκεί πίσω κυρίως για όταν έχω τα πόδια μου πάνω σε ένα σκαμπό κάτω από το τραπέζι να μην με γαργαλάνε τα καλώδια
kage Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 θα πας πρακτικερ εκει που χει τα καλωδια και θα βρεις διαφορα μεγεθη απο ενα πλαστικο σαν ελατηριο και θα τα περασεις ολα εκει μεσα... υπαρχει και πλαισιο αλλα πιο ακριβο
zoranb Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 θα πας πρακτικερ εκει που χει τα καλωδια και θα βρεις διαφορα μεγεθη απο ενα πλαστικο σαν ελατηριο και θα τα περασεις ολα εκει μεσα...υπαρχει και πλαισιο αλλα πιο ακριβο ok το ελατήριο αλλά πώς θα περάσει αυτό από το γραφείο είναι το θέμα! ε;
Whiteyez Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Άμα πιάνουν τα χέρια σου κάνεις τρύπα και βάζει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να θεωρείται φτηνιάρικο όπως λες:
zoranb Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Άμα πιάνουν τα χέρια σου κάνεις τρύπα και βάζει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να θεωρείται φτηνιάρικο όπως λες: Σευχαριστώ φίλε για τη συνδρομή αυτά τα έχω σε ένα γραφείο μου Τώρα για το θέμα "φθηνιάρικο", ναι τα θεωρώ κάπως φθηνιάρικα όλα αυτά τα μαύρα πλαστικά. Ίσως εάν υπήρχαν σε ματ αλουμίνιο να έδιναν μια άλλη αίσθηση, υπάρχουν άραγε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.