Προς το περιεχόμενο

πως περνάω τα καλώδια από το γραφείο μου;

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοί τρόποι υπάρχουν για να περάσει κανείς τα καλώδια ενός υπολογιστή κλπ. κάθετα μέσα από ένα γραφείο προς τις μπρίζες. Έχω δεί αυτές τις διαμπερής τρύπες που έχουν τα γραφεία και εχουν και αυτές τις τάπες αλλά αυτή η λύση μου φαίνεται φθηνιάρικη... υπάρχει κάτι ποιό όμορφο;

Δημοσ.

εύκολη λύση αλλά λίγο δαπανηρή είναι να κάνεις τα ποιο πολλά πράγματα ασύρματα (όχι ανάγκη κατευθείαν)

πχ αρχίζεις με πληκτρολόγιο ποντίκι ,αν έχεις modem να το "κρύψεις"" κτλ

για βάλε καμιά φώτο για να πούμε ιδέες

Δημοσ.

thanx αλλά ασύρματα δεν θέλω σε καμία περίπτωση, σκέψου πως δεν έχω επίτηδες ούτε ασύρματο internet κλπ. όλα τα προτιμώ ΕΝσύρματα!

Δημοσ.

άμα πάνω από την τάπα έχεις κάτι και το κρύβεις θα είσαι κομπλέ....

βασικά εξαρτάται και από το γραφείο....το δικό μου για πχ είναι μια μεγάλη χοντρή σανίδα με 4 χοντρά και ψηλά πόδια...και στα 2 πίσω έχω χωρίσει τα καλώδια μισά μισά κατά κάποιον τρόπο και κρύβονται από εκεί πίσω κυρίως για όταν έχω τα πόδια μου πάνω σε ένα σκαμπό κάτω από το τραπέζι να μην με γαργαλάνε τα καλώδια :P

Δημοσ.

θα πας πρακτικερ εκει που χει τα καλωδια και θα βρεις διαφορα μεγεθη απο ενα πλαστικο σαν ελατηριο και θα τα περασεις ολα εκει μεσα...

υπαρχει και πλαισιο αλλα πιο ακριβο

Δημοσ.
θα πας πρακτικερ εκει που χει τα καλωδια και θα βρεις διαφορα μεγεθη απο ενα πλαστικο σαν ελατηριο και θα τα περασεις ολα εκει μεσα...

υπαρχει και πλαισιο αλλα πιο ακριβο

ok το ελατήριο αλλά πώς θα περάσει αυτό από το γραφείο είναι το θέμα! ε;

Δημοσ.

Άμα πιάνουν τα χέρια σου κάνεις τρύπα και βάζει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να θεωρείται φτηνιάρικο όπως λες:

ux_a10032300ux0540_ux_c.jpg

Δημοσ.
Άμα πιάνουν τα χέρια σου κάνεις τρύπα και βάζει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να θεωρείται φτηνιάρικο όπως λες:

ux_a10032300ux0540_ux_c.jpg

Σευχαριστώ φίλε για τη συνδρομή αυτά τα έχω σε ένα γραφείο μου :-)

Τώρα για το θέμα "φθηνιάρικο", ναι τα θεωρώ κάπως φθηνιάρικα όλα αυτά τα μαύρα πλαστικά. Ίσως εάν υπήρχαν σε ματ αλουμίνιο να έδιναν μια άλλη αίσθηση, υπάρχουν άραγε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...