Προς το περιεχόμενο

καρτα δικτυου -προβλημα

kostass13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια μητρικο η gigabyte g31 απο εχθες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ...απο το λαπτοπ ασυρματα κ με καλωδιο ολα οκ!!!!στο σταθερο εκανα φορματ κ παλι τπτ!!!καμια ιδεα???

Δημοσ.

Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Σου βγάζει ένα θαυμαστικό κάτω δεξιά στην μπάρα που γράφει "limited or no connectivity" ;

Δημοσ.
Δώσε περισσότερες πληροφορίες. Σου βγάζει ένα θαυμαστικό κάτω δεξιά στην μπάρα που γράφει "limited or no connectivity" ;

ναι μου βγαζει θαυμαστικο!!!αλλα μετα απο ωρα δειχνει οτι συνδε8ηκε!!!οταν ανοιγω το firefox δεν μπαινει πουθενα η' παρα πολυ αργα ανοιγει την μιση σελιδα...κ οπως ειπα απο λαπτοπ την ιδια στιγμη ολα δουλευουν ρολοι

Δημοσ.
εχω μια μητρικο η gigabyte g31 απο εχθες δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ...απο το λαπτοπ ασυρματα κ με καλωδιο ολα οκ!!!!στο σταθερο εκανα φορματ κ παλι τπτ!!!καμια ιδεα???

-----------

Μηπως χρησιμοποιεις norton?Αλλα θα μου πεις σου βγαζει στην αρχη θαυμαστικο οποτε γραψε λαθος μαλλονδεν φταιει αυτο.

Δημοσ.
-----------

Μηπως χρησιμοποιεις norton?Αλλα θα μου πεις σου βγαζει στην αρχη θαυμαστικο οποτε γραψε λαθος μαλλονδεν φταιει αυτο.

τωρα αρχισε να μπαινει αλλα κανει πααρα πολυ ωρα να φορτωσει την σελιδα...και στην σελιδα του ρουτερ αργει να μπει!!!να τα εφτυσε η καρτα δικτυου???

---------- Προσθήκη 20-05-2010 στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 19-05-2010 στις 23:09 ----------

χιλια συγνωμη σας επρηξα...παρατηρησα κατι ακομη!!!στην δραστηριοτητα δικτυου τα bytes που αποστελονται ειναι περισσοτερα απο αυτα που λαμβανονται στον αλλο υπολογιστη ειναι αντιθετα!!!υπαρχει περιπτωση να τα εφτυσε η μητρικη??

Δημοσ.

εγω θα ελεγα το εξης,deep system scan με το antivirus σου.πιθανα καποιο virus.κατεβασες κανενα προγραμμα με ονομα antivirus 2010 ή κατι παρομοιο?

Δημοσ.

καλησπέρα εχω ενα προβλημα με την ethernet της mobo δεν λειτουργει καθολου..δηλαδη συνδεεται μονο σαν local και οχι στο internet.νομιζα πωσ το προβλημα ηταν της mobo και πηρα μια pci καρτα αλλα και παλι το ιδιο..τι λετε να φταιει?

Δημοσ.

Λειτουργικό σύστημα ?

Απενεργοποίησε το firewall

Μόνο στον Internet Explorer το παρατηρείς ή γενικότερα δε βλέπεις Internet ?

Δημοσ.

windows 7..οχι κατω δεξια που ειναι ενα εικονιδιακι μου γραφει μονιμως no internet acess μονο local acess..το wireless adaptor δουλευει μια χαρα...δεν μπορω να καταλαβω...ακομα και στη pci την καρτα το ιδιο..και στο firefox και παντου.,.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...