giwrgos_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 S.O.S ξερει καποιος πως μπορω να ανακτησω διεγραμμενα αρχεια απο τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου. Αν μπορειτααι βοηθηστεμε γιατι χαθηκα. ευχαριστω.
isay Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δες ΕΔΩ και χρησιμοποιώντας την αναζήτηση (πάνω δεξιά) με το όνομα του προγράμματος βρίσκεις ότι πληροφορίες θες
giwrgos_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Δες ΕΔΩκαι χρησιμοποιώντας την αναζήτηση (πάνω δεξιά) με το όνομα του προγράμματος βρίσκεις ότι πληροφορίες θες Φιλε μου γιατι ξερω ποιο προγραμμα κανει για αυτο που το θελω? Ευχαριστω
giwrgos_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 No comments... Recuva κατέβασε... δεν εκανε τιποτα
giwrgos_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Όταν λες δεν έκανε τίποτα? ΠΡοσπαθησα να ανακτησω κατι εικονες φανηκε οτι ανεκτησε κατι αλλα μετα μου λεει οτι το προγραμμα προβολης εικονων των windows δεν μπορει να ανοιξει το αρχειο
giwrgos_p Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Μήπως ήταν σε κακή κατάσταση? δηλαδη, τι εννοεις
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2010 Υπάρχει σχετικό thread καθώς και υπάρχουν και πολλές παρόμοιες ερωτήσεις: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271294#Κάνω_ανάκτηση_διαγραμμένων_αρχείων_ Χρήση της αναζήτηση παρακαλώ και λίγη προσοχή σε ποιά ενότητα ανοίγουμε τα θέματά μας - τι σχέση έχει το Hardware με την ερώτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.