Προς το περιεχόμενο

Ανανεωση εγγραφης σε ΤΕΙ

Vagolas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας καταρχας!Περασα και γραφτηκα στο τει χαλκιδας το Σεπτεμβριο του 2008 και ημουν στο β εξαμηνο(δεν παρακολουθησα μαθηματα) και απο τοτε δεν εχω ξαναγραφτει.Η απορια μου ειναι η εξης με εχουν διαγραψει απο την σχολη η θα μπορω απο Σεπτεμβρη να ξαναγραφτω και να παρακολουθησω???

Δημοσ.

Αν περασουν 2 εξαμηνα απτην μερα που ειχες γραφτει-ανανεωσει την εγγραφη σου διαγραφεσαι αυτοματα απτην σχολη... οποτε μαλλον δυστυχως σε εχουν διαγραψει,αλλα επειδη ποτε δε ξερεις παρε ενα τηλεφωνο στην γραμματεια της σχολης σου να ρωτησεις

Δημοσ.

Πριν περάσω στο ΤΕΙ που τελειώνω τώρα ( έδωσα δεύτερη φορά) την πρώτη φορά είχα περάσει στο εαρινό εξάμηνο ενός άλλου τμήματος ΤΕΙ. Την πρώτη φορά πάω να γραφτώ το Σεπτέμβριο ( το Μάρτιο ξεκίναγα) και δε ξαναπάτησα. Ξαναδίνω πανελλαδικές, περνάω στο τμήμα που είμαι τώρα και πάω τελευταία στιγμή να γραφτώ ( τότε είχα ρεπό :P) άνετη ότι θα είχα διαγραφεί αυτόματα, αμ δε, έκανα κανονικά διαγραφή από το άλλο τμήμα για να μπορέσω να γραφτώ. Οπότε ρώτα καλύτερα αν έχεις διαγραφεί ή όχι. Αν και έχει περάσει μεγαλύτερο διάστημα στη δική σου περίπτωση, ποτέ δε ξέρεις.

Δημοσ.

Λογικα θα σε εχουν διαγραψει. Μονο ενα εξαμηνο μπορεις να μην εγγραφτεις. Εγω γραφτηκα το 2007, ε απο το 2008 δεν εχω πατησει ουτε μια φορα. Κανω ομως τις ανανεωσεις μου καθε εξαμηνο και ειμαι κομπλε μεχρι να φυγω για εξω.

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδιά στον άνθρωπο, μια χαρα ισχύει η εγγραφή του στη σχολή, απλως για να παρακολουθησει και να δώσει μαθήματα θα πρέπει να την ανανεώσει...

Δημοσ.

Αν έχεις χάσει μια εγγραφή ή δύο χωρίς να είναι συνεχόμενες, είσαι κομπλέ.

Αν έχεις χάσει δύο συνεχόμενες, ή περισσότερες από δύο διάσπαρτα, έχεις διαγραφεί.

Δημοσ.
Αν έχεις χάσει μια εγγραφή ή δύο χωρίς να είναι συνεχόμενες, είσαι κομπλέ.

Αν έχεις χάσει δύο συνεχόμενες, ή περισσότερες από δύο διάσπαρτα, έχεις διαγραφεί.

Ακριβώς έτσι είναι και στο καταστατικό του ΤΕΙ.

Δημοσ.

Αγαπητέ Vagolas να ρωτήσω...

Στο ΤΕΙ Χαλκίδας "ανανέωση εγγραφής" είναι στην ουσία η δήλωση μαθημάτων σωστά;

Τότε γιατί δεν έκανες απλά μια δήλωση μαθημάτων (όποιων να'ναι) από internet μέσω ηλεκτρονικής γραμματείας να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο;

Γιατί τώρα χλωμό σε κόβω...

Δημοσ.

Χμμμ μαλιστα θα παρω στη γραμματεια να ρωτησω αν και νομιζω πως εχω διαγραφει...απο τη σχολη!Αυτο με τη δηλωση μαθηματων απο το internet πρωτη φορα το ακουω...

Δημοσ.
!Αυτο με τη δηλωση μαθηματων απο το internet πρωτη φορα το ακουω...

Κάτσε ρε φίλε,δηλαδή πως δηλώνετε τα μαθήματα που θέλετε να παρακολουθήσετε και να εξεταστείτε;!

Δημοσ.

Απο οσο ξερω πας στη σχολη και επιλεγεις τα μαθηματα που θες απο τη λιστα μαθηματων!!

Δημοσ.

Από το internet γίνεται η δήλωση μαθημάτων.

Με το να τα δηλώσεις ανανεώνεις αυτόματα την εγγραφή σου. Στην τρίτη μη ανανέωση καίγεσαι.

Δημοσ.

εγω για 1 χρονο δεν ειχα παει στη σχολη μου,αλλα δε με διεγραψαν...πηγα μετα και εδωσα κανονικα τα μαθηματα που χρωστουσα...αληθεια,μετα απο ποσα χρονια σε σουταρουν απ τη σχολη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...